özel dedektif Belaya Tserkov
dedektiflik bürosu Belaya Tserkov
Sevgili iş arkadaşlarım.
Kendim hakkında biraz: adı Dmitry, Belaya Tserkov bölgesi. 25 yıllık operasyonel deneyimim var (SSCB'nin KGB'si ve Ukrayna Güvenlik Konseyi). Rezerve transfer edildikten sonra, büyük fabrikalardan birinin Güvenlik Servisi'ne başkanlık etti. Şu anda, hepinizle işbirliği yaparak dedektiflik yapmaya devam etme arzum var. Umarım faydalı bulursunuz.
Aktiviteler:
-İşletmelerin ekonomik güvenliği
-Özel soruşturmalar
-Özel nitelikteki bireysel siparişlerin performansı
- Yetkililer, kolluk kuvvetleri ile temaslarda yardım
Kendi sitem yok: yaratım perspektif içinde.
İdareye özel olarak belirtmeye hazır olduğum bir nedenle fotoğraf paylaşmama izin vermesini yönetimden rica ediyorum.
Dürüst ve karşılıklı yarar sağlayan işbirliğine hazırım.
Tüm Dmitry'ye saygılarımla.
dedektiflik bürosu Belaya Tserkov
Sevgili iş arkadaşlarım.
Kendim hakkında biraz: adı Dmitry, Belaya Tserkov bölgesi. 25 yıllık operasyonel deneyimim var (SSCB'nin KGB'si ve Ukrayna Güvenlik Konseyi). Rezerve transfer edildikten sonra, büyük fabrikalardan birinin Güvenlik Servisi'ne başkanlık etti. Şu anda, hepinizle işbirliği yaparak dedektiflik yapmaya devam etme arzum var. Umarım faydalı bulursunuz.
Aktiviteler:
-İşletmelerin ekonomik güvenliği
-Özel soruşturmalar
-Özel nitelikteki bireysel siparişlerin performansı
- Yetkililer, kolluk kuvvetleri ile temaslarda yardım
Kendi sitem yok: yaratım perspektif içinde.
İdareye özel olarak belirtmeye hazır olduğum bir nedenle fotoğraf paylaşmama izin vermesini yönetimden rica ediyorum.
Dürüst ve karşılıklı yarar sağlayan işbirliğine hazırım.
Tüm Dmitry'ye saygılarımla.
Original message
частный детектив Белая Церковь
детективное агентство Белая Церковь
Здравствуйте, уважаемые коллеги.
Немного о себе: зовут Дмитрий, регион г. Белая Церковь. Имею оперативный стаж 25 лет (КГБ СССР и СБ Украины). После увольнения в запас возглавлял Службу безопасности одного из крупных заводов. В настоящее время имею желание продолжить заниматься детективной деятельностью, сотрудничая с вами всеми. Надеюсь оказаться полезным.
Направления деятельности:
-Экономическая безопасность предприятий
-Частные расследования
-Выполнение отдельных поручений частного характера
-Помощь при контактах с органами власти, правоохранительными органами
Сайта своего не имею: создание-в перспективе.
Прошу администрацию разрешить мне не размещать фото по причине, которую готов изложить администрации в частном порядке.
Готов к честному и взаимовыгодному сотрудничеству.
С уважением ко всем Дмитрий.
детективное агентство Белая Церковь
Здравствуйте, уважаемые коллеги.
Немного о себе: зовут Дмитрий, регион г. Белая Церковь. Имею оперативный стаж 25 лет (КГБ СССР и СБ Украины). После увольнения в запас возглавлял Службу безопасности одного из крупных заводов. В настоящее время имею желание продолжить заниматься детективной деятельностью, сотрудничая с вами всеми. Надеюсь оказаться полезным.
Направления деятельности:
-Экономическая безопасность предприятий
-Частные расследования
-Выполнение отдельных поручений частного характера
-Помощь при контактах с органами власти, правоохранительными органами
Сайта своего не имею: создание-в перспективе.
Прошу администрацию разрешить мне не размещать фото по причине, которую готов изложить администрации в частном порядке.
Готов к честному и взаимовыгодному сотрудничеству.
С уважением ко всем Дмитрий.
Moderatör tarafında düzenlendi: