- Web sitesi
- economic-security.ru
özel dedektif Melitopol
dedektiflik bürosu Melitopol
Sevgili iş arkadaşlarım! Benim adım Alexey, şirketi temsil ediyorum Ekonomik güvenlik Melitopol şehrinde bulunan .
Ekibimiz, daha önce kolluk kuvvetlerinde görev yapmış ve işini iyi bilen motive olmuş kişilerden oluşmaktadır. Çalışanlarımıza en zor görevleri bile yerine getirebilmeleri için modern ekipmanlar sağlanmaktadır.
Şirketin ana faaliyetleri:
- Şirketlerin ekonomik güvenliği
- Dedektiflik faaliyeti
- Bilgilerin sızıntılardan korunması
- Nesnelerin uydu izlemesi
- Yasal hizmetler
- yalan makinesi
dedektiflik bürosu Melitopol
Sevgili iş arkadaşlarım! Benim adım Alexey, şirketi temsil ediyorum Ekonomik güvenlik Melitopol şehrinde bulunan .
Ekibimiz, daha önce kolluk kuvvetlerinde görev yapmış ve işini iyi bilen motive olmuş kişilerden oluşmaktadır. Çalışanlarımıza en zor görevleri bile yerine getirebilmeleri için modern ekipmanlar sağlanmaktadır.
Şirketin ana faaliyetleri:
- Şirketlerin ekonomik güvenliği
- Dedektiflik faaliyeti
- Bilgilerin sızıntılardan korunması
- Nesnelerin uydu izlemesi
- Yasal hizmetler
- yalan makinesi
Original message
частный детектив Мелитополь
детективное агентство Мелитополь
Здравствуйте, уважаемые коллеги! Меня зовут Алексей, я представляю компанию Economic Security, которая находится в городе Мелитополь.
Наша команда состоит из целеустремленных людей, ранее служивших в правоохранительных органах, которые хорошо знают свою работу. Наши люди обеспечены современным оборудованием для выполнения даже самых сложных задач.
Основные направления деятельности компании:
- Экономическая безопасность компаний
- Детективная деятельность
- Защита информации от утечек
- Спутниковый мониторинг объектов
- Юридические услуги
- Полиграф
детективное агентство Мелитополь
Здравствуйте, уважаемые коллеги! Меня зовут Алексей, я представляю компанию Economic Security, которая находится в городе Мелитополь.
Наша команда состоит из целеустремленных людей, ранее служивших в правоохранительных органах, которые хорошо знают свою работу. Наши люди обеспечены современным оборудованием для выполнения даже самых сложных задач.
Основные направления деятельности компании:
- Экономическая безопасность компаний
- Детективная деятельность
- Защита информации от утечек
- Спутниковый мониторинг объектов
- Юридические услуги
- Полиграф
Moderatör tarafında düzenlendi: