[QUOTE = "Dedektif JorgeLuiz, gönderi: 150810, üye: 8624"]
Özel dedektif Brezilya. Özel dedektif Brezilya.
www.grupobecharajalkh.com
Adım Jorge Luiz Almeida Cerqueira, 47, Brezilya'nın Bahia eyaletindeki Brumado şehrinde ikamet ediyor, 1982 yılında Bilimsel ve Suç Araştırma Enstitüsü tarafından profesyonel bir dedektif olarak mezun oldu, uzun yıllar yönetmenimiz Bechara Jalkh tarafından yönetildi, Lübnan vatandaşlığına geçti Brezilyalı, 50'li yıllardan beri Rio de Janeiro'da (RJ) yaşayan Brezilya, şu anda 1441 ile Instituto Bechara Jalkh. Kayıp kişileri başarılı bir şekilde aramak, kayıp akrabaları bulmak için yürütülen bir kayıt numarasına sahibim. sanat araştırmaları Kurs, yeni teknolojileri takip ederek değişikliklerden geçti.Birçok durumda becerimi geliştirmeye kendimi adadım.
Benim adım Jorge Luis Almeida Serqueira, 47 yaşında, Brumado, Bahia, Brezilya'da yaşıyor. 1982 yılında Araştırma Enstitüsü tarafından profesyonel bir dedektif olarak mezun oldu ve yıllar içinde yönetmenimiz Bay Bechara Jalkh'a yönlendirildi. Enstitü 1441. Kayıp akrabaları bulmayı başararak, geçiş sicil numarasına sahip bir kişiyi başarıyla aradım. Sanatsal araştırma konusunda tutkuluyum. Kurs, yeni teknolojiler ile değişiklikler geçirmektedir. Birçok durumda becerilerimi geliştirmeye olan bağlılığım.
[/QOTE]