Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

İnternet trolünün sayfasının kime ait olduğunu belirleyin

lastonogoe

Зарегистрированный
Merhaba,

Forumda yeniyim, dedektif değil, sıradan bir insan. Tavsiyeye ihtiyacım var: çeşitli forumlardaki sahte VK sayfasından periyodik olarak bana kaba davranan veya hatta beni tehdit eden bir kişi var. Gerçek kimliğini tespit etmek istiyorum, mümkün mü? Yaşadığım yerdeki polis sadece ceset aramaya geldiğinden, İçişleri Bakanlığı'na başvurmanın bir şey kazandıracağından şüpheliyim ve bu nedenle, süper geçerli nedenlerim yok. Pekala, kaba, geçenlerde "Seni ezmek ve yok etmek istiyorum" gibi bir şey yazdım, yönettiğim İnternet topluluğunun üyeleri hakkında aşağılayıcı konuşuyor.

Lütfen bu durumda ne yapılabileceğini bildiriniz. En azından gerçek kişiyi tanımak istiyorsun, yoksa bir şey olursa mahkemeye bile gitmeyeceksin.

Teşekkürler.

Тролль.jpg

Original message
Здравствуйте,

Я новичок на форуме, не детектив, обычный человек. Нужен совет: есть человек, периодически хамящий мне или даже угрожающий со своей фейковой странички ВК на разных форумах. Хочу установить его реальную личность, возможно ли это? Сомневаюсь, что обращение в МВД что-то даст, так как полиция в том месте, где я живу, приезжает только на трупы и как таковых супер веских оснований у меня нет. Ну хамит, написал недавно что-то вроде " я хочу вас растоптать и уничтожить", уничижительно отзывается о членах интернет-сообщества, которое я администрирую.

Посоветуйте, пожалуйста, что можно сделать в данной ситуации. Хотя бы реальную личность знать хочется, а то даже в суд не обратиться в случае чего.

Спасибо.

Тролль.jpg
Moderatör tarafında düzenlendi:

Владимир Балагутдинов

Private access level
Full members of NP "MOD"
VK yönetimine bir şikayet yazıp bu kişiyi engellemek gerektiğini düşünüyorum ve yapılacak en son şey onu aramaktır.

Original message
Считаю,что необходимо написать жалобу в администрацию ВК,заблокировать данного человека,а заниматься его поиском дело последнее

Olga Piter

Private access level
Full members of NP "MOD"
St. Petersburg section IAPD
Sayfaya yapılan ziyaretlerin IP adreslerini, kayıt sırasında telefon numarasını alabilirsiniz. Ancak vpn aracılığıyla ve sunucu Rusya Federasyonu ve BDT'de değilse, o zaman hiçbir şey, sadece istihbarat ve interpol)

Original message
Можно взять айпи адреса заходов на страничку, номер телефона при регистрации. Но если через впн и сервер не в рф и снг-то никак, только разведка и интерпол)

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Original message
Считаю,что необходимо написать жалобу в администрацию ВК,заблокировать данного человека,а заниматься его поиском дело последнее
Спасибо!

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Sayfaya yapılan ziyaretlerin IP adreslerini, kayıt sırasında telefon numarasını alabilirsiniz. Ancak vpn aracılığıyla ve sunucu Rusya Federasyonu ve BDT'de değilse, o zaman hiçbir şey, sadece istihbarat ve interpol)
Teşekkürler!

Original message
Можно взять айпи адреса заходов на страничку, номер телефона при регистрации. Но если через впн и сервер не в рф и снг-то никак, только разведка и интерпол)
Спасибо!

ArthurLatAm

Вице-Президент МОД
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.generalpilatam.com
Bu da bilişim teknolojilerinde karşıdaki kişinin bir "çaydanlık" olmasıyla mümkündür. Bu bile zor olsa da, özellikle Rusya Federasyonu'nda değilse veya vekil kullanıyorsa.

Original message
Это возможно только в случае, если человек на том конце «чайник» в IT технологиях. Хотя и то сложно, особенно, если он находится не в РФ или использует прокси.

Алексей С

Private access level
Full members of NP "MOD"
Merhaba,

Forumda yeniyim, dedektif değil, sıradan bir insan. Tavsiyeye ihtiyacım var: çeşitli forumlardaki sahte VK sayfasından periyodik olarak bana kaba davranan veya hatta beni tehdit eden bir kişi var. Gerçek kimliğini tespit etmek istiyorum, mümkün mü? Yaşadığım yerdeki polis sadece ceset aramaya geldiğinden, İçişleri Bakanlığı'na başvurmanın bir şey kazandıracağından şüpheliyim ve bu nedenle, süper geçerli nedenlerim yok. Pekala, kaba, geçenlerde "Seni ezmek ve yok etmek istiyorum" gibi bir şey yazdım, yönettiğim İnternet topluluğunun üyeleri hakkında aşağılayıcı konuşuyor.

Lütfen bu durumda ne yapılabileceğini bildiriniz. En azından gerçek kişiyi tanımak istiyorsun, yoksa bir şey olursa mahkemeye bile gitmeyeceksin.

Teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 8750
Tünaydın. Meslektaşlarınızın size daha önce verdiği yanıtlara ek olarak, farklı hesaplar kullanarak sizi farklı yerlerde trollerse bir kötü adamı belirleme şansının arttığını ekleyeceğim - bazı sabit işaretler (aynı kullanıcı adı) yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Eh, ikinci (paralel) yön, bunun için bir nedeni olan kişilerin belirlenmesidir. Ve sonra dans ederek onlardan uzaklaşın.

Genel olarak, bir cevap yoktur ve olamaz - her vaka benzersizdir ve ayrı bir yaklaşım gerektirir.

Original message
Здравствуйте,

Я новичок на форуме, не детектив, обычный человек. Нужен совет: есть человек, периодически хамящий мне или даже угрожающий со своей фейковой странички ВК на разных форумах. Хочу установить его реальную личность, возможно ли это? Сомневаюсь, что обращение в МВД что-то даст, так как полиция в том месте, где я живу, приезжает только на трупы и как таковых супер веских оснований у меня нет. Ну хамит, написал недавно что-то вроде " я хочу вас растоптать и уничтожить", уничижительно отзывается о членах интернет-сообщества, которое я администрирую.

Посоветуйте, пожалуйста, что можно сделать в данной ситуации. Хотя бы реальную личность знать хочется, а то даже в суд не обратиться в случае чего.

Спасибо.

Ekli dosyayı görüntüle 8750
Добрый день. Помимо того, что вам уже ответили коллеги, добавлю, что шансы на установление негодяя увеличиваются, если он тролит вас в разных местах, используя разные аккаунты - можно попробовать какие-то устойчивые признаки (тот же юзернейм) установить.

Ну и второе (параллельное) направление - это установление лиц, имеющих на это мотив. А дальше плясать уже от них.

В общем ответа нет и быть не может - каждый случай уникален и требует отдельного подхода.

OldWhiteCat

Private access level
Doğru anladıysam, belirli ve özellikle VK'da biri sizi trollemeye çalışıyor.
Dedektif olmadan yoluma giderdim
1. Polise bir talep ve bir kopyasını VK'ya göndererek VK desteğini sallayın. Bu daha sonra işe yarayabilir. Hemen yardımcı olmaz. VK - kendi içinde (yazdırılamaz kelime).
2. Sebebini anlayın, yani "ne için?" Sorusuna cevap verin. Yüz çemberi keskin bir şekilde küçülecek.
3. Trolü e-posta yoluyla bir mesaja veya tehdide kışkırtın. Orada mektubun nereye ve hangi zincir boyunca gittiği hemen anlaşılır. Yöntemler - aslında manipülasyon ve provokasyonlar. Görev, dengeyi bozmak ve açılmaya zorlamak.
4. Trollemeye alaycı, ancak son derece doğru bir tonda cevaplar, örneğin bilişsel işlevin varlığı hakkında şüpheler ifade etmek; horoz olduğu bölgeden son çıkış; cinsel nitelikte hareket etme yeteneği hakkında şüpheler, vb.
Peki, hesaplamayı başardıktan sonra - yarım tuğla sorunu çözer. Bütün olamazsın, incitebilirsin

Original message
Если я правильно понял - вас пытается троллить кто-то конкретный и конкретно в ВК.
Не будучи детективом, я пошел бы по пути
1. Потрясти поддержку ВК, направив запрос в полицию и копию в ВК. Это может пригодиться потом. Сразу не поможет. ВК - сама по себе (непечатное слово).
2. Понять, причину, то есть ответить на вопрос "нафига?". Круг лиц резко сузится.
3. Спровоцировать тролля на сообщение или угрозу по электронке. Там сразу ясно откуда и по какой цепочке прошли письмо. Методы - по сути манипулирование и провокации. Задача вывести из равновесия и заставить раскрыться.
4. Ответы на троллинг в издевательском, но предельно корректном тоне, например выразить сомнения в наличии когнитивной функции; недавнему выходу с зоны, где был петухом; сомнений в способности к действиям сексуального характера и тп...
Ну и после того как удастся вычислить - половинка кирпича решает вопрос. Целым нельзя, можно зашибить

Детективное агентство Израиль.

Private access level
Full members of NP "MOD"
VK yönetimine bir şikayet yazıp bu kişiyi engellemek gerektiğini düşünüyorum ve yapılacak en son şey onu aramaktır.
Bir sürü hesap oluşturabileceğini düşünmedin mi? Ya da belki o vardır

Original message
Вы не думали , что он может создать куча аккаунтов? А может он и имеет

Владимир Балагутдинов

Private access level
Full members of NP "MOD"
Original message
Вы не думали , что он может создать куча аккаунтов? А может он и имеет
Все может быть