Hepinize iyi günler!
Söz verdiğim gibi izlenimlerimi paylaşıyorum:
Kelimenin tam anlamıyla dün Taika için başka bir sipariş vardı. Standart bir durum: Bir adamın Bangkok'tan Moskova'ya uçması gerekiyordu, keyfi tamamlamak için bu konuda sarhoş oldu ve uçuştan çıkarıldı, ardından karısının radar ekranlarından kayboldu. Büyük olasılıkla havaalanı çevresinde bir yerlerde dolaştı ya da bir polis gözcüsüne oturdu.
Karım bana döndü ve ben sırasıyla yeni meslektaşımıza. Neredeyse anında iletişime geçti (bu yüzden oldukça dadu Skype'ı var). Yeterince iletişim kuruyor, hemen havaalanına taşınmaya hazır olduğunu ifade etti (başka bir artı). Doğru, elbette, 4 saat boyunca ona yakın değil. Poliste, onun sözleriyle, "her şey kontrol altında." Bu yüzden departmanda bir kabadayı oturuyorsa, onu çekeceğine söz verdi, elbette bedavaya değil. Havaalanına gitmek için paramız için 20 bin ruble istedim. Karşılaştırma için, Pattaya'daki adamlarım bunun için yarısı kadar ücret alıyor, ancak yolculuk aşağı yukarı aynı.
Bu yüzden onlara emri verdim. Deneyi bitirmedim, kusura bakmayın meslektaşlarım.
Toplam:
artılar: hemen tepki verir, yeterince iletişim kurar, bağlantılar mevcut gibi görünür.
eksileri: normalden iki kat daha fazla sürer, kişi henüz test edilmemiştir.