Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Manvel. Profesyonel foruma hoş geldiniz. Kırım'daki konferansta tanışma hoştu. Karşılıklı tanıdıklar bulduk ve birbirimize ihtiyacımız olduğunu anladık.
İletişim kuracağız - çalışacağız.
Original message
Re: МАНВЕЛ ИСРАЕЛЯН ЕРЕВАН
Привет Манвел. Приветствую тебя на профессиональном форуме. Знакомство на конференции в Крыму было приятным. Мы нашли общих знакомых и поняли что нуждаемся друг в друге.
Будем общаться - будем работать.
Pekala, şimdi anlıyorum Misha, hoşgeldin! Geldiğine sevindim - iletişim kuracağız. Ve masada iletişim eksikliği olduğunu söyleyeceğim, gerçekten Kafkas tostlarınız. Bu arada, Moskova'ya gideceğini düşünüyor musun?
Original message
Ну теперь я понял, Миша, приветствую! Рад,что ты появился - будем общаться. И скажу, что очень не хватает общения за столом, твоих действительно кавказских тостов. Кстати, ты кажется в Москву собирался?
Michael hoşgeldin! Konferansta sizinle iletişim kurduktan sonra çok iyi izlenimlerim var! Forumda ve dışarıda daha fazla iletişim ve verimli işbirliği için umut ediyorum!
Original message
Михаил приветствую! Очень хорошие впечатления остались после общения с Вами на конференции! Надеюсь на дальнейшее общение на форуме и вне и плодотворное сотрудничество!