Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

özel dedektif Kremenchuk, dedektiflik bürosu Kremenchuk

частный детектив Кременчуг

Зарегистрированный
Матушкин Андрей' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
İskender iyi akşamlar! Peki ya web siteniz?
Tekrar ediyorum, peki ya site?
Bu kadar uzun bir cevap için özür dilerim. Hosting, hackerlar tarafından saldırıya uğradı.Site çalışmıyor.Başka bir host arıyoruz. Site, bilgisayardaki bir yedek kopyaya kaydedildi. Barındırmayı geri yüklemek için bekleyebilirim, değilse, etki alanını transfer edeceğiz. Sanırım bir hafta içinde siteyi açacağız, adres aynı olacak.

Original message
Матушкин Андрей' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
Александр добрый вечер! А что у Вас с сайтом?
Повторяюсь, что с сайтом?
Извените на столь долгий ответ. На хостинг была атака хакеров сайт неработает ищем другой хостин. Сайт сохранился в резервной копии на компьютере. Жду может востановят хостинг если нет то будем и домен переносить. Думаю через неделю запустим сайт адрес будет тот же.
Moderatör tarafında düzenlendi:

Детективное агентство Москва

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, г. Москва, ул. Кржижановского, д. 15, корп
Web sitesi
www.dossier-agency.ru
İyileşmen için iyi şanslar, okulda "dilbilgisi ve heceleme" konusunda okuyan paralel bir kişi işe alın,
yazılara noktalama işaretleri yerleştirmenize ve kelimelerdeki harfleri düzeltmenize yardımcı olacaktır. Ve adınızı, telefon numaranızı bekliyoruz,
gerçek adres, kendinle ilgili hikaye.

Original message
Удачи в восстановлении, наймите параллельно человека, который обучался в школе по теме "грамматика и орфография",
он вам поможет расставить знаки препинания в постах и правильные буквы в словах. И ждем от вас ФИО, телефона,
реального адреса, рассказа о себе.

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Досье' Alıntı:
İyileşmen için iyi şanslar, okulda "dilbilgisi ve heceleme" konusunda okuyan paralel bir kişi işe alın,
yazılara noktalama işaretleri yerleştirmenize ve kelimelerdeki harfleri düzeltmenize yardımcı olacaktır. Ve adınızı, telefon numaranızı bekliyoruz,
Oleg, neden ısırıyorsun?

Original message
Досье' Alıntı:
Удачи в восстановлении, наймите параллельно человека, который обучался в школе по теме "грамматика и орфография",
он вам поможет расставить знаки препинания в постах и правильные буквы в словах. И ждем от вас ФИО, телефона,
Олег, ты чего кусаешься?
Son düzenleme:

Детективное агентство Москва

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, г. Москва, ул. Кржижановского, д. 15, корп
Web sitesi
www.dossier-agency.ru
Sevgili meslektaşım hiçbir şekilde ısırmam ama imla ve dil bilgisi konusunda cahil olan gönderiler
Bana öyle geliyor ki, forumda bulunmalı. Bunu Barsik ajansıyla zaten görüştük.
Meslektaşlar, Rusça bir forumda normal Rusça iletişim kurmayı bilmiyorsa, boştur veya tamamen terk edilir.
buradan veya herkesin anlayabileceği bir dilde konuşmalarına izin verin, hareketi kullanabilirsiniz))
Ama hala telefon / tam isim / ofis adresi / dağlar ile Alexander-Search verilerini görmedim. Oda / vb.

Original message
Уважаемый коллега, я ни в коем случае ни кусаюсь, но безграмотные в орфографическом и грамматическом плане посты не
должны присутствовать на форуме, как мне кажется. Мы уже обуждали это с агентством "Барсик".
Если коллеги не умеют нормальным русским языком общаться в русккоязычном форуме, то пусто либо совсем уходят
отсюда, либо пусть говорят понятным всем языком, можно и по мове ))
Но я что то до сих пор не увидел данных Александра-Поиска по телефону/ФИО/адресу офиса/гор. Номеру / и т.д.

Зарегистрированный
Ynt: Dedektiflik bürosu "Poisk" Ukrayna, Kharkov

Досье' Alıntı:
Siteyi geri yükleme isteğiniz için teşekkür ederiz. İstersen seni tanıyabiliriz. Bağlantılarım ilk mesajda. "Dilbilgisi ve yazım" tavsiyesi için teşekkürler - yarın oğlumdan bir ders kitabı alacağım veya oğlumla okula gideceğim. Gelmek istiyorsan üçe girelim. Orada tanımadığınız insanlara kaba davranmamayı ve büyüklerinize saygı göstermeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Original message
Re: Детективное агентство "Поиск" Украина г.Харьков

Досье' Alıntı:
Спасибо за пожелание в востановление сайта. Если хотите можем с вами познакомится. Мои контакты в первом посте. Спасибо за совет "грамматика и орфография" - завтра возьму у сына учебник или пойду с сынишкой в школу. Если хотите приежайте, пойдём в троём. Вам там надо поучится не хамить незнакомым для ВАС людям и уважать старших.
A

Anonymous

Александр Поиск' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
İskender iyi akşamlar! Peki ya web siteniz?
Tekrar ediyorum, peki ya site?
Bu kadar uzun bir cevap için özür dilerim. Hosting, hackerlar tarafından saldırıya uğradı.Site çalışmıyor.Başka bir host arıyoruz. Site, bilgisayardaki bir yedek kopyaya kaydedildi. Barındırmayı geri yüklemek için bekleyebilirim, değilse, etki alanını transfer edeceğiz. Sanırım bir hafta içinde siteyi açacağız, adres aynı olacak.

Alexander, Yandex-People'a gider. Ücretsiz bir atölye ve FTP erişimi vardır.

Original message
Александр Поиск' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
Александр добрый вечер! А что у Вас с сайтом?
Повторяюсь, что с сайтом?
Извените на столь долгий ответ. На хостинг была атака хакеров сайт неработает ищем другой хостин. Сайт сохранился в резервной копии на компьютере. Жду может востановят хостинг если нет то будем и домен переносить. Думаю через неделю запустим сайт адрес будет тот же.

Александр сходите на Яндекс-Народ. Там бесплатная мастерская и FTP доступ.

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, Республика Саха (Якутия) Саратовская облас
Web sitesi
Odis11.ru
Meslektaşlar! İkinizi de etkiler. yemin etmeyelim? Bize bakıyorlar, ziyaretçiler burada bir tartışma görecek, bizim hakkımızda ne düşünecekler? Burada kendimi kaba bir şekilde hatırlıyorum, sonra utandım.
Her birinin kusurları var! Ben de dahil itiraf ediyorum.
Eğer n .... kami ölçmek istiyorsanız, muhtemelen kişisel olarak yapılmalıdır!
Yoksa yanılıyor muyum?

Original message
Коллеги! Касается Вас обоих. Давайте ругаться не будем? На нас же смотрят, увидят тут свару посетители , что про нас подумают? Сам помню загрубил здесь, мне потом стыдно было.
У каждого есть недостатки! Признаюсь, в том числе и у меня.
Если хотите померятся п....ками, наверное это стоит делать в личке!
Или я не прав?

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, Республика Саха (Якутия) Саратовская облас
Web sitesi
Odis11.ru
Vadimiç! Üzgünüm! Bu seninle ilgili değil! Ben yazarken sen zaten yazmışsın.
Tekrar tebrikler !! : Bay Yeşil:

Original message
Вадимыч! Пардон! Это не про тебя! Пока я писал, ты уже успел написать.
ще раз мои поздравления!! :mrgreen:

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Растаман' Alıntı:
Meslektaşlar! İkinizi de etkiler. yemin etmeyelim? Bize bakıyorlar, ziyaretçiler burada bir tartışma görecek, bizim hakkımızda ne düşünecekler? Burada kendimi kaba bir şekilde hatırlıyorum, sonra utandım.
Her birinin kusurları var! Ben de dahil itiraf ediyorum.
Eğer n .... kami ölçmek istiyorsanız, muhtemelen kişisel olarak yapılmalıdır!
Yoksa yanılıyor muyum?
Rastamaniç! Saygı duymak!

Original message
Растаман' Alıntı:
Коллеги! Касается Вас обоих. Давайте ругаться не будем? На нас же смотрят, увидят тут свару посетители , что про нас подумают? Сам помню загрубил здесь, мне потом стыдно было.
У каждого есть недостатки! Признаюсь, в том числе и у меня.
Если хотите померятся п....ками, наверное это стоит делать в личке!
Или я не прав?
Растаманыч! Уважаю!
Son düzenleme:

Зарегистрированный
inquisitor' Alıntı:
Alexander, Yandex-People'a gider. Ücretsiz bir atölye ve FTP erişimi vardır.
Tavsiye için çok teşekkürler. Sadece bir ördek üzerinde bir sitem vardı. Ardından PHP destekli başka bir hostinge geçtik. Programcımın dediği gibi - "site daha fazla imkana sahip, görünüm daha güzel ve reklam yok"

Original message
inquisitor' Alıntı:
Александр сходите на Яндекс-Народ. Там бесплатная мастерская и FTP доступ.
Большое спасибо за совет. У меня был сайт только на укозе. Потом перешли на другой хостинг с поддержкой PHP. Просто как сказал мой програмист - "возможностей у сайта больше, красивее вид и нет рекламы"