Merhaba sevgili Alexey İvanoviç!
Ben gizemli dedektifler klanına ait değilim. Ben mütevazı bir mühendis teknokratım. Dedektiflik mesleğine dair bilgim Sherlock Holmes, Agatha Christie ve çok sayıda televizyon dizisinin sırlarıyla sınırlıdır.
Geliştirmelerimden biri, Sherlock Holmes veya Bay Stirlitz için çok faydalı olacak bir sonuç verdi
. Yani, fotoğraftan (ve sadece fotoğraftan!) Fotoğraflanan kişinin hangi evlerde (fotoğraftan da) yaşadığını belirlemeyi başarıyorum. Nesnenin konumu da benzer şekilde belirlenir. (öğenin fotoğrafı ve kutuların, konteynırların, hangarların fotoğrafı). Benim düşünceme göre, yukarıdakileri bulmanız gereken durumlarda gelişimim ciddi bir zaman tasarrufu sağlıyor.
Tıpkı Bay Watson gibi, bir sorunuz var, neden ilhamlı yüzleri sitede yayınlanan beylerden birini bulmaya çalışmıyorsunuz?
Dikkat aranıyor! "
Rusya İçişleri Bakanlığı, vatandaşlardan özellikle ağır suçlar işleyen suçluların aranmasına yardım etmelerini istiyor. Aramada yardım için ücret miktarı - 1 milyon ruble aranan her biri için ... "? Üstelik bu dürüst, sosyal açıdan faydalı, iyi maaşlı bir iştir? Soruyu cevaplıyorum. Çok karmaşık kalibrasyon testlerine ihtiyacım yok. Ve asistansız yapamam. Yani, asistan bana bir fotoğraf vermeli. Aranan "kişi" (mutlaka yüz, eller veya çıplak vücut kısımları değil. Ama kesinlikle görüntüyü rötuşlamadan.) Ve iki veya üç yerleşim yerinin fotoğrafları (şema veya harita değil, fotoğraf!) İsim ve koordinat olmadan ızgara, sadece numaralandırılmış veya adlandırılmış , örneğin, PGT Oval, PGT Kvadratny, PGT Triangular.
Yine bir soru. Neden bir asistana ihtiyacın var? Kimin ve ne istediğinizin fotoğraflarını çekin ve kalibre edin!? Ne yazık ki, burada deneyin saflığına ihtiyaç var. Neyin nerede olduğunu ve kimin nerede yaşadığını önceden BİLMEMELİYİM. Gerçekler bunlar.
Diğer realiteler için de durum aynıdır. Bir hayırseverin havasıyla operalara "yukarı çıkmaya" çoktan çalıştım. Cevap olarak, "gee-gee-gee" ve "ha-ha-ha". Bu nedenle, bu mesajla ilgilenmezseniz özellikle şaşırmam.