Dedektiflik Bürosu Habarovsk!
Habarovsk Bölgesi'nde özel dedektiflik hizmetleri
Rusya Federasyonu'nun herhangi bir bölgesinden ve ötesinden BH'ye yardım sağlamak
Aile içi çatışmaları çözmek.
vatana ihanet
Gözlem
Çocukların olumsuz davranışlarını ortaya çıkarmak.
Akrabaları, yakın akrabaları, sınıf arkadaşları ve meslektaşları arayın.
Aile üyelerinin çatışma durumlarının, kavgalarının ve davranışlarının nedenlerinin ve koşullarının belirlenmesi ve incelenmesi;
Aile üyelerinin ve yakın akrabaların yaşam tarzlarının incelenmesi ve analizi;
Ebeveynlere yardım sağlamak: bir genci gözlemlemek, bir arkadaş çevresi oluşturmak, olumsuz sonuçları önlemek için bir gencin davranışlarını analiz etmek (evden ayrılmak, suç işlemek, kötü alışkanlıklar vb.);
Çocuk yetiştirme alanında ebeveynlere yardım, tavsiye ve önleyici tedbirler sağlamak (evden kaçma, suçluluk sorunları, uyuşturucu bağımlılığı sorunları, alkolizm vb.)
AİLE SORUNLARININ çözümünde aşağıdakileri sunabiliriz:
Aile üyelerinin çatışma durumlarının, kavgalarının ve davranışlarının nedenlerinin ve koşullarının belirlenmesi ve incelenmesi;
Aile üyelerinin ve yakın akrabaların yaşam tarzlarının incelenmesi ve analizi;
Ebeveynlere yardım sağlamak: bir genci gözlemlemek, bir arkadaş çevresi oluşturmak, olumsuz sonuçları önlemek için bir gencin davranışlarını analiz etmek (evden ayrılmak, suç işlemek, kötü alışkanlıklar vb.);
Çocuk yetiştirme alanında ebeveynlere yardım, tavsiye ve önleyici tedbirler sağlamak (evden kaçma, suçluluk sorunları, uyuşturucu bağımlılığı sorunları, alkolizm vb.)
Aşağıdaki ÇOCUK KORUMA hizmetlerini sunuyoruz:
"Ev - okul - ev" şemasına göre eşlik eden çocuklara;
Çocuklara her zaman ve her yönde eşlik etmek;
Ailenizin tüm üyelerinin yanı sıra nesnelerin 24 saat korunması;
Hizmet personelinin kişiliğinin incelenmesi ve analizi: dadılar, hizmetçiler, uşaklar, öğretmenler vb.;
Hukuki ve hukuki açıdan sorunların çözümünde profesyonel yaklaşım;
psikolojik yardım sağlamak;
Original message
Детективное агентство Хабаровск !
Услуги частного детектива по Хабаровскому краю
Оказание помощи ЧД из любых регионов РФ и за её пределами
Решение семейных конфликтов.
Измена
Наблюдение
Выявление негaтивного поведения детей.
Поиск родных, близких родственников, одноклассников и сослуживцев.
Выявление и изучение причин и условий возникновения конфликтных ситуаций, ссор и поведения членов семьи;
Изучение и анализ образа жизни членов семьи и близких родственников;
Оказание помощи родителям: наблюдение за подростком, установление круга общения, анализ поведения подростка с целью предотвращения негативных последствий (уход из дома, совершение правонарушений, вредные привычки и др.);
Предоставление помощи, консультации и проведение профилактических мероприятий для родителей в сфере воспитания детей (побег из дома, проблемы правонарушений, проблемы наркомании, алкоголизма и т.п.)
В решении СЕМЕЙНЫХ ПРОБЛЕМ мы можем предложить следующее:
Выявление и изучение причин и условий возникновения конфликтных ситуаций, ссор и поведения членов семьи;
Изучение и анализ образа жизни членов семьи и близких родственников;
Оказание помощи родителям: наблюдение за подростком, установление круга общения, анализ поведения подростка с целью предотвращения негативных последствий (уход из дома, совершение правонарушений, вредные привычки и др.);
Предоставление помощи, консультации и проведение профилактических мероприятий для родителей в сфере воспитания детей (побег из дома, проблемы правонарушений, проблемы наркомании, алкоголизма и т.п.)
Мы предоставляем такие услуги по ЗАЩИТЕ ДЕТЕЙ:
Сопровождение детей по схеме «дом – школа – дом»;
Сопровождение детей в любое время и в любом направлении;
Круглосуточная защита объектов, а так же всех членов Вашей семьи;
Изучение и анализ личности обслуживающего персонала: нянь, горничных, дворецких, гувернеров и т.д.;
Профессиональный подход в решении проблем в правовом и юридическом аспекте;
Оказание психологической помощи;