Азаревич Василий Валентинович
Private access level
- Web sitesi
- detective03.ru
Наш баннер Разместите наш баннер на своем сайте уже сегодня !
Правила форума - обязательны к прочтению !
Desteğiniz için Eugene'e teşekkürler! Eugene'in Tai'yi çok iyi hissettiğini söyleyebilirim! Bizim yapamadığımızı bile Tayland'daki bağlantıları sayesinde gerçekleştirmeyi başarıyor. )Ермолаев Евгений' Alıntı:İyi günler, sevgili meslektaşlarım!
Birkaç kez çalıştım ve şu anda MAX J THAI ile aktif olarak işbirliği yapıyorum ve onun hakkında söyleyebileceğim her şey olumlu. Dürüst ve düzgün bir insan. Vicdanlı ve sorumlu bir şekilde çalışır. Sözlerinden ve vaatlerinden sorumludur. Polis ve göçmenlik hizmetinde iyi pozisyonlar. Mali soruşturmalarda, yeterli ve açgözlü değil. Tayland'daki bir dedektiflik bürosunun resmi kaydı için adamları içtenlikle tebrik ediyorum. Size başarılı çalışmalar ve ilginç vakalar diliyorum!
Спасибо Евгению, за поддержку! Могу сказать, что Евгений очень хорошо чувствует Тай! Даже то, что мы сделать не можем, он умудряется реализовать, благодаря своим связям в Таиланде. )Ермолаев Евгений' Alıntı:Добрый день, уважаемые коллеги!
Неоднократно работал и сейчас активно сотрудничаю с MAX J THAI и все, что могу о нем сказать - позитивно. Честный и порядочный человек. Работает добросовестно и ответственно. Отвечает за свои слова и обещания. Хорошие позиции в полиции и миграционной службе. В финансовых запросах адекватен и не жаден. От души поздравляю ребят с официальной регистрацией детективного агентства на территории Тайланда. Желаю успешной работы и интересных кейсов!
MAX J THAI' Alıntı:Tayland'dan tanıdığımız ve henüz tanımadığımız herkese merhaba!
Yasal olarak kayıtlı Tay Dedektiflik Bürosu, Rusça konuşan ve Rus çalışanları ile Tayland ve komşu ülkelerdeki sorunları çözmeye ve işbirliği yapmaya hazır. Rus meslektaşlarımızla başarılı bir şekilde işbirliği yapıyoruz, bu nedenle onlarla karmaşık konularda iletişim kurmak daha uygun. E-posta veya Skype ile bizimle iletişimde kalabilirsiniz. Tayland mevzuatının bazı özelliklerinden dolayı gerçek fotoğrafımı koymuyorum.
MAX J THAI' Alıntı:Всем, привет из Таиланда, кого знаем и кого пока не знаем!
Легально зарегистрированное Тайское Детективное агентство, с русскоязычными и русскими сотрудниками, готово к сотрудничеству и решению вопросов по Таиланду и близлежащим странам. Успешно сотрудничаем с российскими коллегами, так что по сложным делам удобнее общаться с ними. С нами можно держать связь по Имейлу или Скайпу. Из-за некоторых особенностей законодательства Таиланда, не ставлю свое реальное фото.