Демитрий
Private access level
Merhaba .... ve sizinle tanıştığıma memnun oldum ... ayrıca St. Petersburg'da işbirliği yapmaya hazırım ... Saygılarımla Andrey.Andrey Anatolyevich, hoş geldiniz!
Tanıştığımıza memnun oldum, Moldova ve ortak girişimde her zaman işbirliği yapmaya hazırım.
Здравствуйте ....и я рад знакомству...также готов сотрудничать по Санкт-Петербургу...С Уважением Андрей.Андрей Анатольевич, приветствую Вас!
Рад знакомству, всегда готов сотрудничать по Молдове и СП.
Merhaba, Güveniniz için çok teşekkür ederiz... En yakın zamanda mutlaka görüşeceğiz... Saygılarımızla, Andrey.İyi geceler.
Senin için oylandı.
Sizinle kişisel olarak tanıştığıma memnun olacağım!
Здравствуйте Спасибо большое за доверие...обязательно познакомимся в ближайшее время...С Уважением Андрей.Добрый вечер.
Проголосовал за Вас.
Рад буду личному знакомству!
Merhaba ... ve sizi selamlıyorum ... ve karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini umuyorum ... Saygılarımla Andrey.İyi geceler.
Forumumuza hoş geldiniz!
Umarım birbirimize faydalı oluruz.
Здравствуйте ...и я Вас Приветствую...и я надеюсь на взаимовыгодное сотрудничество...С Уважением Андрей.Добрый вечер.
Приветствую Вас на нашем форуме!
Надеюсь будем друг другу полезны.
Merhaba ... ve sizi selamlıyorum .. Karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini umuyorum ... Saygılarımla Andrey.Saransk karşılıyor))))
Здравствуйте...и я Вас Приветствую..надеюсь на взаимовыгодное сотрудничество...С Уважением Андрей.Саранск приветствует))))
ve ben Size selamlar .... İşbirliğini umuyorum .. Saygılarımla Andrey.Selamlar!
и я Вас Приветствую....надеюсь на сотрудничество..С Уважением Андрей.Приветствую!
Merhaba .. ve Selamlıyorum ... ama çok uzaktasınız ... karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini umuyorum ... Saygılarımla Andrey.Habarovsk karşılıyor!
Здравствуйте ..и я Вас Приветствую...далеко Вы однако...надеюсь на взаимовыгодное сотрудничество...С Уважением Андрей.Хабаровск приветствует!
Merhaba ve ben Selamlar... Yakında mutlaka görüşeceğiz... Saygılarımla, Andrey.Andrey Anatolyevich, Forumumuza hoş geldiniz! Tanıştığıma memnun olurum!
Здравствуйте и я Вас Приветствую...обязательно познакомимся в ближайшее время ...С Уважением Андрей.Андрей Анатольевич, приветствую Вас на нашем Форуме! Буду рад знакомству!
Merhaba ve sizi selamlıyorum .... Saygılarımla Andrey.Hemşehrime selamlar!
Здравствуйте и я Вас Приветствую....С Уважением Андрей.Приветствую земляка!