Ynt: "Devlet Konseyi Üyesi" Kırım-Ukrayna, Moskova-Rusya
Частный детектив CБ' Alıntı:
Ceza konusundaki görüşlerinizi dile getirmeye değeceğini düşünmüyorum. Hakemlerin kararlarını hiçbir şekilde etkilememek için. Kendileri meslektaşlarının görüşlerini duymak istemiyorlarsa şu an hariç.
Eugene ve kimse CEZA hakkındaki fikrini dile getirmek istemedi.
Nasıl? Yine: buna değer, buna değmez, herkes gibiyim, ne olursa olsun vb. ........ Ve sonra her şey çözüldüğünde, abonelikten çıkın: "Meslektaşlarımın görüşüne katılıyorum" , "Destekliyorum", "Kabul ediyorum"- YETERLİ EVET veya HAYIR. Bu durumda "Fedor'un katında" yuvarlanmaz.
Çocuk GERÇEKTEN AİLESİNİ VE FORUMUNU YAŞIYOR (Denis sayesinde, forum zamanında ZAKIS DEĞİLDİR) ve ÇUBUĞU DOĞRU !!! Bırak sarhoş, küfür eden adama izin ver, suçla onu cezalandır - ama o BİZİM !!! Ve lary kim ???
Yevgeny, sen lary, bir PROVOKATOR olarak tanımıyorsun, ama forumda bazen meydan okurcasına davrandığını söylüyorsun, aslında o gerçek bir PROVOKATOR olduğunda, bu sadece benim görüşüm değil, aynı zamanda Matushkin Andrey. Artık Lary'yi PROVOKATOR olarak tanıyacağınızdan eminim. Matushkin ile Denis hakkında konuştun mu? Tabii ki hayır. Ve birçoğunun Denis'e koştuğunu biliyorum ve ben şahsen Matushkin'le bu konu hakkında konuştum. Sizin için kimin Denis ve kimin Lary olduğuna karar verin, aksi takdirde bir şekilde aptalca çıkıyor: Bir kişiyle iletişim kurduğunuz sürece her şey yolunda, ama bir kişi olarak hemen DURDURULDU ...
ARKADAŞLAR için savaşmak gerekir ve eğer ARKADAŞ suçlanacaksa, cevap verecektir.