Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Агентство поиска информации и человека Саратов, Энгельс. Частный детектив Энгельс, детективное агентство Энгельс.

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Ynt: Özel dedektif Saha Cumhuriyeti (Yakutistan)

Растаман' Alıntı:
Yakutsk Özel Dedektiflik Bürosu şahsında tüm meslektaşlarını ve forum konuklarını YENİ YIL ile tebrik ediyor !!!
Sizin için en iyisini diliyoruz !!! Önemli olan işte sağlık, mutluluk ve başarıdır!

Ve özellikle Ukraynalı meslektaşları için !!!

Sayın Baylar!

Size içtenlikle Mutlu Noeller ve Mutlu Yıllar diliyoruz!
Size sağlık, yaratıcı ilham, profesyonel planlarınızın, kişisel arzularınızın ve tüm hayallerinizin ve planlarınızın gerçekleşmesini diliyoruz.
Noel ve Yeni Yıl size sadece refah, refah, aile sıcaklığı ve uyumu, samimi arkadaşlar ve ortaklar, ailenizden ve sevdiklerinizden onur ve sevgi, mutlu ve parlak olaylar ve en iyisini getirsin!
: mrgreen:: rulo:: lol:: D :);): P
En iyi dileklerimle Rastamanych!

Aynı şeyi söyledikten sonra, GUY'umuz !!!!! :)

Original message
Re: Частный детектив Республика Саха (Якутия)

Растаман' Alıntı:
Специальное Детективное Агентство г. Якутск в моем лице поздравляет всех коллег и гостей форума с НОВЫМ ГОДОМ!!!
Желаем всего самого наилучшего!!! Главное здоровья, счастья и успехов в работе!

И специально для украинских коллег!!!

Вельмишановне панство!

Від щирого серця вітаємо Вас з Різдвом Христовим та наступаючим Новим Роком!
Зичимо Вам міцного здоров'я, творчих натхнень, здійснення ваших професійних планів, особистих бажань та усіх мрій та задумів.
Нехай Різдво та Новий рік принесуть Вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів та партнерів, шани та любові від рідних та близьких Вам людей, щасливих та яскравих подій та усього самого найкращого!
:mrgreen: :roll: :lol: :D :) ;) :p
С наилучшими пожеланиями Растаманыч!

Казав же- наш ХЛОПЭЦЬ!!!!!:)

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru

Ben, Ukrayna dilini pek anlamayan bir delikanlı olarak meslektaşımızı desteklemek için. Kötü bir şey istemeyeceğini biliyorum, Slav kardeşler, sizi seviyorum ve sarılıyorum!
Aynı kandan geliyoruz!
İçtenlikle...

Original message

Я как Ваш хлопец, который не совсем разумеет украинскую мову, подержать нашего коллегу. Знаю плохого не пожелает, братья славяне, я Вас люблю и обнимаю!
Мы одной крови!
С уважением...

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, Республика Саха (Якутия) Саратовская облас
Web sitesi
Odis11.ru

Yani ben bir piçim! Yardım! Glavkhoholdektif! tekrar tebrikler1
Tararian'da yapabilirim: yane elbelen! Sulleck! salamiatlek! Halleck! : mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:
rastamanych muslimanych, Druganych, meslektaşım !!!))))): mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:

Original message

Так я басурманин! Хелпыч! Главхохолдетектив! поздравляю еще раз1
Могу по тарарски: янэ елбелен! Саллек! саламятлек! Халлэк! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
растаманыч мусульманыч, друганыч, коллегич!!!)))))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A

Anonymous

Kurganich ikvisitryn, Yakut arkadaşına Mutlu Yıllar 2011'i gönderiyor. İş hayatında başarı ve iyi şanslar

Original message

Курганыч иквизитрын шлет свему якутскому другу поздоавления с Новым 2011 годом. Успехов и удачи в делах

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info

Растаман' Alıntı:
Yani ben bir piçim! Yardım! Glavkhoholdektif! tekrar tebrikler1
Tararian'da yapabilirim: yane elbelen! Sulleck! salamiatlek! Halleck! : mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:
rastamanych muslimanych, Druganych, meslektaşım !!!))))): mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:

..... ve zaten söyledim - basurmanychrastamanychkhokhlych ... vb. - keşke iyi bir insan olsaydı !!! :) Teşekkürler, Nail !!Karşılıklı :)

Original message

Растаман' Alıntı:
Так я басурманин! Хелпыч! Главхохолдетектив! поздравляю еще раз1
Могу по тарарски: янэ елбелен! Саллек! саламятлек! Халлэк! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
растаманыч мусульманыч, друганыч, коллегич!!!)))))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.....а я уже говорил- басурманычрастаманычхохлыч... и т.д.- лишь бы человек хороший был!!!:) Спасибо, Наиль!!Взаимно:)

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
Odis11.ru

Herkese merhaba! Üzgünüm, burada biraz işteydim, meşguldüm. periyodik olarak sadece yenisini okumak için geldi. Şimdi tekrar temas halinde. Ama yakında komşu kasabada başka bir özel operasyon olacak! Herkese Mutlu Bayramlar! : mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:

Original message

Привет всем! Извините я тут был немного в работе, занят был. периодически заходил только прочитать новое. Сейчас снова на связи. Но скоро опять спецоперация в соседнем городе! Всех с прошедшими праздниками! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
Odis11.ru

Herkese merhaba! Üzgünüm, kayboldum, işe gidiyordum. Ve işte gezimin sonucu. İki yıldır bu arabayı arıyordum. Borçluyu Krasnodar'da buldum. Otoparkı teslim etti ve bana anahtarları ve rıhtımları gönderdi. Araba kiralandı. O yere geldi ve bu arabayı yarı fiyatına sattı, sonra rıhtımlara vereceğine söz verdi. Ve Krasnodar'a gitti.
Delllo, Neryungri'de (Yakutya'nın en güneydeki şehri) idi. Orada yazamadı, dıştan genellikle aptal. Sadece bakabildim, ama yazmak bir işe yaramaz, dizüstü bilgisayarım kapandı, ben de öğle vakti uçtum. Seninle yeniden arkadaş ve meslektaşım. Herkese daha sonra cevap vereceğim. : mrgreen:: mrgreen:: mrgreen:
Bereli geleneksel fotoğraf!

Ekli dosyalar

• DSCF1782.JPG
    DSCF1782.JPG
    137.4 KB · Görüntüleme: 224
Original message

Привет всем! Извините я терялся, уезжал по работе. И вот результат моей поездки. Эту машину я искал два года. Должника нашел в Краснодаре. Он сдал место стоянки и отправил мне ключи и доки. Машина в лизинге была. Приехал на место а он эту машину продал за полцены, доки потом обещал отдать. А сам в Краснодар.
Деллло было в Нерюнгри (самый южный город Якутии). Писать не мог там внешка вообще тупит. Мог только смотреть, а писать бесполезно, ноутбук виснул.Вот в обед прилетел. Я снова с Вами друзья и коллеги. Позже всем отвечу. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Традиционое фото в берете!

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru

Tebrikler!

Original message

Молодчина!

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info

Bir meslektaşımı başka bir BAŞARI için tebrik etmek çok güzel !!! :)

Original message

Так приятно поздравить коллегу с очередным УСПЕХОМ!!!:)
A

Anonymous

Arkadaşlar! Özel ve yarı özele giremem. Yanlış kullanıcı adı görünüyor. Kimse sorunun ne olduğunu bilmiyor mu?

Original message

Друзья! Не могу зайти в приват и полуприват. Выходит надпись неправильное имя пользователя. Никто не знает в чем дело?