1984'ten 2000'e kadar İçişleri Bakanlığı'nda görev yaptım, 1990'dan beri operasyonel işlerde bulundum (ceza soruşturma departmanı kıdemli dedektifi, kasıtlı cinayetleri çözme daire başkanı, Ceza Soruşturma Daire Başkan Yardımcısı) daha yüksek bir hukuk eğitimi, dahil olmak üzere istihbarat operasyonel çalışmasının teknik ve yöntemlerine yeterince aşinayım. teknik araçlar kullanarak, mevcut tüm bağlantıları korudu. Hizmet süresi boyunca 34 terfi aldım, Rusya Federasyonu İçişleri Bakanlığı Suç Soruşturma Dairesi Başkanı tarafından değerli bir hediye verildi. 2002 yılında kıdem bazında emekli oldu. Devlet dışı özel dedektiflik faaliyetlerine katılma hakkı için bir lisans, faaliyet türüne göre bireysel bir girişimcinin sertifikası: yasal hizmetlerin sağlanması; soruşturmalar yürütüyor. Bireysel girişimci olarak çalıştığım süre boyunca, hukuk disiplinlerindeki teorik becerilerimi pratikte pekiştirdim ve faaliyetlerimde başarıyla kullandım, hukuk ve ceza davalarında deneyimim var, bu konuda hizmetim sırasında edindiğim uygulamalı becerilerin bana yardımcı olduğunu düşünüyorum. İçişleri Bakanlığı, diğer endüstrilerdeki haklara aşinayım. Kendime güvenen bir PC kullanıcısıyım Dedektiflik hizmetlerine gelince, bölgemdeki bu hizmet pazarının zayıf gelişimi nedeniyle, çoğunlukla zinayı tespit etmek için görevleri yerine getirmek zorundayım; borç yükümlülüklerinin yerine getirilmesinden saklanan kişilerin belirlenmesi; reşit olmayanların uyuşturucu bağımlılığı ve mezhepçi faaliyetlere katılımını ortaya çıkarmak. Yukarıda belirttiğim gibi, dedektiflik hizmetlerine olan talebin zayıf olması nedeniyle, faaliyetin hukuk hizmetlerinin sağlanması ile birleştirilmesi gerekmektedir. Diğer bölgelerdeki meslektaşlarımla etkileşim kurmak için, bölgemde kendi çıkarları olan küçük ve orta ölçekli işletmeler, bireyler ve tüzel kişiler için aşağıdaki hizmet türlerini sağlayabilirim: iş ortakları hakkında bilgilerin toplanması ve doğrulanması; çalışan personelin ve yeni işe alınanların doğrulanması; Rakipler hakkında bilgi toplama, dahil. doğadan ödün vermek. Bireyler için: Bryansk şehrinde bir iş gezisinde veya başka nedenlerle zina yapan kişilerin tespiti.
2005 yılından bu yana özel bir hukuk firmasının çalışmalarında yer almaktayım. Şirket hakkında bilgiler:
ACCEPT şirketi, OKVD kodlarına göre IMNS-2 tarafından Bryansk bölgesi için verilen OGRN No. 305325023700041 belgesine göre 2005 yılından beri faaliyet göstermektedir: hukuk alanındaki faaliyetler; soruşturma yürütmek; gayrimenkul işlemlerinin yasal desteği.
Şirketin tüm çalışanları daha yüksek bir hukuk eğitimine, içtihat ve operasyonel-soruşturma faaliyetleri alanlarında yeterli deneyime sahiptir.Mevcut mevzuata uygun olarak şirket, Bryansk şehrinde sözleşmeli, ücretli olarak hukuk ve hukuk hizmetleri vermektedir. bölge, Rusya Federasyonu'nun kurucu kuruluşları olmayanlar da dahil olmak üzere diğer bölgeler (uzaktaki müşteriler için çevrimiçi sipariş vermek mümkündür: yasal tavsiye ve yasal yardım; talep beyanlarının hazırlanması ve hazırlanması, diğer yasal belgeler; kayıt tüzel kişilerin ve LLC'nin vergi incelemesinde, tescil, gayrimenkul ve mülkün tescili, boşanma, mülkün bölünmesi, nafakanın geri alınması, miras için bir belge paketinin hazırlanması; arazi ve miras anlaşmazlıkları; borç yükümlülüklerinden ve mülkten kaçan kişileri aramak onlar tarafından gizlenmiş a; tahsilat kurumlarının yasadışı eylemlerinin bastırılması; onlarla anlaşmalar ve sözleşmeler imzalarken iş ortaklarının doğrulanması; emtia piyasasının incelenmesi, olası satın alma, yatırım için gayrimenkul seçimi; gayrimenkul işlemlerinin hukuki desteği; hırsızlığı, ticari sır teşkil eden bilgi sızıntısını tespit etmek için özel soruşturmalar; evlilik sözleşmelerinin ihlallerinin tespiti; müşterinin çıkarlarını dikkate alarak diğer hizmet türleri (şirket ve web sitesinde sağlanan hizmetler hakkında daha eksiksiz bilgi). Sağlanan hizmetlerin bir kısmını yerine getirirken, büyük ölçüde yasal nitelikte olan özel soruşturma unsurlarını ve “Rusya Federasyonu'nda Devlet Dışı, Özel Dedektiflik Faaliyetleri Hakkında Kanun” da yer alan normları yalnızca kısmen etkilediğinde kullanıyoruz. iş tek başına yasal yöntemlerle sağlanmamaktadır.Sitede sunulan bilgiler nesneldir, uzak değildir, yakın geçmişte çoğumuz devlet kurumlarının operasyonel departmanlarının çalışanlarıyız. Kamu hizmetinde daha önceki iş tecrübesi, tüketiciye maksimum verimlilikle hizmet sunmamızı sağlar. Hukuk hizmetleri pazarı şu anda kalabalık. Ancak kaliteyi yargılarsanız, ihtiyacınız olanı her zaman alamazsınız. Bir hukuk diplomasının varlığı, her zaman ona sahip olan bir kişinin işte yeterli becerilere sahip olduğunu göstermeyebilir. Bize gelince, mevcut kayıt belgeleri uygunluğumuzu doğrulamaktadır.[/b]