Hello dear experts, my name is Pavel. My story is old as peace and banal. As a young man I married a girl, loved her madly and wanted a daughter. My dream came true and my girl was born, but very soon (in a matter of months) my mother began to behave not as a loving woman, but simply as a consumer. First, her mother (mother-in-law) moved to live with us then a brother from another city, then a relative of one. And to the extent that my mother came to visit me at home and my wife’s relatives felt like in my own house. As a result, everything turned into a scandal and in the end my “beloved” told me “What else do men need? Just to give a teaspoon of sperm, but to bring money.”
Of course, I couldn’t put up with this attitude and I left. I drank a bitter year, but recovered and tried to live on. Then I left for another country and for 11 years it was not possible to find a child and in general their trace.
Recently, in one social network I found a mother and my daughter. A short conversation with my mother ended up categorically not wanting me to talk with the child and turning everything out so that the re-child considers me a scum and a scoundrel. Actually, this is not so.
So my question is this.
Can someone advise me on the strategy and the ways to bypass the mother to inform the child that her dad loves her and that she wants to restore relations. Or maybe I am not correctly addressing my question? Maybe I should first turn to psychologists?
Of course, I couldn’t put up with this attitude and I left. I drank a bitter year, but recovered and tried to live on. Then I left for another country and for 11 years it was not possible to find a child and in general their trace.
Recently, in one social network I found a mother and my daughter. A short conversation with my mother ended up categorically not wanting me to talk with the child and turning everything out so that the re-child considers me a scum and a scoundrel. Actually, this is not so.
So my question is this.
Can someone advise me on the strategy and the ways to bypass the mother to inform the child that her dad loves her and that she wants to restore relations. Or maybe I am not correctly addressing my question? Maybe I should first turn to psychologists?
Original message
Здравствуйте уважаемые специалисты, зовут меня Павел .Моя история стара как мир и банальна.По молодости женился на девушке,безумно ее любил и хотел дочь.Моя мечта сбылась и родилась моя девочка,но очень скоро (за считанные месяцы) мамаша стала вести себя не как любящая женщина а просто как потребитель.Сначала ее мамаша(теща) переехала к нам жить потом брат из другого города, потом родственик один.И до такой степени, что моя мать приходила ко мне домой как в гости а родственники жены себя чувствовали себя как в собственном доме.В итоге все вылилось в скандал и в конце мне моя "любимая" сказала"На что ещё нужны мужики? Только чтобы чайную ложку спермы дали ,да чтобы денег приносили".
С таким отношением я конечно не мог мирится и я ушел.Год попил горькую но очухался и постарался жить дальше.Потом уехал в другую старну и 11 лет не было возможности найти ребенка и вообще их след.
Недавно в одной соц.сети нашел мать и свою дочь.Короткое общение с матерью закончилось тем что она категорически не хочет чтобы я общался с ребенком и вывернув все добилась того что рербенок считает меня подонком и подлецом.На самом деле это не так.
Так вот мой вопрос состоит в следующем.
Может ли кто нибудь мне посоветовать стратегию и пути как можно в обход матери донести ребенку информацию о том,что папа ее любит и что хочет восстановитьо отношения.Или может я не правильно адресую свой вопрос? Может мне следует сначала обратиться к психологам?
С таким отношением я конечно не мог мирится и я ушел.Год попил горькую но очухался и постарался жить дальше.Потом уехал в другую старну и 11 лет не было возможности найти ребенка и вообще их след.
Недавно в одной соц.сети нашел мать и свою дочь.Короткое общение с матерью закончилось тем что она категорически не хочет чтобы я общался с ребенком и вывернув все добилась того что рербенок считает меня подонком и подлецом.На самом деле это не так.
Так вот мой вопрос состоит в следующем.
Может ли кто нибудь мне посоветовать стратегию и пути как можно в обход матери донести ребенку информацию о том,что папа ее любит и что хочет восстановитьо отношения.Или может я не правильно адресую свой вопрос? Может мне следует сначала обратиться к психологам?