В
.Вадим
Good day! Please tell me, is it possible to really determine the last location of a subscriber by a mobile phone number? I can tell the time within the limits I need and the approximate place where the last call from this number was made, now the subscriber is “out of range”, so I need to find out where this subscriber ended up after this last call, this is the estimated place of work I also know the brand of his (presumably) car. Moscow.
I must say right away that this man turned out to be unclean. I would be grateful for your help.
I'll give you a phone number, tell me what you can dig. 89684938195
I must say right away that this man turned out to be unclean. I would be grateful for your help.
I'll give you a phone number, tell me what you can dig. 89684938195
Original message
Добрый день! Скажите, пожалуйста, можно ли действительно определить последнее местоположение абонента по номеру мобильного телефона? Я могу сказать время в нужных мне пределах и примерное место, где был совершен последний звонок с этого номера, сейчас абонент "вне зоны действия", дак вот мне необходимо узнать, в каком месте этот абонент оказался после этого последнего звонка, это предположительное место работы, также знаю марку его (предположительно) машины. Москва.
Сразу скажу, этот человек нечистый на руку оказался. Буду благодарен за помощь.
Дам номер телефона, скажите что вы сможете накопать. 89684938195
Сразу скажу, этот человек нечистый на руку оказался. Буду благодарен за помощь.
Дам номер телефона, скажите что вы сможете накопать. 89684938195