Genna, merhaba! Postada bir talep aldık: Sizden Almanya'nın Dortmund şehrinde bir bireyi ve onun tam adresini arama konusunda tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum. Bu kişinin küçük bir mülteci kampında olduğuna dair bilgim var. Anladığım kadarıyla Dortmund'da bu tür birkaç kamp var. Bu kişinin bulunduğu kampın tam posta adresini ve mümkünse bu kişiyi bu kampa kabul etme koşulları hakkında mümkün olduğunca fazla bilgi edinmem gerekiyor.
Buna cevaben sizden bu hizmeti gerçekleştirmenin nasıl mümkün olduğu konusunda bilgi vermenizi ve bu konudaki tüm koşul ve şartları bana bildirmenizi rica ediyorum.
Lütfen yorum yap.
Saygılarımla, Andrey Matushkin.
Buna cevaben sizden bu hizmeti gerçekleştirmenin nasıl mümkün olduğu konusunda bilgi vermenizi ve bu konudaki tüm koşul ve şartları bana bildirmenizi rica ediyorum.
Lütfen yorum yap.
Saygılarımla, Andrey Matushkin.
Original message
Генна, привет! Нам на почту пришёл запрос: прошу Вас проконсультировать относительно поиска физического лица и его точного адреса в городе Дортмунд в ФРГ. Я владею информацией, что этот человек находится в лагере для невосершеннолетних беженцев. Как я понимаю, в Дортмунде таковых лагерей несколько. Мне нужно узнать точный почтовый адрес лагеря где находится этот человек и по возможности максимально информации условия приема этого человека в данный лагерь.
В ответ прошу Вас сообщить насколько возможно выполнение данной услуги и сообщить мне все условия и сроки по данному вопросу.
Прокомментируй.
С уважением, Матушкин Андрей.
В ответ прошу Вас сообщить насколько возможно выполнение данной услуги и сообщить мне все условия и сроки по данному вопросу.
Прокомментируй.
С уважением, Матушкин Андрей.