Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni forumun Rusça'dan İtalyanca'ya çevirisini siz üstleneceksiniz. Ve mümkünse, İtalyan yönüne öncülük etmenizi istiyorum. Böylece Rusça konuşanlar ve İtalyanlar arasında bir "rehber" olursunuz. Bunu düşün.
Saygılarımla, Andrey Matushkin.
Original message
Вы возьмётесь за перевод нового форума с русского на итальянский. И я хотел бы если это возможно чтоб Вы вели итальянское направление. Чтоб Вы были "проводником" между русскоязычными и итальянцами. Подумайте.
С уважением, Матушкин Андрей.
Andrey, forumumuzun reklamını İtalyan dedektifler için yapma fikrini şimdiden tasarlıyorum.Bizim ve onlar için ilginç olacağını düşünüyorum çünkü Rusya'da sık sık çalışma anları oluyor.Çeviriyle ilgili herhangi bir soru olmayacağını düşünüyorum. Kendim bir şey yapamazsam, bana yardım edecekler.
Original message
Андрей!Я уже вынашиваю мысль о рекламе нашего форума для Итальянских детективов.Думаю это будет интересно и нам и им т,к.у них часто возникают рабочие моменты по России.С переводом я думаю вопросов не возникнет.Если что то не смогу сам,мне помогут.