Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

"Bayan dedektif" Kadınlar için özel dedektif. Rusya, Moskova.

Lady-detectiv

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.lady-detectiv.ru
Sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim! Ayrıca yeni iş arkadaşlarıyla tanıştığıma memnun oldum !!! İşbirliği için umut ediyorum, diğer şehirlerden meslektaşlarım da benimle iletişime geçebilir, memnun olurum !!! ;) :) :) :) :)

Original message
Спасибо всем за тёплый приём! Тоже рада новым знакомствам с коллегами!!! Надеюсь на сотрудничество, коллеги из других городов так же можете обращаться, буду рада!!! ;) :) :) :)
Web sitesi
imperial-detektiv.ru
İyi günler Olesya! Kirov'dan selamlar. Forumda adil seks ve meslektaşımızın başka bir temsilcisini görmekten mutluluk duyuyoruz.
Saygılarımla, İskender

Original message
Добрый день, Олеся! Приветствует г. Киров. Рады появлению на Форуме еще одной представительницы прекрасного пола, и нашей коллеги.
С уважением,Александр

Lady-detectiv

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.lady-detectiv.ru
Original message
northex' Alıntı:
Здраствуйте ,Олеся!Добро пожаловать на наш форум!

Приветствую!Спасибо :) :) :)

Адвокат

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
advoc-garant.ru
Merhaba Olesya! Avukatlar adına, Uluslararası Dedektifler Forumu'na hoş geldiniz!

Original message
Здравствуйте, Олеся! От лица адвокатов рада приветствовать Вас на Международном форуме детективов!

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Olesya, iyi günler. Afiş için teşekkürler!
Size özel bölüme erişim izni verildi. Meslektaşlar için hizmet fiyatları bölümünde sizden bilgi vermeyi dört gözle bekliyorum. Ayrıca forum yaşamına aktif katılım için sabırsızlanıyorum.
Sitenizin ana sayfalarında ve diğer sayfalarında gerçekten ne zaman bir banner göreceğim? Senin resmin? Yerleşik numunenin bir fotoğrafını asmanızı tavsiye ederim.
Tekrar teşekkürler!
Saygılarımla, Andrey Matushkin.

Original message
Олеся, доброго времени суток. Спасибо за баннер!
Вам предоставлен допуск в приватный раздел. Жду от Вас размещение информации в разделе цены на услуги для коллег. Так же рассчитываю на активное участия в жизни форума.
Когда я реально увижу баннер на главной и других страницах Вашего сайта? Фото Ваше? Рекомендую повесить фото установленного образца.
Ещё раз СПАСИБО!
С уважением, Матушкин Андрей.

Lady-detectiv

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.lady-detectiv.ru
Матушкин Андрей' Alıntı:
Olesya, iyi günler. Afiş için teşekkürler!
Size özel bölüme erişim izni verildi. Meslektaşlar için hizmet fiyatları bölümünde sizden bilgi vermeyi dört gözle bekliyorum. Ayrıca forum yaşamına aktif katılım için sabırsızlanıyorum.
Sitenizin ana sayfalarında ve diğer sayfalarında gerçekten ne zaman bir banner göreceğim? Senin resmin? Yerleşik numunenin bir fotoğrafını asmanızı tavsiye ederim.
Tekrar teşekkürler!
Saygılarımla, Andrey Matushkin.

Andrey, dün sana afişin bağlantısını postayla gönderdim.Avatarımdaki fotoğraf benim. :)

Original message
Матушкин Андрей' Alıntı:
Олеся, доброго времени суток. Спасибо за баннер!
Вам предоставлен допуск в приватный раздел. Жду от Вас размещение информации в разделе цены на услуги для коллег. Так же рассчитываю на активное участия в жизни форума.
Когда я реально увижу баннер на главной и других страницах Вашего сайта? Фото Ваше? Рекомендую повесить фото установленного образца.
Ещё раз СПАСИБО!
С уважением, Матушкин Андрей.

Андрей,я Вам вчера еще отправила на почту ссылку на банер.Фото на аватаре моё. :)

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Linklerde banner gördüm o yüzden soruyorum banner ne zaman ana sayfalara ve diğer sayfalara konulacak?

Original message
Я видел баннер в ссылках, поэтому и спрашиваю, когда баннер будет размещён на главной и других страницах?
A

Anonymous

Ana sayfaya banner koymanın anlamını kesinlikle anlamıyorum.
Herkesin bildiği gibi, kaynağın ana sayfasına üçüncü taraf linklerinin yerleştirilmesi, sitenin ağ üzerindeki kapasitesinin düşmesine neden olur.
Ortaklar veya bağlantılar bölümündeki yerleşim oldukça yeterlidir.

Yoksa Andrey'in ana sayfada yayınlanmasını gerektiren başka bir amaç için mi takip ediliyor?
Anladığım kadarıyla, bu kaynak forum, bu sitenin TIC'sini yükseltmek için değil, iletişim, deneyim alışverişi, temas alışverişi için oluşturuldu.
İşte bu kadar.
Buraya kayıt olsam bile inan bana ana sayfamda hiç banner olmayacak. EVRENSEL.
(Bu, varışımla ilgili olarak sizin için Andrey).

Original message
Абсолютно не понимаю смысла размещения баннера на главной.
Как всем известно, размещение сторонних ссылок на главнйо странице ресурса, ведет к понижению емкости сайта в сети.
Вполне достаточно размещения в разделе партнеры или ссылки.

Или преследуется какая то иная цель, для Чего Андрей требует размещения на главной?
Насколько я понимаю, данный ресурс форум создан для общения, обмена опыта, обмен контактами, а не для поднятия ТИЦ этого сайта.
Так что так.
Если я даже зарегистрируюсь здесь, то уж поверьте, баннеров никаких на мой главнйо не будет. ОДНОЗНАЧНО.
( Это тебе Андрей к вопросу о моем приходе).