Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Частный детектив Польша

Зарегистрированный
Web sitesi
www.access-detektyw.com
ACCESS Dedektif Soruşturma Bürosu - Gdans şehri

Частный детектив. Курган.' Alıntı:
Bir moja ekibi, płynie polska ekibi, karides Adama Mickiewicza na matkę.
Gdansk hoş geldiniz - Andrey. Atalarınız bu uzak bölgelerde neredeler? : Ö

Evet ve bir şey daha var ki, bende Georg ismi yok, sadece Greg-Greg. : çok komik:

Gdansk Andrey'i selamlıyor. Atalarınız bu uzak bölgelerde nerede?
Ve bir şey daha, ismim Georg değil, sadece Greg-Greg.

Original message
ACCESS Detective Bureau of Investigation - the city of Gdans

Частный детектив. Курган.' Alıntı:
A moja krew płynie polska krew, prawnuk Adama Mickiewicza na matkę.
Гданьск приветствует - Андрея. Где ваши предки в этих отдаленных районах? :eek:

Да, и еще одна вещь, я не имею имя Георг, только Greg-Грег. :lol:

Gdansk is greeting Andrey. Where is your ancestors in that distant areas?
And one more thing, I don't have name Georg, only Greg-Грег.

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Greg, Kırım'a bilet sipariş etme zamanı geldi - 2. Uluslararası Dedektifler Toplantısı için :) .... A - deniz, hava veya kara yoluyla - seçim için zaman var :) .... Komşuları bekliyoruz :)

Greg, biletleri Kırım'a götürmenin zamanı geldi - ikinci uluslararası dedektifler toplantısına :) ... ve oraya nasıl gidilir - deniz, hava veya karada, seçilen çok zaman var :) .... bekleyen komşular :)

Original message
Грег, пора заказывать билеты до Крыма- на 2ю Международную встречу детективов:)....А- морем, воздухом или сушей- есть время поВыбирать:)....Ждём соседей:)

Greg,it's time to take the tickets to the Crimea - to the second international meeting of detectives:)...and how to get there - by sea​​, by air or on the ground, there are a lot of time is chosen :).... waiting neighbors:)
Д

Детективное агентство. Москва. Арбат.

Polonya'dan saygıdeğer meslektaşımıza selamlar, sizinle tanıştığıma memnun oldum ve uzun vadeli verimli işbirliğini dört gözle bekliyorum!

Polonya'dan seçkin meslektaşımı selamlıyorum, sizinle tanıştığıma memnun oldum ve uzun vadeli bir işbirliği için sabırsızlanıyorum!

Original message
Приветствую уважаемого коллегу из Польши, рад знакомству с вами и надеюсь на долговременное плодотворное сотрудничество!

I greet the distinguished colleague from Poland,glad to meet you and look forward to a long-term cooperation!

Частный детектив Польша

Зарегистрированный
Web sitesi
www.access-detektyw.com
Igor o kadar basit değil. Ne yazık ki. Kırım'da hiç bulunmadım ve güzel bölgeler ....
Üzgünüm ama şirketim genç ve hala senin kadar kazanmıyor Sevgili Milyon $
Çünkü milyonerlerin çoğu Rusya'da ve belki de Ukrayna'da ;)
Davet için teşekkürler, ama kullanmayacağım .... ve bu sadece benim mali meselem. Şimdi Türkiye'de ailemle tatilde topluyorum. : NS

Igor, o kadar basit değil, ne yazık ki, bu güzel yerlerde Kırım'da hiç bulunmadım ..
Özür dilerim ama şirket hala genç ve henüz senin gibi kazanmıyor canım milyon dolar.
Çünkü milyonerlerin çoğu Rusya'da belki de Ukrayna'da ;)
Davetiniz için teşekkür ederim ama yapamam ... ve bu sadece maddi durumumla ilgili şimdi ailemle birlikte Türkiye'ye tatile gidiyorum : D

Original message
Игорь it's not that simple. Unfortunately. I've never been in the Crimea, and the beautiful areas ....
I am sorry, but my company is young and still not earning as you My Dear million $ $
Because most of the millionaires in Russia and perhaps Ukraine ;)
Thank you for the invitation, but I will not use .... and it's just a matter of my finances. Now I collect on holiday with my family in Turkey. :D

Игорь,нет так всё просто.К сожалению.Я никогда не был в Крыму,в этих красивых местах..
Я извиняюсь,но компания ещё молода и пока не зарабатывает, как вы, мои дорогие млн. $ $
Потому что большинство миллионеров в России или быть может на Украине ;)
Спасибо Вам за приглашение,но я не смогу..и дело только в моих финансах.Сейчас я собираюсь в отпуск с моей семьёй в Турцию :D

частный детектив Кременчуг

Зарегистрированный
Bir dedektifler forumuna hoş geldiniz. Dedektiflik bürosu Arama işbirliğine hazır.
Türkiye'ye iyi dinlenmeler ve iyi müşteriler dileriz.

Dedektifler forumuna hoş geldiniz. Dedektiflik bürosu Arama işbirliğine hazır.
Size Türkiye'de iyi dinlenmeler ve iyi gümrük memurları diliyoruz.

Original message
We welcome on a forum of detectives. The detective agency Search is ready to cooperation.
We wish to have a rest well to Turkey and good customers.

Добро пожаловать на форум детективов. Детективное агенство Поиск готово к сотрудничеству.
Мы желаем тебе хорошо отдохнуть в Турцию и хороших таможенников.

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
ACCESS POLAND' Alıntı:
Igor o kadar basit değil. Ne yazık ki. Kırım'da hiç bulunmadım ve güzel bölgeler ....
Üzgünüm ama şirketim genç ve hala senin kadar kazanmıyor Sevgili Milyon $
Çünkü milyonerlerin çoğu Rusya'da ve belki de Ukrayna'da ;)
Davet için teşekkürler, ama kullanmayacağım .... ve bu sadece benim mali meselem. Şimdi Türkiye'de ailemle tatilde topluyorum. : NS

Igor, o kadar basit değil, ne yazık ki, bu güzel yerlerde Kırım'da hiç bulunmadım ..
Özür dilerim ama şirket hala genç ve henüz senin gibi kazanmıyor canım milyon dolar.
Çünkü milyonerlerin çoğu Rusya'da belki de Ukrayna'da ;)
Davetiniz için teşekkür ederim ama yapamam ... ve bu sadece maddi durumumla ilgili şimdi ailemle birlikte Türkiye'ye tatile gidiyorum : D

Yesaaaaaa .... en azından biri ona "milyoner" dedi !!!!!:)))) .... Ve aniden işe yarayacak mı? .... görmekten memnun olacağız :)

Yeaaah ..... en azından "milyoner" diye anılan biri !!!!! :)))) .... Ve belki başarabilirsin? .... seni görmekten mutlu oluruz :)

Original message
ACCESS POLAND' Alıntı:
Игорь it's not that simple. Unfortunately. I've never been in the Crimea, and the beautiful areas ....
I am sorry, but my company is young and still not earning as you My Dear million $ $
Because most of the millionaires in Russia and perhaps Ukraine ;)
Thank you for the invitation, but I will not use .... and it's just a matter of my finances. Now I collect on holiday with my family in Turkey. :D

Игорь,нет так всё просто.К сожалению.Я никогда не был в Крыму,в этих красивых местах..
Я извиняюсь,но компания ещё молода и пока не зарабатывает, как вы, мои дорогие млн. $ $
Потому что большинство миллионеров в России или быть может на Украине ;)
Спасибо Вам за приглашение,но я не смогу..и дело только в моих финансах.Сейчас я собираюсь в отпуск с моей семьёй в Турцию :D

Дааааааа....хоть кто-то назвал "миллионерами"!!!!!:))))....А, вдруг- получится?....мы будем рады видеть:)

Yeaaah.....at least someone called "millionaires "!!!!!:)))).... And maybe you'll manage?.... we'll be happy to see you:)

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Aranacak şeyler var :D
Uğraşacak bir şey var :D

Original message
There are thinhgs to seek :D
Есть к чему стремиться :D

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Original message
Грег, тема перенесена в полу приват: https://forum.detective-agency.info/ ... 189&t=4886

Greg, the topic has been moved to the half privat section: https://forum.detective-agency.info/ ... 189&t=4886