Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

HUKUK İLE veya DIŞINDA?

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Детективное агентство ИКС-Инфо. Кривой Рог.' Alıntı:
Yani işin aslı şu ki, bütün devlet soruşturma SİSTEMİ
(hangi eyalette olursa olsun) çalışır Kanun kapsamında mod .
Ve eğer biri umuyorsa sarılmak "Bu Devlete
ayrıcalıklar, daha sonra başlangıçta devletten bir "saç tokası" olmaya çalışır.
Üzerinde akraba konfor ve sükunet ancak eksiksiz bir şekilde umulabilir.
yokluk düşünceler - bir grup tarafından düzenlenen "olası tüm yardımı sağlayın"
konular, potansiyel olarak tehlikeli ve kontrol edilmiyor SİSTEM.
İçtenlikle

Buna katılıyorum. Bu nedenle, yaklaşımı memnuniyetle karşılıyorum - SİSTEMLE REKABET ETMEYİN, KARŞI GEÇMEYİN VE ARKADAŞLARIMIZI DURDURMAYIN .... BİRİNCİ İLKE - İŞ ORTAKLARINA DAYALI KENDİNİZİ ÇALIŞIN .....

Original message
Детективное агентство ИКС-Инфо. Кривой Рог.' Alıntı:
Так в том то и дело, что вся СИСТЕМА государственного сыска
(неважно какого государства) работает в ПодЗаконном режиме.
И если кто-то надеется "примазаться" к этой Государственной
привилегии, то он изначально норовит быть "шпилькой"... у государства.
На относительные комфорт и спокойствие можно надеяться только при полном
отсутствии помыслов - "оказывать посильную помощь", организованной группой
субъектов, потенциально опасных и не подконтрольных СИСТЕМЕ.
С уважением

C этим я согласен. Потому и приветствую подход- НЕ НАДО СОПЕРНИЧАТЬ С СИСТЕМОЙ, ИДТИ ПРОТИВ ИЛИ НАВЯЗЫВАТЬСЯ В ДРУЗЬЯ....ПРИНЦИП ОДИН- РАБОТАТЬ САМОМУ, ОПИРАЯСЬ НА КОЛЛЕГ.....
A

Anonymous

Детективное агентство. Хмельницкая группа розыска.' Alıntı:
Yaklaşımı memnuniyetle karşılıyorum - SİSTEMLE REKABET ETMEYİN, ARKADAŞLARA KARŞI GELMEYİN VEYA ARKADAŞLARINIZA UYGULAMAYIN .... İLKE TEK - KENDİ İŞİNİZ, İŞ ORTAKLARINA GÜVENMEKTİR .....

10 yılı aşkın süredir tek başıma bu şekilde çalışıyorum. Kendimi arkadaşlarıma empoze etmiyorum, buna karşı çıkmıyorum, ancak güvenilir bir şekilde geçtiğim yol ile, sistemi onsuz gidecek hiçbir yer olmadığında kullanıyorum.
Sistemle rekabet etmeyi böyle başarmak gerekiyor, bu bir sistem mi? Sadece sistemin kendisi kendi sistemine direnebilir veya savaşabilir... :p ve bu doğrultuda sisteme yardım etmeyi görev sayıyorum...

Original message
Детективное агентство. Хмельницкая группа розыска.' Alıntı:
приветствую подход- НЕ НАДО СОПЕРНИЧАТЬ С СИСТЕМОЙ, ИДТИ ПРОТИВ ИЛИ НАВЯЗЫВАТЬСЯ В ДРУЗЬЯ....ПРИНЦИП ОДИН- РАБОТАТЬ САМОМУ, ОПИРАЯСЬ НА КОЛЛЕГ.....

Вот так уже больше 10 лет один и работаю. В друзья не навязываюсь, иду не против, а своей надежно проторенной дорожкой, при этом систему использую тогда, когда уже без неё никуда не деться.
Это же как надо умудриться соперничать с системой, она же система? Только сама система может противостоять или бороться со своей системой... :p и в этом направлении считаю своей обязанностью системе помогать...

Саратов-Алиби

Private access level
Россия г. Саратов, ул. Вольская 11. +7 (927) 911-6
Web sitesi
www.alibi-saratov.ru
Aynı şekilde.

Original message
Аналогично.

Частный детектив Севастополь ОДБ

Private access level
Full members of NP "MOD"
Sistemle ilgili bir anekdot: "Bir tesisatçı cezaevinde, ona sorarlar:" Neden orada oturuyorsun?
- Evet diyor, sızıntıyı gidermek için beni Üst Kurul'a çağırdılar, oraya geldim, her şeye baktım ve burada bütün sistemin değişmesi gerekiyor dedi, o yüzden beni hapse attılar.

Original message
Анекдот по поводу системы: "Сидит сантехник в тюрьме, у него спрашивают: "За что сидишь ?".
- Да вот, говорит, вызвали меня в Верховный совет течь устранить, пришел я туда, посмотрел на все и говорю, тут всю систему менять надо, вот меня и посадили."
Днепропетровск, +38 068 404 92 85(Билайн),+38 066
Web sitesi
iapd.info
Biliyorsanız artık birçok insan gazeteci diye eziliyor ve kanunları bile onları çok koruyor, yine bir gazeteci her faninin aşağılandığı yerde talepte bulunabilir!

Original message
Если знаете,то многие сейчас косят под журналистов,а их закон даже очень защищает,опять же журналюга запросы может делать там ,где любому смертному-низяяяя!