- Web sitesi
- aventusgroup.com
Değerli meslektaşlarım, mesleki faaliyet kapsamının genişletilmesi ile bağlantılı olarak, uluslararası bir şirketler grubunun mali çıkarlarının güvenliğini sağlıyorum. Aventus Grubu (Merkezi Vilnius, Litvanya'da) ... Şirket, Polonya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Kazakistan, Moldova, Kırgızistan, Vietnam, Filipinler ve Sri Lanka'da başarıyla faaliyet göstermektedir ve şubeleri bulunmaktadır. Şu anda, merkezi güvenlik hizmeti Belarus konumunda tanımlanmıştır. Yakın ve uzak yurt dışı ile ilgili şimdiden bir takım sorular var. Sorularınız için profesyonel yardım sağlamanızı rica ediyorum. Bireysel bölgelerde, işbirliği sürekli olarak mümkündür.
Saygılarımla, Oleg Malashkevich.
Saygılarımla, Oleg Malashkevich.
Original message
Уважаемые коллеги, в связи с расширением сферы профессиональной деятельности обеспечиваю безопасность финансовых интересов международной группы компаний Aventus Group (штаб-квартира в г.Вильнюс, Литва). Компания успешно работает и имеет филиалы в Польше, Украине, Белоруссии, Чехии, России, Казахстане, Молдове, Кыргызстане, Вьетнаме, Филиппинах и Шри-Ланке. В настоящее время центральная служба безопасности определена в белорусской локации. Уже имеется ряд вопросов по ближнему и дальнему зарубежью. Прошу оказать профессиональную помощь при поступлении запросов. По отдельным регионам возможно сотрудничество на постоянной основе.
С уважением, Олег Малашкевич.
С уважением, Олег Малашкевич.