A
Anonymous
Recently, through the fault of the HOA (a plumber twisted something in the attic) flooded my apartment. They offer to re-stick a piece of wallpaper, but such a proposal does not suit me, because in addition to wallpaper, the ceiling is spoiled. The wallpapers themselves are expensive. Now this tone of wallpaper is not on sale. Moreover, we did the repair recently. I consider the offer to make a patch on expensive repairs a mockery. I called representatives of the HOA to draw up the act, but they did not give me a copy of this act. I turned to the boss, but the act was never given to me. What should I do? How to get compensation for damaged repairs?
Original message
Недавно по вине ТСЖ (сантехник что-то перекрутил на чердаке) залило мою квартиру.
Предлагают переклеить кусок обоев, но меня такое предложение не устраивает, т.к. помимо обоев испорчен потолок. Сами обои – дорогие. Сейчас такого тона обоев в продаже нет. Причем ремонт мы делали совсем недавно. Предложение сделать заплатку на дорогом ремонте считаю издевательством.
Я вызывала представителей ТСЖ для составления акта, но копию этого акта мне не дали. Я обращалась к начальнику, но акт мне так и не дали. Что мне делать? Как получить компенсацию за испорченный ремонт?
Предлагают переклеить кусок обоев, но меня такое предложение не устраивает, т.к. помимо обоев испорчен потолок. Сами обои – дорогие. Сейчас такого тона обоев в продаже нет. Причем ремонт мы делали совсем недавно. Предложение сделать заплатку на дорогом ремонте считаю издевательством.
Я вызывала представителей ТСЖ для составления акта, но копию этого акта мне не дали. Я обращалась к начальнику, но акт мне так и не дали. Что мне делать? Как получить компенсацию за испорченный ремонт?