Ynt: "Devlet Konseyi Üyesi" Kırım-Ukrayna, Moskova-Rusya
Selamlar meslektaşlarım.
Her şeyden önce, tebrikler için herkese çok teşekkürler !!! Çok hoş!!!
İkincisi, ifadem ve bunun diğer sonuçlarıyla ilgili olarak:
- Forumun tüm üyelerinden ve özellikle Andrei Matushkin'den, sarhoş bir durum nedeniyle duygularımı tutamadığım ve sansürsüz konuştuğum için özür dilerim. Forum mekanı ! BUNUN İÇİN tam olarak özür dilediğimi vurgulamama izin verin - Forumda meslektaşlarına ve Andrey'e saygısızlık etmek gibi görünebilecek sansürsüz açık bir açıklama ( birçok insan bunun benim gerçek fikrimin tam tersi olduğunu biliyor ) - ve sadece bunun için!
- Neden böyle bir şey söyledin? - Hayaletlere ve provokatörlere, görmezden gelenlere her zaman açıkça karşı oldum. Bu "muhatap" a ve diğer benzerlerinin adreslerine (artık Forum'da olmayan ... veya farklı bir kılıkta ...) kişisel görüşümü defalarca yazdım, ancak daha önceki duygular olduğu kadar kısıtlanmış olsaydı mümkünse, yukarıda açıklananlardan biri sayesinde, bu sefer koşullar ortaya çıktı.
- Umarım şimdi açıklamalarım tam olarak anlaşılmıştır, kesinlikle açıkça ifade edilmiştir. Bir kez daha - her zaman hayaletlere, cahillere ve provokatörlere karşı oldum ve buna her zaman karşı olacağım, ancak gelecekte sadece kişisel iletişimde sansürsüz duygular vaat ediyorum.
- Yönetim herhangi bir karar verebilir - işbirliğini durdur, tüm erişimi kapat, olumsuzdaki tüm karmayı kaldır, üç ay boyunca kaldır, vb. Benim tarafımdan verilen herhangi bir karara itiraz edilmeyecek! Maddi olarak hiçbir meslektaşımı "rahatsız etmedim"; bir dedektif olarak, profesyonel olarak hiçbir zaman ahlaki bir insan olmadım ve her zaman arkadaşlarım ve meslektaşlarım için ayağa kalktım. Görüşümü sansürsüz açıkça ifade ettim - “sansürsüz” ve Forum'daki açık saldırganlıktan dolayı meslektaşlarımdan ve Yönetimden bir kez daha özür dilerim. Geri kalan eylemler ve kararlar size kalmış, meslektaşlar!