Dedektiflik Bürosu CEBB Kaliningrad
Pilipenko Dimitri Borisoviç
Kaliningrad
Simonov Viktor Nikolaevich'den
Bryansk. Nick: Vniks42
MOD Forum'da kayıtlı
2010'dan beri.
Sevgili Dmitry Borisovich, kişisel bir sorum var. Andrey Nikolaevich Matushkin ile birkaç gün önce telefonda konuştum, ancak kendisi Krasnodar'da bir konferanstaydı ve varışta sorunu çözmeye yardımcı olacağına söz verdi. Forumdaki en son raporlara göre, henüz Moskova'da değil.Dün 22-30'da NP "lAPD" Başkan Yardımcısı Gudimov Anatoly Gennadievich'e hitap ettim, bugün cevabında sizinle iletişim kurmasını önerdi. Benim gibi Forum'a katılan Moskova'daki özel dedektiflere yapılan önceki temyiz uygulamasından, karşılıklı yardım gibi bir insan niteliğinin onlardan tamamen yoksun olduğu görüşündeyim. her türlü fiziki ve maddi bedelleri, oranlarına göre ödemem istendi. Sorum şu: Bu yılın 5 Eylül'ünde bir bankadan kredi alarak bir gazetedeki ilandan sonra özel bir kişiden 2008 Honda Civic aldım. İşlem, bağımsız olarak bir satış sözleşmesi düzenlenerek gerçekleştirildi. Toplamda araba için 420 bin ruble ödendi. Bunun üzerine bölgenin ücra bir bölgesinde yaşayan satıcı oradan ayrıldı. Birkaç gün sonra, araba MREO'ya kaydedildiğinde, vücudun VIN'inde sahtecilik belirtileri olduğu ortaya çıktı, iki hafta sonra gerçekleştirilen bir inceleme için arabaya el konuldu ve arabanın VIN'inin doğrulandığı doğrulandı. gövdesi kesildi ve yerine başka bir kaynak yapıldı. 23 yaşında bir adam olan satıcı ilk başta benimle telefonda konuştu ve arabayı KOSOBOKOVA SVETLANA ALEKSANDROVNA'dan bir ilana göre Moskova'dan aldığını söyledi, yaşıyor: Moskova, Nakhimovsky Prospekt, 1, bina 1, apt 63 04/23/2013 tarihli satış ve satın alma sözleşmesi aracılığıyla, Temmuz 2013'te MREO'ya kayıtlı. plakalar: M785XO199 ve TCP, Moskova'da MOGTORER No. 4 GIBDD GU tarafından yayınlandı. Benim için en azından şunu bilmek gerekiyor: Kosobokov hakkında GIC ve Moskova trafik polisinin veritabanlarında hangi bilgiler var, bir arabası olup olmadığı, arabanın tarihi. İtirazıma verdiği yanıtta, Devlet Trafik Güvenliği Müfettişliği veritabanına erişimin olduğunu belirtti. Moskova senin. Bunu başkalarının yardımına başvurmadan kendim yapardım, ancak son altı ayda, bir kontüzyondan kaynaklanan uzun süredir devam eden omurilik yaralanmam kötüleşti, bu da yeteneklerimi kısıtlıyor ve şimdi esas olarak site üzerinden çalışıyorum. internet. Araba benim için kızım tarafından iş için satın alındı, bankadan kredi aldı çünkü bana vermiyorlar. Soruma yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla, Victor, Bryansk.
tel.+7(953)2915139