Детективное агентство Тула
Private access level
Элен' Alıntı:Konstantin, excuse me, but I don’t understand why you will never get the expertise from me. Please explain what you mean.Частный детектив. Будаев. Тула.' Alıntı:Well, the fact that we, Helen, from you will never receive an act (protocol) of examination is understandable. However, the ownership form of your organization - LLC is somehow unpleasantly alarming ... Responsibility if, God forbid, what do you bear within the authorized capital? 10 000 rubles, if sclerosis doesn’t fail me ...
And what type of ownership does your organization belong to?
I will eagerly explain my sluggish wandering thought, Helen.
At the time of my youth, an examination was appointed as part of a criminal case based on a reasoned decision of an investigator, prosecutor, or court. Expert research, as a rule, was carried out according to a reasoned decision of the head of the body of inquiry, just to initiate a criminal case or to issue a decision to refuse to institute such. As far as I am familiar with the current legislation, the institute of private detective and his representatives in the form individual entrepreneur (IP) do not apply to the procedural persons indicated by me above. Or am I very old and missed something important?
Original message
Элен' Alıntı:Константин, простите, но мне не понятно, почему Вам от меня экспертизы никогда не получить. Поясните, пожалуйста, что Вы имеете в виду.Частный детектив. Будаев. Тула.' Alıntı:Ну, то, что нам от Вас, Элен, акта (протокола) экспертизы никогда не получить - это понятно. Однако, форма собственности Вашей организации - ООО как-то неприятно настораживает... Ответственность, если,не дай Бог, что, несёте в пределах уставного капитала? 10 000 рублей, если мне не изменяет склероз...
А к какой форме собственности относится Ваша организация?
Охотно поясню свою, вяло блуждающую мысль, Элен.
Во времена моей молодости экспертиза назначалась в рамках возбуждённого уголовного дела по мотивированному постановлению следователя, прокурора, суда. Экспертные исследования, как правило проводились по мотивированному постановлению руководителя органа дознания, как раз, для возбуждения уголовного дела или вынесения постановления об отказе в возбуждении такового. Насколько я знаком с действующим законодательством, институт частных детективом и его представители в виде индивидуального предпринимателя (ИП) не относятся к указанным мною выше процессуальным лицам. Или я очень постарел и пропустил нечто важное?