Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

LLC "YASAL PERSONEL AĞI", Rusya, SKIPTRACE web platformu - arama ve güvenlik hizmetlerinin toplayıcısı

Denis Rudnev

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
skiptrace.ru
Meslektaşlarım, iyi günler!
Adım Denis Rudnev, HUKUK PERSONEL AĞI Primorsky Krai'nin kurucusu ve CEO'suyum.
Şu anda, arama ve güvenlik hizmetleri müşterileri ve icracıları, yalan makinesi denetçileri ve bilgi güvenliği ve OSINT uzmanlarını bir araya getireceğimiz bir grup programcı ile ve ayrıca lisanslı kişiler arasından personel işe alma imkanı ile bir web platformu geliştiriyoruz. güvenlik görevlileri. Danışmanlık yardımı sağladığım için çok minnettar olacağım ve platformun başlatılması sırasında MOD üyelerine ücretsiz test erişimi sağlamaya hazırım.

View hidden content is available for registered users!

Руднёв Денис Владимирович.jpg

Original message
Коллеги, добрый день!
Моё имя Денис Руднев, я являюсь основателем и генеральным директором компании «ЛИГАЛ СТАФФ НЕТВОРК», Приморский край.
В настоящее время мы с группой программистов разрабатываем web платформу на которой собираемся агрегировать заказчиков и исполнителей розыскных и охранных услуг, полиграфологов и специалистов информационной безопасности и OSINT, а так же с возможностью подбора персонала из числа лицензированных охранников. Очень буду признателен в оказании консультативной помощи, так же в период запуска платформы готов предоставить бесплатный тестовый доступ членам МОД.

View hidden content is available for registered users!

Руднёв Денис Владимирович.jpg
Moderatör tarafında düzenlendi:

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Denis Vladimirovich, günaydın!
Sizi Forumumuza davet etmekten mutluluk duyuyorum.
Umarım zamanla sizinki de olur.
Siz kendiniz Moskova'dasınız, peki ya Primorsky Krai?

Original message
Денис Владимирович, доброе утро!
Рад приветствовать Вас на нашем Форуме.
Надеюсь, что со временем он станет и Вашим.
Вы сами в Москве, а Приморский край при чём?

НСК-СБ

Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
MOD Forum'a hoş geldiniz Denis Vladimirovich! Tanıştığıma memnun olacağım!

Original message
Приветствую Вас, Денис Владимирович, на Форуме МОД! Буду рад знакомству!

Alexander Konovalenko.

Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
173024-г.Великий Новгород.,ул.Свободы,д.-23, кв-5
Veliky Novgorod, forumda SİZ Denis Vladimirovich'e hoş geldiniz.

Original message
Великий Новгород Приветствует ВАС Денис Владимирович, на форуме.

Остапович Дмитрий

Full members of NP "MOD"
Web sitesi
abbiz.by
Belarus'tan iyi günler!
Bana şu sorunun cevabını söyleyin: "Neden böyle bir toplayıcı yapıyorsunuz ve bunun özel güvenlik şirketleri, özel dedektifler vb. için kullanımı ne olacak? Sonuçta çoğu müşteri ne istediğini bilmiyor ve çoğu müşteri çeşitli faktörler nedeniyle reddedilir.

Original message
Доброго дня из Беларуси!
Подскажите ответ на такой вопрос: "а зачем Вы делаете такой агрегатор и какая польза от него будет ЧОПам, частным детективам и т.д.? Ведь в большинстве своем заказчики сами не знают что они хотят и большинству заказчиков отказывают из различных факторов. Платить за необработанные лиды?"

Denis Rudnev

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
skiptrace.ru
Denis Vladimirovich, günaydın!
Sizi Forumumuza davet etmekten mutluluk duyuyorum.
Umarım zamanla sizinki de olur.
Siz kendiniz Moskova'dasınız, peki ya Primorsky Krai?
Andrey Nikolaevich iyi günler! Topluluğun bir parçası olma fırsatı için teşekkür ederiz.
Gerçek şu ki, YASAL PERSONEL AĞI şirketi Primorsky Bölgesi'nde kayıtlı ve coğrafi olarak Moskova'dayım.

Original message
Денис Владимирович, доброе утро!
Рад приветствовать Вас на нашем Форуме.
Надеюсь, что со временем он станет и Вашим.
Вы сами в Москве, а Приморский край при чём?
Андрей Николаевич добрый день! Спасибо Вам за возможность стать участником сообщества.
Дело в том, что компания "ЛИГАЛ СТАФФ НЕТВОРК" зарегистрирована в Приморском крае, а территориально я нахожусь в Москве.

Сергей Анатольевич

Член Совета
Private access level
Full members of NP "MOD"
St. Petersburg section IAPD
Россия, Санкт-Петербург. +7-921-900- 64-25
Web sitesi
www.private-detective.ru
Denis Vladimirovich, iyi akşamlar.
Sizi kaynağımızda gördüğüme sevindim!
Farklı alanlardan insanların derneğe "çekilmesi" çok iyi!
Şimdi Konsey sizin adaylığınızı tartışıyor ve ben Mutabakat Muhtırası Konseyinin bir üyesi olarak size soruyorum - neden derneğimize üye olmanız gerekiyor?
Kendiniz, anladığım kadarıyla, dedektif veya güvenlik hizmetleri veya güvenlik sektöründen başkaları sağlamıyorsunuz ...
Anlayın, herkesi gördüğümüze sevindik! Ve Şartımızda, asıl meselenin, hedefleri ve görevleri paylaştığınız ve mesleğe göre kim olduğunuzun ikincil olduğu da yazılmıştır ...
Ama yine de neden üyeliğe ihtiyacınız olduğunu anlamak istedim.
Ayrıntılı bir cevap bekliyorum.

Original message
Денис Владимирович, добрый вечер.
Рад Вас видеть на нашем ресурсе!
Очень хорошо, что к ассоциации "подтягиваются" люди из разных сфер!
Сейчас в Совете идёт обсуждение Вашей кандидатуры и я, как член Совета МОД спрашиваю Вас - для чего Вам членство в нашей ассоциации?
Сами же, как я понял Вы не оказываете ни детективные, ни охранные услуги, ни другие из сферы безопасности...
Поймите, мы рады видеть всех! И в Уставе у нас так же прописано, что главное, что бы Вы разделили цели и задачи, а кто Вы по профессии это вторично...
Но всё же хотелось понять для чего Вам членство.
Рассчитываю на развёрнутый ответ.

Denis Rudnev

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
skiptrace.ru
Denis Vladimirovich, iyi akşamlar.
Sizi kaynağımızda gördüğüme sevindim!
Farklı alanlardan insanların derneğe "çekilmesi" çok iyi!
Şimdi Konsey sizin adaylığınızı tartışıyor ve ben Mutabakat Muhtırası Konseyinin bir üyesi olarak size soruyorum - neden derneğimize üye olmanız gerekiyor?
Kendiniz, anladığım kadarıyla, dedektif veya güvenlik hizmetleri veya güvenlik sektöründen başkaları sağlamıyorsunuz ...
Anlayın, herkesi gördüğümüze sevindik! Ve Şartımızda, asıl meselenin, hedefleri ve görevleri paylaştığınız ve mesleğe göre kim olduğunuzun ikincil olduğu da yazılmıştır ...
Ama yine de neden üyeliğe ihtiyacınız olduğunu anlamak istedim.
Ayrıntılı bir cevap bekliyorum.
Sergey Anatolyevich, iyi akşamlar.
Sana biraz kendimden bahsedeyim:
- 2010'dan beri 2011'e FSSP'de icra memuru olarak görev yaptı.
- 2012'den beri 2016'ya ekonomik güvenlik ve yolsuzlukla mücadele bölümünde içişleri organlarında görev yaptı. Hizmeti sırasında, defalarca özel gruplara dahil edildi ve ekonomik nitelikteki yüksek profilli suçların soruşturmasında operasyonel destek sağladı.
- 2016'dan beri bir finans kuruluşunda ekonomik güvenlik biriminin yaratıcısı ve başkanlığını yaptığı yıllarda iş hayatına atıldıktan sonra bu birimin küratörü olarak kaldı.
2021'de kendi işimi düşünmeye başladım ve çünkü. benim için arama ve güvenlik yönü profesyonel bir zanaattı, daha sonra özel dedektiflik işinin nişini incelemeye başladım. Çalışma sürecinde, bu aktiviteyi yapmayı bırakan bazı özel dedektiflerle (BS arasından) konuştum. Her durumda, faaliyetlerin durdurulmasının nedeni az sayıda veya hiç sipariş olmamasıydı. Ek olarak, sipariş eksikliğindeki ana faktörün, müşteri çekmek için hizmetlerini ve kanallarını nasıl tanıtacaklarını anlamadıklarını ve bir web sitesi oluşturmaya, pazarlamacıları ve SEO uzmanlarını çekmeye yatırım yapma fırsatlarının olmadığını öğrendik. Bundan sonra, platformda elektronik belge yönetimi için koşulların oluşturulması ve taraflar arasında finansal garantilerin sağlanması ile arama ve güvenlik hizmetlerinin icracılarının ve müşterilerinin toplanacağı bir platform oluşturmanın gerekli olduğu fikrine kapıldım. güvenli bir işlem modeli, destek hizmeti ve araştırma ekipleri. Piyasada böyle bir ürüne ihtiyaç duyulduğuna ve platformun sektör katılımcılarının müşteri portföylerini artırmalarına ve tanıtım için kaynak harcama imkanı olmayanlara destek olacağına eminim. Operasyonel birimde hizmet verme deneyimine ek olarak, dedektiflik hizmetleri piyasasının nasıl çalıştığına dair hiçbir deneyimim ve bilgim olmadığını ve birçok tuzak olduğunu fark ederek profesyonel topluluğa dönmeye karar verdim. NP "MOD" üyeliği, deneyim alışverişinde bulunmam, profesyonel topluluktan dedektiflik hizmetleri pazarı hakkında derin bilgi edinmem için, tabiri caizse, platformun geliştirilmesi ve test edilmesinde birincil kaynak ve danışmanlık yardımından gerekli. Buna karşılık, NP "MOD" üyelerine, verilen hizmetler için bir komisyon düşmeden verilen siparişlere erişimi olan platformu test etme süresi boyunca ve ardından testten sonra, komisyon için indirimli bir yüzde oranı belirlemeye hazırım. NP "MOD" üyeleri için dedektiflik hizmetlerinin sağlanması.

Original message
Денис Владимирович, добрый вечер.
Рад Вас видеть на нашем ресурсе!
Очень хорошо, что к ассоциации "подтягиваются" люди из разных сфер!
Сейчас в Совете идёт обсуждение Вашей кандидатуры и я, как член Совета МОД спрашиваю Вас - для чего Вам членство в нашей ассоциации?
Сами же, как я понял Вы не оказываете ни детективные, ни охранные услуги, ни другие из сферы безопасности...
Поймите, мы рады видеть всех! И в Уставе у нас так же прописано, что главное, что бы Вы разделили цели и задачи, а кто Вы по профессии это вторично...
Но всё же хотелось понять для чего Вам членство.
Рассчитываю на развёрнутый ответ.
Сергей Анатольевич, добрый вечер.
Немного расскажу о себе:
- с 2010г. по 2011г. проходил службу в ФССП в должности судебного пристава исполнителя.
- с 2012г. по 2016г. проходил службу в органах внутренних дел в подразделении экономической безопасности и противодействия коррупции. За время службы неоднократно включался в состав специальных групп и осуществлял оперативные сопровождения при расследовании резонансных преступлений экономической направленности.
- с 2016г. года являлся создателем и руководителем подразделения экономической безопасности в финансовой организации, а после перехода в бизнес направление оставался куратором этого подразделения.
В 2021 году стал задумался о собственном бизнесе и т.к. направление розыска и обеспечения безопасности для меня являлось профессиональным ремеслом, то я начал изучать нишу частной детективной деятельности. В процессе изучения я пообщался с некоторыми частными детективами (из числа БС), которые прекратили заниматься этой деятельностью. Во всех случаях причиной прекращения деятельности было малое количество, либо вовсе отсутствие заказов. Дополнительно мы выяснили, что основным фактором отсутствия заказов являлось слабое понимание способов продвижения своих услуг и каналов привлечения клиентов, а вкладывать деньги на создание сайта, привлечение маркетологов и SEO специалистов у них не было возможности. После этого мне пришла мысль, что необходимо создать платформу, на которой будут агрегироваться исполнители и заказчики розыскных и охранных услуг с созданием на платформе условий по электронному документообороту и обеспечением финансовых гарантий между сторонами через модель безопасных сделок, службой поддержки и команды ресечеров. Я уверен, что такой продукт нужен на рынке и платформа поможет участникам отрасли увеличить клиентский портфель и поддержать тех, у кого нет возможности тратить ресурс на продвижение. Понимая то, что у меня кроме опыта службы в оперативном подразделении, отсутствует опыт и знания как устроен рынок детективных услуг, а подводных камней очень много, я решил обратиться к профессиональному сообществу. Членство в НП "МОД" для меня необходимо для обмена опытом, получения глубоких познаний о конъюнктуре рынка детективных услуг от профессионального сообщества, так сказать от первоисточника и консультативной помощи при разработке и тестировании платформы. В ответ готов представить членам НП "МОД" на период тестирования платформы доступ к размещенным заказам без удержания комиссии за оказанные услуги и в последующем после тестирования установить для членов НП "МОД" пониженную % ставку по комиссии на оказание детективных услуг.

Denis Rudnev

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
skiptrace.ru
Belarus'tan iyi günler!
Bana şu sorunun cevabını söyleyin: "Neden böyle bir toplayıcı yapıyorsunuz ve bunun özel güvenlik şirketleri, özel dedektifler vb. için kullanımı ne olacak? Sonuçta, çoğu zaman müşterilerin kendileri ne yaptıklarını bilmiyorlar. ister ve çoğu müşteri çeşitli faktörler nedeniyle reddedilir.
Dmitry, iyi akşamlar. Ham potansiyel müşteriler için ödeme yapmanız gerekmez, platformdan para kazanma, güvenli işlem prosedürü aracılığıyla fiilen sağlanan hizmet için sanatçıdan bir komisyonun kesilmesini sağlar. Ve borçluyu ve mülkünü aramak için bir sipariş verilmesi durumunda, müşteri genellikle ödeme yapar ve yüklenici tam bir ücret alır.

Original message
Доброго дня из Беларуси!
Подскажите ответ на такой вопрос: "а зачем Вы делаете такой агрегатор и какая польза от него будет ЧОПам, частным детективам и т.д.? Ведь в большинстве своем заказчики сами не знают что они хотят и большинству заказчиков отказывают из различных факторов. Платить за необработанные лиды?"
Дмитрий, добрый вечер. Платить за необработанные лиды вообще не нужно, монетизация платформы предусматривает удержание комиссии с исполнителя за фактически оказанную услугу, через процедуру безопасной сделки. А в случае размещения заказа по розыску должника и его имущества, вообще оплачивает заказчик, а исполнитель получает полное вознаграждение.

Плотников Юрий Михайлович

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.sysk-dv.ru
Habarovsk karşılıyor!

Original message
Хабаровск приветствует!