Ynt: DEDEKTÖR AJANSI "KHMELNYTSKAYA ARAMA GRUBU" UKRAYNA.
Sevgili Bay Tsminsky ... Ah, aşinalık için üzgünüm ...
Sevgili Igor Nikolaevich ... oh yine unuttum, bir aydan fazladır sizinleyiz ...
Igor, arkadaşım, lütfen trans-Ural meslektaşınızdan samimi DOĞUM GÜNÜ tebriklerimi ve dileklerimi kabul edin.
Matushkin'den korkmadığım foruma geldiğinizde, hayatınızın durgun beşinci on yılı, geçen yıl hızla değişti, iletişim kurduğumuz, küfür ettiğimiz, kaba olduğumuz için birbirimizden özür dilediğimiz ortak sanal evimiz oldu, ama içinde Genel olarak, sorunlarımızı hala profesyonel sorularla çözüyoruz. Bu, iletişimimizin canlı ve verimli olduğunun kanıtıdır. Ve umarım ilişkimizi sanal olarak değil de resmi olarak pekiştirdiğimizde daha da verimli olur.
Bazı dedektif topluluklarının üyeleri, forumumuzda iletişim kurmaktan rahatsızlık duyduklarını zaten söylüyorlar:
[DLMURL = "https://ard.su/forum/viewtopic.php?f=17&t=144&sid=61bc7a87a7b3f25948079a121198530e"] https://ard.su/forum/viewtopic.php?f=17& ... 121198530e [/ DLMURL]
Starik tarafından 17 Şubat 2011 03:47 tarihinde gönderildi
Meslektaşlar!
Ve V.A.'ya katılıyorum. Shiryaev ve Valentin ile birlikte. MOD forumunu tanıdıkça, sürekli bir tür rahatsızlık duygusuyla musallat oldum ... Dedikleri gibi, bir muhalefeti yok edemiyorsanız, en azından ona liderlik etmeniz gerekir ... Kim isterse - yapacak kesinlikle beni duyun ve doğru sonuçları çıkarın.
Ve bu tür konuşmalar, hepimizin ve özellikle sizin, kitabını ben ve benzer düşünen birçok insanımızın özel bir dedektif için pratik bir el kitabı olarak kullandığı Bay Stepnov'un çok saygı duyduğu kişilerden geldiğinde, sevinemiyorum. nihayet tanınmaya başladık.
Aynı zamanda forumumuzdan çıkarılan bazı kişiler bize partizan demeye çalışıyorlar ama tarihten hepimizin bildiği gibi partizan hareketinin topluma istenilen sonuçları verdiğini ve aktif bir orduya dönüştüğünü unutuyorlar.
Biliyorum ve eminim ki sizinle devam edeceğimiz gerçek davalar, dostluğumuzun doğru bir teyidi olacaktır.
Günlük ve zorlu çalışmanın sonuçlarından iyi şanslar, arkadaş, istikrar ve neşe.
PS Ve sağlığınızı unutmayın ... sonuçta, sonuçta, sonuçta, 47 ...: lol: