Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Kim haklı? Kamu hizmetleri veya kiracılar? Hadi tartışalım?

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, Республика Саха (Якутия) Саратовская облас
Web sitesi
Odis11.ru
Kimin haklı olduğunu konuşalım mı? İki ucu keskin kılıç. Ardından, sakinlerden borç toplamaya dahil olan kişilerin eylemlerinde bir suç olup olmadığına karar verin.

index.php?threads/5560&p=48643#p48643

Original message
Давайте обсудим кто прав? Палка о двух концах. И потом решите есть ли криминал в действиях людей занимающихся сбором долгов с жильцов.

index.php?threads/5560&p=48643#p48643
A

Anonymous

Neil, lütfen hata yapma. Borçların tahsili, icra memurları tarafından mahkeme kararı temelinde başlatılan icra takibi çerçevesinde gerçekleştirilir. Diğer her şey gasp. Ancak icra dairesine el konulabilecek mülkleri aramada yardım etmek, ChD'nin resmi faaliyetidir.
Aynı zamanda, Rusya Federasyonu Hukuk Muhakemeleri Usulü Muhakemeleri Kanunu'nun 446. maddesinin gerekliliklerini açıkça bilmek, yani sadece el konulabilecek mülk için bir arama yapmak gerekir.
Ve bu makale çok kaygan ...
İkinci olarak, kiracılar da farklıdır ve bunların çoğu, mahkemede rahat yaşama anayasal haklarını savunamayan basit, zavallı çalışkanlardır. Banknotlarla Rusya Federasyonu'ndaki yaşam koşullarına göz yummayı ahlaksız buluyorum.

Original message
Наиль, пожалуйста не заблуждайся. Сбор долгов осуществляют судебные пристава в рамках возбужденного исполнительного производства на основании решения суда. Все остальное вымогательство. А вот помощь службе судебных приставов по розыску имущества, на которое может быть наложен арест, есть официальная деятельность ЧД.
При этом необходимо четко знать требования статьи 446 ГПК РФ, а именно, осуществлять розыск только того имущества, на которое может быть наложен арест.
А статья эта очень скользкая...
Во-вторых, жильцы тоже бывают разные, причем большинство из них, это простые нищие работяги, которые не смогли отстоять в суде своё конституционное право на комфортное проживание. Закрывать денежными кюпюрами глаза на условия жизни в РФ считаю аморальным.

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
Odis11.ru
Yana gaspçı tekrar tekrar edeceğim. Sözleşmeli ve vekaletname ile çalışıyorum. Yasayı nerede çiğnedim? Borçları tahsil etmek için bir lisansa bile ihtiyacınız yok. Ve normal sakinler normal tepki verir. Ve her türlü kötü insan hiçbir şey söylemez, çok duydum.
Elektrik faturalarının nasıl ödenmeyeceği konusundaki tavsiyenizi dikkate alacağım. Ama o zaman, Lexus kullanan küstah kiracılara değil, yalnızca kendilerini zor durumda bulan insanlara tavsiyede bulunacağım. Benim de hayat ve adalet hakkında kendi fikirlerim var. İnsanlardan nefret etmiyorum!

Original message
Яне вымогатель повторю еще раз. Я работаю по договору и доверенности. В каком месте я нарушил закон? На сбор долгов даже лицензия не нужна. И нормальные жильцы нормально реагируют. А всякие нехорошие люди чего только не говорят я многого наслушался.
Я приму к сведению твои советы как не платить за ЖКХ. Но буду советовать потом лишь людям попавшим в тяжелую ситуацию, а не всяким оборзевшим жильцам ездящим на "Лексусах". У меня тоже есть свои понятия о жизни и справедливости. Я людей не обижаю!

Саратов-Алиби

Private access level
Россия г. Саратов, ул. Вольская 11. +7 (927) 911-6
Web sitesi
www.alibi-saratov.ru
Andrey yanılıyorsun. “Talep sahiplerinin” çoğunluğunu bilmiyorum ama Nail için şunu söyleyeceğim: UYGUN, DÜRÜST, bu onun bir özelliği, iş ve kişisel iletişimimizden sonra. Ve kendi yönünde, HUKUKA ve VİCİYE göre PROFESYONEL olarak çalışır. Burada Saratov'da koleksiyonerlerin nasıl çalıştığına bir bakmalısın, avans alacaklar ve sonra kusura bakma ............ ama Nail onlar gibi çalışmıyor.
Bir kez daha tekrarlıyorum, bunların hepsi Nail ile olan iletişimimizden kaynaklanıyor.
Ve burada "gasp" ve "yasadışılık" olarak adlandırmaya gerek yok.

Original message
Андрей ты не прав. Не знаю как основная масса "взыскателей", а за Наиля скажу :ПОРЯДОЧНЫЙ, ЧЕСТНЫЙ, это характеристика ему, после нашего делового и личного общения. И работает он в своем направлении ПРОФЕССИОНАЛЬНО, по ЗАКОНУ и по СОВЕСТИ. Ты бы поглядел как у нас в Саратове коллектора работают, возьмут предоплату а потом извините................ а Наиль работает не чета им.
Повторюсь еще раз, все это из нашего общения с Наилем.
И не надо здесь обозначивать "вымогалово" и "противозаконность".

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
Odis11.ru
Saşa! Nazik sözleriniz için teşekkürler!Bence bu konu silinmeli veya yarı özele taşınmalı. Yarı özeldeydi. Buraya nasıl geldim anlamıyorum.
Bunu açık erişimde tartışmak iyi değil.

Original message
Саша! Спасибо за теплые слова!Думаю эту тему нужно удалить или перенести в полуприват. Она же была в полупривате. Как здесь оказалась не пойму.
Не гоже обсуждать в открытом доступе такое.