Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler Denis!
Kesinlikle işbirliği yapacağız. Karşılıklı yardım ve karşılıklı yardım, dedektiflerin ana sloganıdır,
çünkü sahadaki biri savaşçı değildir.
Original message
Добрый день, Денис!
Обязательно по сотрудничаем. Взаимопомощь и взаимовыручка - это основной девиз сыскарей,
потому как, один в поле не воин.
Merhaba Sergey. Sizi forumumuzda gördüğüme sevindim! Umarım zamanla sizinki de olur! Forum sayfalarında aktif çalışmanızı dört gözle bekliyorum. Uzun vadeli, karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini dört gözle bekliyorum.
Saygılarımla, Andrey Matushkin.
Original message
Здравствуйте, Сергей. Рад видеть Вас на нашем форуме! Надеюсь, что со временем он станет и Вашим! Жду от Вас активной работы на страницах форума. Рассчитываю на длительное, взаимовыгодное сотрудничество.
С уважением, Матушкин Андрей.
Sergey! Kesinlikle kötü bir şey söylemek istemiyorum, sanırım kendimi iyi gizledim. Selam vermiş gibiydi, herkese cevap verdin ama beni geçtin. Belki ne yanlış? : Bay Yeşil:
Original message
Сергей! Я конечно не хочу сказать ничего плохого, видать я хорошо замаскировался. Вроде поприветствовал , вы всем ответили, а меня мимо. Может чем провинился? :mrgreen: