Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba meslektaşlarım! Uluslararası Dedektifler Birliği'ne sıcak bir karşılama için hepinize teşekkür ederiz! Çok mutluyum çünkü uzun zamandır diğer bölgelerden meslektaşlarımla iletişim kurma fırsatı arıyordum. Yakutya'da herhangi bir şeye ihtiyacın olursa, lütfen yapabileceğim herhangi bir yardım için benimle iletişime geç. Verimli işbirliğinden yanayım!
Meslektaşlar! Mesleki faaliyetlerinizde hepinize iyi şanslar!
En iyi dileklerimle Rastaman!
Not / Takma adım hakkında düşündükleri gibi değil. Bu eski bir Afrika kelimesi ve benim Afrika ile bir ilgim var. Bu yüzden arkadaşlarım ve akrabalarım bana böyle diyor.
Tekrar çok teşekkür ederim!
Original message
Re: Частный детектив Республика Саха (Якутия)
Здравствуйте коллеги! Спасибо Вам всем за теплый прием в Международное Объединение Детективов! Я очень рад потомучто давно искал возможность наладить контакт с коллегами из других регионов. Если что нибудь нужно будет по Якутии обращайтесь чем смогу тем помогу. Я за плодотворное сотрудничество!
Коллеги! Удачи Вам всем в профессионалной деятельности!
С наилучшими пожеланиями Растаман!
P.S/ По поводу моего ника, это не то что подумали. Это старое африканское слово, а я к Африке имею некоторое отношение. Поэтому друзья и близкие меня так и называют.
Еще раз огромное спасибовсем!