Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

İş Zekası Ajansı "Pravlab", Kazakistan, Almatı

Казахстан

Private access level
Web sitesi
iapd.info
ДНК' Alıntı:
Novosibirsk memnuniyetle karşılar ve işbirliğine hazırdır.
Karşılama için teşekkürler! Tanıştığımıza memnun oldum ve işbirliğine hazırız! :)

Original message
ДНК' Alıntı:
Новосибирск приветствует и готов к сотрудничеству.
Спасибо за приветствие! Рад знакомству и готов к сотрудничеству! :)

Казахстан

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Шерлок' Alıntı:
Peter, Kazakistan'dan krlleg'i davet edecek - işbirliğine hazır.

Sherlock-Igor.
Igor, selamın için teşekkürler! Tanıştığımıza memnun oldum, sizinle işbirliği yapmaya hazırım! :)

Original message
Шерлок' Alıntı:
Питер привктствует крллег из Казахстана-готов к сотрудничеству.

Шерлок-Игорь.
Игорь, благодарю за приветствие! Приятно познакомиться, готов к сотрудничеству с Вами! :)

Казахстан

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Хелп' Alıntı:
Khmelnitsky'den (Ukrayna) selamlar. işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarız!
Geldiğin için teşekkürler! Tanıştığımıza memnun oldum ve işbirliğine hazırız! :)

Original message
Хелп' Alıntı:
Приветствуем из Хмельницкого(Украина). будем рады сотрудничать!
Благодарю за приветствие! Рад знакомству и готов к сотрудничеству! :)

Казахстан

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Sevhelp' Alıntı:
İyi günler Andrey! Sivastopol işbirliğine her zaman hazır
İskender, teşekkürler! Tanıştığımıza memnun oldum ve işbirliğine hazırız! : NS

Original message
Sevhelp' Alıntı:
Добрый день Андрей ! Севастополь готов всегда к сотрудничеству
Александр, спасибо! Рад знакомству с Вами и готов к сотрудничеству! :D

Частный детектив. Владивосток.

Зарегистрированный
Andrey, seninle zaten konuşmayı başardık ama bir şekilde seni selamlamayı özledim ...:?

Vladivostok'tan selamlar! En iyi dileklerimle ! Forumda verimli çalışma! Ve meslektaşlarla karşılıklı yarar sağlayan işbirliği!

Vetokhin Yuri Nikolaevich - onu tanıyorsun, değil mi? Vladivostok'tan bir yalan makinesi denetçisi, bu konuyu burada ciddi şekilde başlattım ...

Original message
Андрей, мы уже с тобой успели пообщаться, а вот поприветствовать как то я упустил... :?

Привет из Владивостока ! С наилучшими пожеланиями ! Плодотворной работы на форуме ! И взаимовыгодного сотрудничества с коллегами !

Ветохин Юрий Николаевич - знаком с ним, нет ? Полиграфолог из Владивостока, серьёзно у нас эту тему закрутил...

Казахстан

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Дмитрий Филиппов' Alıntı:
Selamlar meslektaşım!
Dmitry, hoşgeldin için teşekkürler! Tanıştığımıza memnun oldum ve işbirliğine hazırız! :)

Original message
Дмитрий Филиппов' Alıntı:
Приветствую Вас коллега!
Дмитрий, благодарю за приветствие! Рад познакомиться с Вами и готов к сотрудничеству! :)

Казахстан

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Портной Вадим' Alıntı:
Andrey, seninle zaten konuşmayı başardık ama bir şekilde seni selamlamayı özledim ...:?

Vladivostok'tan selamlar! En iyi dileklerimle ! Forumda verimli çalışma! Ve meslektaşlarla karşılıklı yarar sağlayan işbirliği!

Vetokhin Yuri Nikolaevich - onu tanıyorsun, değil mi? Vladivostok'tan bir yalan makinesi denetçisi, bu konuyu burada ciddi şekilde başlattım ...
Vadim, iyi günler, selamınız için teşekkürler! Gerçekten de, özel mesaj sistemi aracılığıyla iletişim kurduğum ilk kişilerden biriydiniz. Sıcak dilekleriniz için teşekkür ederiz! Sizinle işbirliği yapmaya hazırım! :) Ne yazık ki Yuri Nikolaevich'e aşina değilim.

Original message
Портной Вадим' Alıntı:
Андрей, мы уже с тобой успели пообщаться, а вот поприветствовать как то я упустил... :?

Привет из Владивостока ! С наилучшими пожеланиями ! Плодотворной работы на форуме ! И взаимовыгодного сотрудничества с коллегами !

Ветохин Юрий Николаевич - знаком с ним, нет ? Полиграфолог из Владивостока, серьёзно у нас эту тему закрутил...
Вадим, доброго времени суток, спасибо за приветствие! Действительно Вы были одним из первых с кем я пообщался через систему личных сообщений. Спасибо за теплые пожелания! Готов к сотрудничеству с Вами! :) С Юрием Николаевичем я, к сожалению, не знаком.
Web sitesi
detective03.ru
Forumda selamlar Buryatia Cumhuriyeti ile ilgili sorular olacak, her zaman bizimle iletişime geçin, yardımcı olacağız.

Original message
Приветствую на форуме будут вопросы по Республике Бурятия, всегда обращайтесь, поможем.

Казахстан

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Василий755601' Alıntı:
Forumda selamlar Buryatia Cumhuriyeti ile ilgili sorular olacak, her zaman bizimle iletişime geçin, yardımcı olacağız.
Geldiğin için teşekkürler! Tanıştığımıza memnun oldum, Buryatia'da sunulan yardım için teşekkür ederim! İşbirliğine hazır! :)

Original message
Василий755601' Alıntı:
Приветствую на форуме будут вопросы по Республике Бурятия, всегда обращайтесь, поможем.
Благодарю за приветствие! Рад познакомиться с Вами, спасибо за предложенную помощь по Бурятии! Готов к сотрудничеству! :)