Özel dedektif Dnepropetrovsk.
Özel dedektif
Dinyeper.
İyi günler meslektaşlarım!
Altı aydan kısa bir süre sonra, kişisel bir sayfa (sevgili Andrey Matushkin'in göze batmayan ipucunda) oluşturmak benim için "şafaktan" geldi.
Kendimle ilgili şunu söyleyeceğim: 40 yıldır, hatırladığım kadarıyla, cezai soruşturma departmanının aynı miktarda "yavaş şizofreni" bende. Profesyonel olarak izleme ile uğraşıyorum ve 1993'ten beri ilgileniyorum, 2007'den beri özel soruşturmayla yakından ilgileniyorum (çeşitli ticari güvenlik kuruluşlarında çalıştım). Dnepropetrovsk, Zaporozhye, Dneprodzerzhinsk, Novomoskovsk (Dn-vsk.obl.), Togliatti'de (Rusya) çalışmak zorunda kaldım.
Gerçekleştirilen görevlerin kapsamı prensipte sınırsızdır ve özellikle:
- ikamet yerinde kurulum, denetlenen nesnenin çalışması;
- kişileri, kayıp, işlenmiş suçları vb. aramak;
- personelin, iş ortaklarının güvenilirliğini kontrol etmek;
- kişilerin fiziksel olarak korunması;
- ve dedektif faaliyetinin diğer görevleri.
Her zaman iletişime ve işbirliğine açık, yani. günde 24 saat.
Hepinize iyi şanslar diliyorum !!!
İçtenlikle,
İgor
Özel dedektif
Dinyeper.
İyi günler meslektaşlarım!
Altı aydan kısa bir süre sonra, kişisel bir sayfa (sevgili Andrey Matushkin'in göze batmayan ipucunda) oluşturmak benim için "şafaktan" geldi.
Kendimle ilgili şunu söyleyeceğim: 40 yıldır, hatırladığım kadarıyla, cezai soruşturma departmanının aynı miktarda "yavaş şizofreni" bende. Profesyonel olarak izleme ile uğraşıyorum ve 1993'ten beri ilgileniyorum, 2007'den beri özel soruşturmayla yakından ilgileniyorum (çeşitli ticari güvenlik kuruluşlarında çalıştım). Dnepropetrovsk, Zaporozhye, Dneprodzerzhinsk, Novomoskovsk (Dn-vsk.obl.), Togliatti'de (Rusya) çalışmak zorunda kaldım.
Gerçekleştirilen görevlerin kapsamı prensipte sınırsızdır ve özellikle:
- ikamet yerinde kurulum, denetlenen nesnenin çalışması;
- kişileri, kayıp, işlenmiş suçları vb. aramak;
- personelin, iş ortaklarının güvenilirliğini kontrol etmek;
- kişilerin fiziksel olarak korunması;
- ve dedektif faaliyetinin diğer görevleri.
Her zaman iletişime ve işbirliğine açık, yani. günde 24 saat.
Hepinize iyi şanslar diliyorum !!!
İçtenlikle,
İgor
Original message
Частный детектив Днепропетровск.
Частный детектив
Днепр.
Доброго дня, коллеги!
Не прошло и полгода, как до меня "дошло" создать персональную страницу (по ненавязчивому намеку нашего уважаемого Андрея Матушкина).
О себе скажу: 40 лет, сколько себя помню, столько же во мне "вялотекущая шизофрения" уголовного розыска. Профессионально розыском занимаюсь и интересуюсь с 1993 года, частным сыском занимаюсь плотно с 2007 г. (работал в различных коммерческих СБ). Приходилось работать в Днепропетровске, Запорожье, Днепродзержинске, Новомосковске(Дн-вск.обл.), Тольятти (Россия).
Спектр выполняемых задач, в принципе, неограниченный, а в частности :
- установки по месту жительства, работы проверяемого объекта;
- розыск лиц, без вести пропавших, совершивших правонарушения и т.д.;
- проверка благонадежности персонала, партнеров по бизнесу;
- физ.охрана лиц;
- и прочие задачи детективной деятельности.
Всегда открыт для общения и сотрудничества, т.е. 24 часа в сутки.
Желаю всем удачи !!!
С Уважением,
Игорь
Частный детектив
Днепр.
Доброго дня, коллеги!
Не прошло и полгода, как до меня "дошло" создать персональную страницу (по ненавязчивому намеку нашего уважаемого Андрея Матушкина).
О себе скажу: 40 лет, сколько себя помню, столько же во мне "вялотекущая шизофрения" уголовного розыска. Профессионально розыском занимаюсь и интересуюсь с 1993 года, частным сыском занимаюсь плотно с 2007 г. (работал в различных коммерческих СБ). Приходилось работать в Днепропетровске, Запорожье, Днепродзержинске, Новомосковске(Дн-вск.обл.), Тольятти (Россия).
Спектр выполняемых задач, в принципе, неограниченный, а в частности :
- установки по месту жительства, работы проверяемого объекта;
- розыск лиц, без вести пропавших, совершивших правонарушения и т.д.;
- проверка благонадежности персонала, партнеров по бизнесу;
- физ.охрана лиц;
- и прочие задачи детективной деятельности.
Всегда открыт для общения и сотрудничества, т.е. 24 часа в сутки.
Желаю всем удачи !!!
С Уважением,
Игорь