Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Bilgi ajansı Kiev

Иван Царевич

Зарегистрированный
Herkese merhaba! Benim adım İgor, Kiev. Faaliyetimin doğası gereği, çeşitli bilgilerin çıkarılmasıyla ilgileniyorum. Bu forumda ilk kez, bu yüzden bir şeyler ters giderse kesinlikle yargılayın. Şu anda, tabiri caizse, habitatının halesini genişletmeye, yani taleplere daha hızlı yanıt vermeye ve müşteriye esas olarak BDT'de gerekli bilgileri sağlamaya ihtiyaç vardır. İşbirliği karşılığında hem açık hem de kapalı çeşitli kaynaklardan yardım etmeye hazırım. (veritabanları, telefon sahipleri, suç bağlantıları, ticari çıkarlar). Ben zina yapmıyorum ve "Hintlileri oynuyorum". para almam Benim kutum: infostreem01@gmail.com

Original message
Всем привет! Меня зовут Игорь, г.Киев. По роду деятельности занимаюсь добычей различной информации. На этом форуме впервые, так что судите строго, если что не так. В настоящее время возникла необходимость расширять ореол, так сказать, своего обитания, то есть более оперативного реагирования на запросы и предоставления заказчику необходимой информации в основном по СНГ. В обмен на сотрудничество готов помочь по различным источникам, как открытым, так и закрытым. (базы данных, владельцы телефонов, связи с криминалом, бизнес - интересы). Супружескими изменами и "играми в индейцев" не занимаюсь. Денег не беру. Мой ящик: infostreem01@gmail.com
Moderatör tarafında düzenlendi:

Орлан

Private access level
Full members of NP "MOD"
Украина. Харьков (+38)-066-300-28-76; (8-057)-756-
Ynt: Haber Ajansı

Igor, Kharkov sizi dedektifler forumuna davet ediyor!

Original message
Re: Информационное агентство

Игорь, Харьков приветствует Вас на форуме детективов!

Орлан

Private access level
Full members of NP "MOD"
Украина. Харьков (+38)-066-300-28-76; (8-057)-756-

İgor, söyle bana Ivan Tsarevich - bu senin haber ajansının adı mı?
Ve para almadığınızı nasıl anlayabilirim? faaliyetinizin amacı nedir?
Ayrıca fotoğrafınızı ve telefon numaranızı da göndermenizi öneririz (bunlar forumdaki kurallardır).

Original message

Игорь, подскажите, Иван Царевич - это название Вашего информационного агентства?
И как понимать то, что Вы денег не берете? какая цель Вашей деятельности?
Также рекомендуем выставить свое фото и номер телефона(такие на форуме правила).

Патрушев Михаил Владимирович

Private access level
Full members of NP "MOD"

Детективная служба Орлан. Харьков' Alıntı:
Ayrıca fotoğrafınızı ve telefon numaranızı da göndermenizi öneririz (bunlar forumdaki kurallardır).
Igor-Ivan Tsarevich'e küçük bir tavsiye: "İletişim kurmak ve işbirliği yapmak için kendinizi açıklamanız değil, ortaya çıkmanız gerekiyor. Fotoğrafınız, koordinatlarınız, telefon numaralarınız uygun olacaktır." Ve sonra bir şekilde kör iletişim kurmak iyi değil!

Original message

Игорь, подскажите, Иван Царевич - это название Вашего информационного агентства?
Также рекомендуем выставить свое фото и номер телефона(такие на форуме правила).
Маленький совет Игорю-Иван Царевичу:"Чтобы общаться и сотрудничать-нужно объявиться, а не заявить о себе.Ваше фото, координаты, тел. будут уместны". А то как то в слепую общаться не хорошо!
Web sitesi
iapd.info

Частный детектив Анжеро-Судженск Кузбасс' Alıntı:
Igor-Ivan Tsarevich'e küçük bir tavsiye: "İletişim kurmak ve işbirliği yapmak için kendinizi açıklamanız değil, ortaya çıkmanız gerekiyor. Fotoğrafınız, koordinatlarınız, telefon numaralarınız uygun olacaktır." Ve sonra bir şekilde kör iletişim kurmak iyi değil!
:!::!::!:
Üzgünüm, şimdilik iletişimden kaçınacağım.

Original message

Маленький совет Игорю-Иван Царевичу:"Чтобы общаться и сотрудничать-нужно объявиться, а не заявить о себе.Ваше фото, координаты, тел. будут уместны". А то как то в слепую общаться не хорошо!
:!: :!: :!:
Извините, пока воздержусь от общения.

НСК-СБ

Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"

Detective agency DASC. Crimea(Ukraine)' Alıntı:
:!::!::!:
Üzgünüm, şimdilik iletişimden kaçınacağım.
Ivan Tsarevich - merhaba! Ve belki Kızılderilileri oynamakla ilgili - hiç yapmıyorsun, neden?

Original message

Detective agency DASC. Crimea(Ukraine)' Alıntı:
:!: :!: :!:
Извините, пока воздержусь от общения.
Иван Царевич - здравствуйте! А можно про игры в индейцев - совсем не занимаетесь, почему?

Частный детектив. Владивосток.

Зарегистрированный

Иван Царевич' Alıntı:
Herkese merhaba! Benim adım İgor, Kiev. Faaliyetimin doğası gereği, çeşitli bilgilerin çıkarılmasıyla ilgileniyorum. Bu forumda ilk kez, bu yüzden bir şeyler ters giderse kesinlikle yargılayın. Şu anda, tabiri caizse, habitatının halesini genişletmeye, yani taleplere daha hızlı yanıt vermeye ve müşteriye esas olarak BDT'de gerekli bilgileri sağlamaya ihtiyaç vardır. İşbirliği karşılığında hem açık hem de kapalı çeşitli kaynaklardan yardım etmeye hazırım. (veritabanları, telefon sahipleri, suç bağlantıları, ticari çıkarlar). Ben zina yapmıyorum ve "Hintlileri oynuyorum". para almam Benim kutum: infostreem01@gmail.com

Halo - sanki sadece tanrıların böyle bir şeyi varmış gibi... Onlarla doğrudan bir ilişkiniz var mı? :?
Ve bölgemizin adı ...: lol:
Neden Hintlileri oynamıyorsun? Bu ilginç!
Fedakarlık iyi bir şey ama kârlı değil!

Vladivostok'tan selamlar! İçtenlikle...

Original message

Иван Царевич' Alıntı:
Всем привет! Меня зовут Игорь, г.Киев. По роду деятельности занимаюсь добычей различной информации. На этом форуме впервые, так что судите строго, если что не так. В настоящее время возникла необходимость расширять ореол, так сказать, своего обитания, то есть более оперативного реагирования на запросы и предоставления заказчику необходимой информации в основном по СНГ. В обмен на сотрудничество готов помочь по различным источникам, как открытым, так и закрытым. (базы данных, владельцы телефонов, связи с криминалом, бизнес - интересы). Супружескими изменами и "играми в индейцев" не занимаюсь. Денег не беру. Мой ящик: infostreem01@gmail.com

Ореол - это вроде только у богов такая штука есть... Имеете к ним прямое отношение ? :?
А у нас ареал называется... :lol:
А почему в индецев не играете ? Это же интересно !
Альтруизм штука хорошая, но не выгодная !

Привет из Владивостока ! С уважением...

Игорь

Зарегистрированный

Petrolcüler, kömür madencileri vb. genellikle madencilikle uğraşırlar.

Peter hakkında sorular olacak, yaz, ama Ivan Tsarevich'ten değil.

Original message

Добычей вообще занимаются нефтяники ,угольщики и т.д.

Будут вопросы по Питеру пиши-но не от Иван Царевича.

Патрушев Михаил Владимирович

Private access level
Full members of NP "MOD"

Sonuç: Ivan Tsarevich ortadan kayboldu ...:?:

Original message

Итог: Иван Царевич испарился... :?:

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info

"Halo"dan "Para almam"a kadar tüm pozisyonlardaki meslektaşlarımı destekliyorum ..... Denis gibi, "kollarımı açmaktan" kaçınacağım ..... Her zaman Kızılderilileri oynamaya yardım et (soluk -bir kovboy değil)

Original message

Поддерживаю коллег по всем позициям-от "ореола" до "денег не беру".....Как и Денис- воздержусь "распахивать объятия".....вечно играющий в индейцев Хелп (бледнолицый НЕ ковбой)