Makale sadece 2 kelimeyle "İNANMIYORUM" olarak tanımlanabilir. Yazar, herhangi bir belge veya İnternet kaynaklarına bağlantılarla desteklemeden örnekler verir. Sadece PR için PR. Yazar bir kadına yardım ettiklerine dair bir örnek veriyor, ne olmuş yani? Bu örnekte, iş için avans alan ve tamamlamayan belirli bir "özel dedektif" i geçebildiklerini söylüyor ve biraz daha aşağısında, memnuniyetle avans aldıklarını yazıyor. Ve bazen işi yapacaklarının ve onurlu bir şekilde yapacaklarının garantisi nerede? Bunun ifade edildiği şey açık değil ve yazarın kendisi bu konuda mütevazı bir şekilde sessiz. Örneğin ben işimde ön ödemeli sistemle hiç iletişim kurmuyorum. Bir sipariş verdiler, ilk sonucu aldılar (biliyorsunuz ki ilkinden sonra daha fazla bilgi gelecek), ardından işin sonuna kadar tamamlanacağından kesinlikle emin olarak müşteriden para isteyin. Ve böylece bir aldatmaca olduğu ortaya çıkıyor, para toplayıcılar. Böyle bir kadın var mıydı, işte bütün mesele bu! Birini bir yere koyarak yere indireceğim zaman, genellikle elimde bir belge olur. Örneğin, sınavın müşterileri, sınavımın mahkemelerde geçip geçemeyeceğiyle ilgileniyor - bu sınavın zaten kanıt olarak göründüğü mahkemelerin kararlarını gösteriyorum. Ayrıca rakibim (satın alınmış) bir yalan makinesi inceleme uzmanının özel mahkeme kararını da gösteriyorum, burada yargıcın çalışmaları hakkında küstahça konuştuğu. Ayrıca, o (bu yalan makinesi denetçisi) muayene fiyatını düşürür. Ancak bu malzemeleri elinde bulunduran müşteri, siparişle kiminle iletişime geçeceğine bağımsız ve tarafsız bir şekilde karar verebilir. Bu durumda, böyle bir kadının gerçekten öyle olduğunu varsaysak bile, özel dedektif müvekkili hakkında bir ifşa etmeme sözleşmesi ile bağlıdır, bu yüzden bu örneği veremez!