Yalan makinesi denetçisi Igor Ishchuk, şüphelilerin yalan makinesi testleri ve dedektif için önemli olan bilgileri saklayanlar aracılığıyla dedektif soruşturmalarında yardım sunar.
2014'ten beri yalan makinesi denetçilerinin deneyimi. Tüm-Ukrayna Yalan Makinesi Denetçileri Derneği'nin bir üyesiyim. Medyada tartışılan çok yüksek profilli ve iyi bilinenler de dahil olmak üzere düzinelerce soruşturmaya yardım etti.
Telefon - +38 (096) 080-00-06
Adres - Kiev, st. Shelkovichnaya, 10, ofis 27/1
Yalan makinesi denetçisi Igor Ishchuk - Kiev'de yalan dedektörü testi
2014'ten beri yalan makinesi denetçilerinin deneyimi. Tüm-Ukrayna Yalan Makinesi Denetçileri Derneği'nin bir üyesiyim. Medyada tartışılan çok yüksek profilli ve iyi bilinenler de dahil olmak üzere düzinelerce soruşturmaya yardım etti.
Telefon - +38 (096) 080-00-06
Adres - Kiev, st. Shelkovichnaya, 10, ofis 27/1
Yalan makinesi denetçisi Igor Ishchuk - Kiev'de yalan dedektörü testi
Original message
Полиграфолог Игорь Ищук предлагает помощь в детективных расследованиях путём проверок на полиграфе подозреваемых и тех, кто скрывает важную для детектива информацию.
Опыт работы полиграфологов с 2014 года. Являюсь членом Всеукраинской ассоциации полиграфологов. Помогал в десятках расследованиях, включая весьма резонансные и известные, о которых шла речь в СМИ.
Телефон - +38 (096) 080-00-06
Адрес - Киев, ул. Шелковичная, 10, офис 27/1
Полиграфолог Игорь Ищук – проверка на детекторе лжи в Киеве
Опыт работы полиграфологов с 2014 года. Являюсь членом Всеукраинской ассоциации полиграфологов. Помогал в десятках расследованиях, включая весьма резонансные и известные, о которых шла речь в СМИ.
Телефон - +38 (096) 080-00-06
Адрес - Киев, ул. Шелковичная, 10, офис 27/1
Полиграфолог Игорь Ищук – проверка на детекторе лжи в Киеве
Moderatör tarafında düzenlendi: