Vakhtang, sevgili birimiz, sizi herhangi bir şekilde kırdıysam, gerçekten özür dilerim, Tanrı biliyor, kötü bir şey istemedim. Bu gerçekten, Matushkin A.N. nedense, biraz yanılmıştı ve meslektaşımız Vitaly'yi Samara dedektiflik bürosu "Girişim" den biraz önceden tebrik etti, bir meslektaşı, doğum gününün aslında birkaç dakika içinde olduğundan, ona tost yazmanın çok erken olduğunu açıkladı. aylar ve siz ve Kırgızistan'dan gelen sevgili yeni meslektaşımız bu değişikliği görmediniz ve yine de doğum gününü tebrik etmeye devam ettiniz. Ve unutmayın, meslektaşlarımız, yani Mariupol'den Güvenlik Teşkilatı (dedektiflik bürosu) Gizli Servisi müdürü ve Buryatia'dan A. Cheredov, bu gülünç durumu benden çok daha önce fark etti, ancak bunu sadece dilek ve ifadeleri iyi bir şekilde açıklayarak kaydetti. -doğal gülümsüyor ve kırgınsın Nedense, bu duruma oldukça iyi huylu bir yorumla eşlik etmeme rağmen, sadece bana aitsin. Yine de, bir kez daha beni bağışlamanızı rica ediyorum, gelecekte savunmasız karakterinizi ve tuhaf bir mizah anlayışınızı ve basit insan şakalarına tepki verme tarzınızı dikkate alacağım. Genel olarak, sevgili Vakhtang, sizi bu yıl St.'de yapılacak olan yıllık konferansımıza davet ediyorum. sizinle "bir bardak çay eşliğinde" dostluğa içeceğiz ve size şarkılarımdan birini söyleyeceğim, inan bana , hoşuna gidecek, bu şarkı seninle ve benimle ilgili ve paylaşacak hiçbir şeyimiz yok ve dahası, önemsiz şeyler yüzünden birbirimize kırılmamıza gerek yok ... Saygılarımla, Viktor Kravets.
PS (bireysel olarak Matushkin A. için) Ve siz, Andrei Nikolaevich, dedikleri gibi, yabancı meslektaşlarımızı yanılttığınız için "azarlanmanız" gerekiyor, çünkü size tamamen güveniyorlar ve doğumgünü adamının kendisinin doğum gününü inkar ettiğine bakmıyorlar (bu o, eğer Matushkin tebrik ettiyse, o zaman bu kadar, olayın kahramanının tüm yorumlarına rağmen, sadece bu tarih bu günün doğum günü olarak kabul edilir, dönem !!! (şaka)).