A
Anonymous
I live in Perm. My aunt lives in Moscow. She is single and has no other relatives besides me. We constantly called up with her. A month ago, she stopped answering calls. I arrived in Moscow and found that she had an iron door set. Grandmother is poorly provided, it is unlikely she could have put such a door. I went for several days, but no one opened me. In the housing office they did not talk to me. The police accepted the statement, but do nothing. Is it possible to check where my relative is? Is she alive? If her apartment is sold, then to whom. Are documents legalized and is it possible to seize an apartment?
Original message
Я живу в Перми. В Москве живет моя тетя. Она одинокая и других родственников кроме меня у нее нет. Мы постоянно созванивались с ней. Месяц назад она перестала отвечать на звонки. Я приехала в МОскву и обнаружила, что у нее поставлена железная дверь. Бабушка - мало обеспеченая, вряд ли сама такую дверь могла поставить. Я несколько дней ходила, но мне никто не открыл. В жилконторе со мной разговаривать не стали. В милиции приняли заявление, но ничего не делают. Можно ли проверить - где находится моя родственница. Жива ли она?
Если ее квартира продана, то кому. Законно ли оформлены документы и можно ли отсудить квартиру?
Если ее квартира продана, то кому. Законно ли оформлены документы и можно ли отсудить квартиру?