Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Andrey! Burada bir kişi benimle iletişime geçti. Tavsiye ettiğini söylüyor. Doğru mu?

Original message
Андрей!Здесь ко мне обратился один человек.Говорит,что ты рекомендовал.Это правда?

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Kim?

Original message
Кто?

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
O nereli?

Original message
От куда он?
Bilmiyorum, orada değildim. Dün Skype'a çıktı, sizin önerdiğiniz şekilde kendini tanıttı ve İtalya'da bir adam bulmak için yardım istedi. Oğlu onunla konuştu, nereli olduğunu sormadı.

Original message
Не знаю.Меня не было.Он вчера вышел по скайпу,представился,что ты рекомендовал и обратился за помощью в поиске человека в Италии.С ним обшался сын.Он не спросил откуда он.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Durum böyle değildi.
Nasıl çalıştın?

Original message
Такого не было.
Как ты поработал?
Sadece dinlenin.Denizde güzel bir kızın yanında bir hafta.Onun benim konu olduğumu bile unuttum, tanıştım ve sadece bir "arkadaş" olarak onun için bir bilgisayar topladım. Ne kadar piç olduğumu hayal edin. Ama çok mutluydum. eşime sadece sosyal bir insan olduğunu ve daha fazla olmadığını ve ayrıca kocasını çok sevdiğini söylemek, tek kelimeyle, işi zevkle birleştirdi ve manevi tatmin aldı.

Original message
Просто отдых.Неделя на море рядом с прекрасной девушкой.Даже забыл,что она мой субьект,познакомился и просто как" друг "собирал на нее компру.Представляешь какая я сволочь.Но был очень рад сообщить супругу,что она просто общительный человек и не больше,а также очень любит своего мужа.Словом совместил приятное с полезным и получил моральное удовлетворение.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Pekala, seni BİBER! Tebrikler!

Original message
Ну ты ПЕРЕЦ! МОЛОДЦА!
Rüzgarlı olmasını nasıl istemediğimi hayal bile edemezsin.İşte bu kadar güzel ve zeki bir karım olmasına rağmen muhtemelen onu da gözetlerdim.

Original message
Ты даже не представляешь как я не хотел,чтобы она оказалась ветреной.Вот работенка.Хотя имея такую красивую и умную жену,я бы тоже наверное шпионил бы за ней.