Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Dedektifler bir yalan makinesi denetçisinin hizmetlerini ne sıklıkla kullanır?

Web sitesi
www.
dron' Alıntı:
"Sipariş alınmadı" diyorsunuz - saçmalık!
dron' Alıntı:
Sesli yalan makinesine olan hayranlığınız yine cehaletten geliyor.

Dmitry Nikolaevich, vay!
Orenburg bozkırlarından bir meslektaşımızın mütevazı açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Eh, düzenli olarak saçma sapan kırbaçlamam ve saçmalık bundan ciyaklıyor, sadece tembel olan Forum'da bunu tahmin etmiyor ... Ama sizi bir şeye koyduğu gibi, bu zaten yoldan çıktı! Uzaklara gideceğine dair bir görüş var ... Burada Helen, Natalie ve Bayan Avukat ile birlikte bir özel dedektifin konuşma kültürüne sahipsiniz!

Original message
dron' Alıntı:
Вы говорите "заказов не поступало"- чушь!
dron' Alıntı:
Ваши восхищения от детектора лжи по голосу- это опять же от безграмотности.

Дмитрий Николаевич, АУ!
Как Вам оценка наших скромных высказываний коллегой из оренбургских степей? Ну, то, что я регулярно порю чушь, а чушь от этого визжит, об этом на Форуме не догадывается только ленивый... Но, как он Вас приложил-то, это уже - ни в какие ворота! Есть мнение, что пойдёт далеко... Вот Вам и культура речи частного детектива вместе с Элен, Натали и госпожой Адвокат!

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Частный детектив. Будаев. Тула.' Alıntı:
dron' Alıntı:
dron' Alıntı:
Sesli yalan makinesine olan hayranlığınız yine cahillikten.

Dmitry Nikolaevich, vay!
Orenburg bozkırlarından bir meslektaşımızın mütevazı açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Eh, düzenli olarak saçma sapan kırbaçlamam ve saçmalık bundan ciyaklıyor, sadece tembel olan Forum'da bunu tahmin etmiyor ... Ama sizi bir şeye koyduğu gibi, bu zaten yoldan çıktı! Uzaklara gideceğine dair bir görüş var ... Burada Helen, Natalie ve Bayan Avukat ile birlikte bir özel dedektifin konuşma kültürüne sahipsiniz!

Daaaaaaaa, Kostya ...... Ve yalan makinesi için emir olmadığını söylemeye nasıl cüret edersin !!!! Ne hakkında konuştuğunu bir düşün !!!! .... Ve şimdi ciddiyim. Ben de bu tür siparişler almadım, ama şu anda neredeyse her derde deva gibi sıkıştırmaya çalıştıkları bu süper mega-doğru makineyi nasıl kandıracağımı biliyorum .... BULLSHIT - BULUNANLARI GÖRENLERE CEVAP VERECEĞİM. yalan makinesi GERÇEKLERİ VERMEZ !!! (kendinize FACT kelimesinin kavramını açıklayın ???) ...... Ve onu gerçeğin nihai örneği olarak sunmak, BULLSHIT .......... ... Sözlerin saflığı ve doğruluğundan sonra: EYLEM HER ZAMAN MUHALEFETLE KARŞILAŞABİLİR .....

Original message
Частный детектив. Будаев. Тула.' Alıntı:
dron' Alıntı:
dron' Alıntı:
Ваши восхищения от детектора лжи по голосу- это опять же от безграмотности.

Дмитрий Николаевич, АУ!
Как Вам оценка наших скромных высказываний коллегой из оренбургских степей? Ну, то, что я регулярно порю чушь, а чушь от этого визжит, об этом на Форуме не догадывается только ленивый... Но, как он Вас приложил-то, это уже - ни в какие ворота! Есть мнение, что пойдёт далеко... Вот Вам и культура речи частного детектива вместе с Элен, Натали и госпожой Адвокат!

Даааааааа, Костя......И как ты посмел высказаться, что заказов на полиграф не поступало!!!!Думай- о чём говоришь!!!!:))))).....Обидел друзей-полиграфологов.....А теперь серьёзно. У меня тоже таких заказов не поступало, зато- я знаю как обманывать эту суперМегаТочную машину, которую сейчас пытаются втиснуть как чуть ли не панацею от лжи....ОТВЕЧУ тем, кто видит ЧУШЬ- полиграф НЕ ДАЁТ ФАКТОВ!!!(объяснять само понятие слова ФАКТ???)......И преподносить его как конечную инстанцию правды- это и есть ЧУШЬ............Следящим за чистотой оборотов речи и корректность: ДЕЙСТВИЕ ВСЕГДА МОЖЕТ ВСТРЕТИТЬ ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ.....
Красноярск. ул. Красной гвардии 24 - 316. тел. 8-9
Частный детектив CБ' Alıntı:
Bunu duymadım ve dürüst olmak gerekirse, büyük şüpheciliğe neden oluyor. Ama buna gülüp tartışmak niyetinde değil, çünkü. bu alanda uzman değil. Kendisi defalarca yalan makinesi denetçilerinin çalışmalarına katıldı. Ve orada her şey açık. Vücudun sorulan sorulara verdiği tepkileri sabitleyen çeşitli sensörler. Buraya ne dersin? Ses tonuna göre mi? Ben sormak istiyorum. Bu makine gerçek hayatta test edildi mi?

Eugene, böyle şeyleri duymamış olmaları şaşırtıcı değil. Kendim görene kadar onlar hakkında da hiçbir şey bilmiyordum. İnternette bu tür şeyler hakkında materyaller olmasına rağmen. Adamlar nasıl kullanıyor, hangi durumlarda - bilmiyorum. Bu konuda uzman olan Drona'nın bir önceki gönderisine bakılırsa cihaz %40 hata veriyor... yani bir yerde test edilmiş.

Original message
Частный детектив CБ' Alıntı:
Про такое не слышал и честно говоря вызывает большой скепсис. Но смеяться и оспаривать это не намерен, т.к. не специалист в этой области. Сам неоднократно присутствовал при работе полиграфологов. И там все понятно. Несколько датчиков фиксирующих реакции организма на задаваемые вопросы. А здесь как? По тембру голоса? Хочу поинтересоваться. Проверена ли эта машина в реальных делах?

Евгений, о том, что не слышали о подобных вещах, не удивительно. Я пока не сам не увидел, то же ничего о них не знал. Хотя в интернете о подобных вещах имеются материалы. Каким образом её ребята используют, в каких делах - не знаю. Судя по предыдущему посту Drona, специалиста в данном вопросе, аппарат выдает 40% ошибок...значит где - то тестировалась.
Красноярск. ул. Красной гвардии 24 - 316. тел. 8-9
Konstantin, bu Dima değil, ses dedektörü konusunu başlatan bendim - okuma yazma bilmeyen benim! :lol: :lol: :lol:

Original message
Константин, это не Дима, это я завел тему о детекторе по голосу - это я безграмотный! :lol: :lol: :lol:

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Arkadaşlar sakin olalım neden Dron'a karşı silaha sarıldınız?

Original message
Друзья, давайте поспокойней, что Вы на Дрона так ополчились?

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
dron' Alıntı:

Muhtemelen hiçbir şey için değil .... Alıntıyı düşünceli bir şekilde analiz edin: "Sipariş alınmadı" diyorsunuz - saçmalık! .... "Enayiler" için emri olmayan ve itiraf etmeye cesaret eden herkes saçma mı konuşuyorlar? .... Ama aksi takdirde her şey doğru - yalan makinesi ORD, NPV ve diğer tüm DD'lerin yerini alıyor ... ...

Original message
dron' Alıntı:

Наверное не за что....Вдумчиво анализируем цитату: Вы говорите "заказов не поступало"- чушь!....Все у кого нет заказов на "присоски" и посмеют в этом признаться- несут чушь?....А в остальном всё правильно- полиграф заменяет ОРД, ЧДД, и все остальные ДД......

Игорь Эдуардович

Private access level
рига ,латвия моб.тел. +371 29505567е-маил. igorjre
Yalan makinesi denetçilerine büyük saygım var, ancak çeşitli özel servislerin binlerce çalışanının yıllık yalan dedektörü testinden geçtiğini ve daha sonra bazı kişilerin potansiyel bir düşman için 15-20 yıl çalıştıklarının ortaya çıktığını belirtmek isterim. ihanet, analiz, ORD sayesinde tespit edildi.Bilimsel ve teknik potansiyeli forumumuzdaki katılımcıların potansiyelini çok aşan bu amaçlar için oluşturulan tüm bölümleri kontrol ediyorum.Dadıları, hizmetçileri ve diğer personeli kontrol etmeye gelince, sadece iş ...

Original message
Я с большим уважением отношусь к специалистам полиграфологам,но хотел бы отметить,что тысячи сотрудников различных спецслужб проходят ежегодную проверку на "детекторе лжи",а в дальнейшем оказывается,что отдельные индивиды, лет 15-20 работают на вероятного противника.А выявляли их, благодаря предательству,анализу,ОРД.Проверкой занимаюся целые подразделения,созданные для этих целей,научный и технический потенциал которых на много превышает потенциал участников нашего форума.Что касатеся,проверки нянь,горничных и другого персонала,то это просто бизнес...

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Игорь Эдуардович' Alıntı:
Yalan makinesi denetçilerine büyük saygım var, ancak çeşitli özel servislerin binlerce çalışanının yıllık yalan dedektörü testinden geçtiğini ve daha sonra bazı kişilerin potansiyel bir düşman için 15-20 yıl çalıştıklarının ortaya çıktığını belirtmek isterim. ihanet, analiz, ORD sayesinde tespit edildi.Bilimsel ve teknik potansiyeli forumumuzdaki katılımcıların potansiyelini çok aşan bu amaçlar için oluşturulan tüm bölümleri kontrol ediyorum.Dadıları, hizmetçileri ve diğer personeli kontrol etmeye gelince, sadece iş ...

İşte bu Igor +1500'de!

Original message
Игорь Эдуардович' Alıntı:
Я с большим уважением отношусь к специалистам полиграфологам,но хотел бы отметить,что тысячи сотрудников различных спецслужб проходят ежегодную проверку на "детекторе лжи",а в дальнейшем оказывается,что отдельные индивиды, лет 15-20 работают на вероятного противника.А выявляли их, благодаря предательству,анализа,ОРД.Проверкой занимаюся целые подразделения,созданные для этих целей,научный и технический потенциал которых на много превышает потенциал участников нашего форума.Что касатеся,проверки нянь,горничных и другого персонала,то это просто бизнес...

Вот в этом Игорю +1500!

Частный детектив. Владивосток.

Зарегистрированный
Bir yalan makinesiyle kendim uğraşmak zorunda değildim. Ama bir süpermarkette güvenlik şefi olarak çalışan bir arkadaşım beş altı yıl önce eğitimini tamamlamış, sertifika almış ve ekipman satın almış. Bir yıl boyunca tüm güvenlik görevlileri ekibini değiştirdi, normal ciddi adamları aldı, gardiyanından son kişi bir yıl önce ayrıldı - hiç ciro yok. Satıcılar arasındaki ciro çok azaldı, çünkü. iş başvurularında da kontrol ediliyor, hırsızlıklar yüzde 40 azaldı... Üstelik bu konuda hala para kazanıyor!

Original message
Самому с полиграфом сталкиваться не приходилось. Но товарищ, работая начальником СБ в супермаркете, лет пять или шесть назад прошёл обучение, получил сертификат, купил оборудование. За год поменял всю команду охранников, подобрал нормальных серьёзных ребят, последний человек у него из охраны уволился год назад - текучки нет вообще. Очень снизилась текучка среди продавцов, т.к. их тоже проверяют при приёме на работу, снизились кражи, процентов на 40... Плюс он ещё подрабатывает на этой теме !
Web sitesi
www.
Частный детектив. Владивосток.' Alıntı:
Satıcılar arasındaki ciro çok azaldı, çünkü. işe alındıklarında da kontrol ediliyorlar, hırsızlıklar yüzde 40 azaldı...

... mide kayboldu, nefes darlığı, göz altı halkaları ve baş ağrıları kayboldu, genel sağlık durumu düzeldi!!! :eek:op:

Original message
Частный детектив. Владивосток.' Alıntı:
Очень снизилась текучка среди продавцов, т.к. их тоже проверяют при приёме на работу, снизились кражи, процентов на 40...

...пропал живот, отдышка, исчезли круги под глазами и головные боли, улучшилось общее самочувствие!!! :oops: