Частный детектив. Армения. Ереван. Private access level Katılım 29 Mar 2010 Mesajlar 517 Tepkime puanı 241 Puanları 43 Konum Армения, Ереван. 25 Tem 2021 #11 İlginç yazı için teşekkürler! "Ulusal güvenliği sağlamanın gerekli bir unsuru olarak yolsuzlukla mücadele." - sana tamamen katılıyorum! Original message Спасибо за интересный пост! "Борьба с коррупцией как необходимый элемент обеспечения национальной безопасности." - полностью с вами согласен!
İlginç yazı için teşekkürler! "Ulusal güvenliği sağlamanın gerekli bir unsuru olarak yolsuzlukla mücadele." - sana tamamen katılıyorum!
poles1469 Зарегистрированный Katılım 18 May 2021 Mesajlar 145 Tepkime puanı 85 Puanları 28 Yaş 33 Konum Бишкек 28 Tem 2021 #12 Makaleye tamamen katılıyorum! Original message полностью согласен со статьей!
Детективное агентство Израиль. Private access level Full members of NP "MOD" Katılım 30 Eki 2009 Mesajlar 485 Tepkime puanı 238 Puanları 43 Konum Израиль Иерусалим 29 Tem 2021 #13 Детективное агентство. Минск.' Alıntı: Yolsuzlukla mücadele eden biri olarak anılan ilk hükümdar Uriunigma'ydı! Genişletmek için tıkla ... Aydınlanma için teşekkürler! Original message Детективное агентство. Минск.' Alıntı: Первым правителем, о котором сохранилось упоминание как о борце с коррупцией, был Уриунигма! Genişletmek için tıkla ... Спасибо за просвещение!
Детективное агентство. Минск.' Alıntı: Yolsuzlukla mücadele eden biri olarak anılan ilk hükümdar Uriunigma'ydı! Genişletmek için tıkla ... Aydınlanma için teşekkürler!
Kiril Harchevnikov Зарегистрированный Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 299 Tepkime puanı 154 Puanları 43 Yaş 38 Konum Москва 2 Ağu 2021 #14 Sana tamamiyle katılıyorum! Teşekkürler! Original message Полностью согласен с вами! Спасибо!
O OlegVorobev Зарегистрированный Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 7 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Yaş 28 Konum Abdrakhmanov Yusup Abdykadyrov street Sh 3 Ağu 2021 #15 Sana tamamen katılıyorum ve destekliyorum! Original message Полностью с вами согласен и поддерживаю!