Tula, Ufa'yı karşılıyor Alexander! Tanıştığımıza memnun oldum!Мангуст' Alıntı:Ufa'dan selamlar! İşbirliğine hazır!

Тула приветствует Уфу, Александр! Рад знакомству!Мангуст' Alıntı:Привет из Уфы! Готов к сотрудничеству!
Tula, Ufa'yı karşılıyor Alexander! Tanıştığımıza memnun oldum!Мангуст' Alıntı:Ufa'dan selamlar! İşbirliğine hazır!
Тула приветствует Уфу, Александр! Рад знакомству!Мангуст' Alıntı:Привет из Уфы! Готов к сотрудничеству!
Tula, Novosibirsk'i ağırlıyor! Tanıştığımıza memnun oldum!ДНК' Alıntı:Novosibirsk memnuniyetle karşılar ve işbirliğine hazırdır.
Тула приветствует Новосибирск! Рад знакомству!ДНК' Alıntı:Новосибирск приветствует и готов к сотрудничеству.
Tula Kiev'e hoş geldin diyor Denis! Tanıştığımıza memnun oldum!Денис Климов' Alıntı:Foruma hoş geldiniz. İşbirliği ve karşılıklı yardım için sabırsızlanıyorum.
Saygılarımla, Denis.
Тула приветствует Киев, Денис! Рад знакомству!Денис Климов' Alıntı:Приветствую на форуме. Надеюсь на сотрудничество и взаимопомощь.
С уважением Денис.
Tula, Krasnoyarsk'ı ağırlıyor Anatoly! Tanıştığımıza memnun oldum!Анатолий Маланченко' Alıntı:Yeni bir meslektaşıma selamlar!
Тула приветствует Красноярск, Анатолий! Рад знакомству!Анатолий Маланченко' Alıntı:Приветствую нового коллегу!
Hoş geldin meslektaşım! karşılıklı. Bir sonrakine kadar.Молния' Alıntı:Merhaba sevgili meslektaşım. Tanıştığımıza memnun oldum ve Moskova bölgesinde size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız!
Добро, коллега! Взаимно. До связи.Молния' Alıntı:Здравствуйте, уважаемый коллега. Рад знакомству с вами и буду рад помочь по московскому региону!
Tula sizinle tanıştığına memnun ve Krivoy Rog, Roman'ı ağırlıyor!Роман Худяков' Alıntı:Kryvyi Rih, Ukrayna Tula'yı ağırlıyor !!
Тула рада знакомству и приветствует Кривой Рог, Роман!Роман Худяков' Alıntı:Кривой Рог, Украина приветствует Тулу!!
Silah ustaları şehri "Elmaların Babası" Andrey'i ağırlıyor! karşılıklı! Kısalık yeteneğin kardeşidir...Правдалаб' Alıntı:Konstantin, foruma hoş geldiniz! Verimli (ve özlü) işbirliğine hazırım.
Tüm saygımla, Andrew.
Город оружейников приветствует "Отца яблок", Андрей! Взаимно! Краткость - сестра таланта...Правдалаб' Alıntı:Константин, добро пожаловать на форум! Готов к плодотворному (и немногословному) сотрудничеству.![]()
С уважением, Андрей.