Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

İş zekası ve dedektiflik hizmetleri. Paris, Fransa

Роберт

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.detektiv-spb.ru
İyi günler. Benim adım Robert. Hizmetlerinizin fiyatlarını öğrenmek istiyorum. Rus dedektiflerin işinizde işinize yarayacağını düşünüyorum.

Original message
Bon après-midi. Je m'appelle Robert. Je voudrais savoir les prix de vos services. Je pense que les russes détectives vous seront utiles dans votre travail.

Группа К

Private access level
Н.Ополчения, 34с1 Город-герой Москва 123423 Россия
Web sitesi
www.krioni.com
Koisun, iyi günler!
Hoş geldin!
Sadece benim değil, forumdaki diğer meslektaşlarımın da Fransa'daki özel bir soruşturmanın Fransız temsilcisinden kayıt prosedürü ve Fransa'daki bir dedektifin faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmekle ilgileneceğini düşünüyorum. Bir aday için aranan şartlar nelerdir, Bir dedektifin usule ilişkin hak ve yükümlülükleri nelerdir, Bir dedektif ve avukatlar arasındaki etkileşim uygulaması ne kadar popüler? polisle mi? Dedektifin faaliyeti hangi alanlarda en karlı ve sadece zararda ne yapmalı?
Çok sayıda soru için özür dilerim, ancak hem Fransızca hem de Rusça bildiğinizi söylediğiniz için, bu fırsatı sizden bize Fransız özel soruşturması hakkında daha fazla şey söylemenizi istememek için kullanmadım.
İçtenlikle
İskender

Original message
Койсун, добрый день!
Добро пожаловать!
Думаю не только мне но и остальным моим коллегам по форуму будет интересно узнать от французского представителя частного сыска побольше о процедуре регистрации и деятельности детектива во Франции. Какие требования предъявляются к кандидату, Какие у детектива процессуальные права и обязанности, Насколько популярна практика взаимодействия детектива с адвокатами? с полицией? По каким направлениям деятельность детектива наиболее прибыльная, а чем заниматься только себе в убыток?
Прошу извинить за большое количество вопросов, но раз уж Вы сказали, что знаете и французский и русский, то я не мог не воспользоваться таким случаем, чтобы не попросить Вас рассказать подробнее о французском частном сыске.
С уважением
Александр
Web sitesi
detective03.ru
Foruma hoş geldiniz!!!

Original message
С прибытием на форум !!!

Детектив Париж

Private access level
Full members of NP "MOD"
Sevgili meslektaşlarım, mesajlarınız ve sorularınız için teşekkür ederiz!

Tarifeler sorulduğunda: Maalesef Fransa'da tek bir tarife sistemi yok. Diğer liberal mesleklerde olduğu gibi, Fransız dedektif tarifelerini doğrudan müşterisiyle ve çalıştığı bölgeye, görevin karmaşıklık derecesine, görevin başarılı bir şekilde uygulanması için gerekli fonlara vb. bağlı olarak koordine eder.

Fransa'daki özel soruşturma sistemine gelince, yakında nasıl dedektif olunur, mesleğin hangi kanunla düzenlendiği, nerede eğitim alınacağı vb. yazılarım derneğin internet sitesinde yayınlanacaktır.

Original message
Уважаемые коллеги, спасибо за Ваши сообщения и вопросы!

На вопрос о тарифах: к сожалению, во Франции не существует единой тарифной системы. Как и в других либеральных профессиях, французский детектив согласовывает свои тарифы непосредственно со своим клиентом и в зависимости от региона, в котором практикует, от степени сложности поставленной задачи, от необходимых средств для успешной реализации миссии и т.д.

Что касается системы частного сыска во Франции, скоро на сайте Ассоциации будет опубликована моя статья о том, как стать детективом, какой закон регламентирует профессию, где получить образование и т.д.

Ivan Glinkin

Private access level
İyi günler!
Rica ederim))

İçtenlikle,
Bölümü

Original message
Добрый день!
С прибытием))

С уважением,
Департамент

Плотников Юрий Михайлович