Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Özel dedektif. Kvareli. Gürcistan.

ВАХТАНГ-ГРУЗИЯ

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Елена Rjhjktdf' Alıntı:
İyi akşamlar, belki Gürcistan'da iş olur, pratik yardım sağlar mısınız?)
Bayan Elena her zaman mutludur, dinlenmeye bile gelebilirsiniz.Eğer burada bulunduysanız, şimdi Georgia'yı tanıyamazsınız. Saygılarımla, Vakhtang Balardzhishvili.

Original message
Елена Rjhjktdf' Alıntı:
Добрый вечер, возможно будет работа по Грузии, окажете практическую помощь?)
Всегда рад госпожа Елена.Даже на отдых можете приехать.Если Вы были здесь, грузию сейчас не узнать. С уважением Вахтанг Баларджишвили.
Vakhtang, iyi günler. Gürcistan ile ilgili bir soru var. Sizinle skype veya telefon yoluyla iletişime geçebilir miyim?

Original message
Вахтанг, добрыйдень. Есть вопрос по Грузии. Подскажите можно ли с вами связаться по скайпу или телефону?

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Cep telefonu Kirill'e söyledi.

Original message
Мобильный Кириллу сообщил.

ВАХТАНГ-ГРУЗИЯ

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Kirill, iyi günler. Bize tam olarak ne istediklerini söyle. Bir faks gönderirseniz, yalnızca açmak için arama sırasında daha iyidir. Faks numarası +995352220521'dir. Burada herkes okuyor, faks en iyi seçenek. Saygılarımla, Vakhtang

Original message
Кирилл, добрый день. Сообщи что конкретно оны хотят. Лучше если факсом отправить,только впериод позвоны чтоб включить . Номер факса +995352220521. Здесь все читают, по етому факс лучший вариант. С уважением Вахтанг

ВАХТАНГ-ГРУЗИЯ

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Merhaba Kirill. Lütfen bize müşterilerinizin hangi konuyla ilgilendiğini hatırlatın?
Saygılarımla, Vakhtang

Original message
Здравствуй Кирилл. Напомны пожалуйста каким вопросом интересовались Ваши клиенты?
С уважением Вахтанг

ВАХТАНГ-ГРУЗИЯ

Private access level
Web sitesi
iapd.info
İyi günler Andrey.
Karmamı nasıl görebilirim? Daha önce liste sayfanın sonundaydı ama şimdi bulamıyorum.Ayrıca kayıtlı tüm dedektiflerin hangi şehirlerden olduklarının bir listesini görmek istiyorum.Saygılarımla, Vakhtang.

Original message
Добрый день Андрей.
Как я могу посмотреть свою карму? ранше список был в конце страницы, а сейчас не могу найты.Также хочу посмотреть список всех зарегистрированных детективов из каких городов они.С уважением Вахтанг.

ВАХТАНГ-ГРУЗИЯ

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Merhaba. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, işbirliğine hazırız. Şehrinizle hoş anılarım var 1980-1990 yıllarında Ulyanovsk polis departmanında çalıştım ve sık sık bir suç aramak ve ortaya çıkarmak için şehrinize gelmek zorunda kaldım. Bir zamanlar, katılımcıların olağanüstü eylemleri için bir film çekmenin mümkün olduğu bir suçlunun aranması ve tutuklanması için bir mücevher etkinliği düzenledim.
teletype.Eğer pozh aramak zor değilse. Kasede. Samara İçişleri Bakanlığı'nın bir parçası ve bulursanız benden merhaba deyin ve koordinatlarını söyleyin Vakhtang Balardzhishvili ile ilgili şimdiden teşekkür ederim.

Original message
Виталий,здравствуй. Спасибо за отзыв,готов к сотрудничеству. Мне с Вашим городом связаны приятные воспоминания.В 1980--1990 годы работал в УВД г.Ульяновска и часто приходилось приезжать Ваш город по розыску и раскритью преступлении. Однажды я проводил ювелирное мероприятие по розыску и задержанию преступника,на что можно было снимать фильм,за неординарние действия участников.В етой мероприятии мне помогала сотрудница дежурной часты УВД г.Самары Лариса Воронова,она тогда работала на
телетаипе.Если не трудно позвоны пож. в деж. часть УВД г. Самары и если ее найдешь передай от меня привет и сообщи мне ее координаты.Заранее благодарю,с уважением Вахтанг Баларджишвили.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Вахтанг' Alıntı:
İyi günler Andrey.
Karmamı nasıl görebilirim? Daha önce liste sayfanın sonundaydı ama şimdi bulamıyorum.Ayrıca kayıtlı tüm dedektiflerin hangi şehirlerden olduklarının bir listesini görmek istiyorum.Saygılarımla, Vakhtang.
İyi, Vakhtang!
Fotoğrafınızın olması gereken yere sağ tarafa bakabilirsiniz.
Liste burada:https://forum.detective-agency.info/tr/memberlist.php

Original message
Вахтанг' Alıntı:
Добрый день Андрей.
Как я могу посмотреть свою карму? ранше список был в конце страницы, а сейчас не могу найты.Также хочу посмотреть список всех зарегистрированных детективов из каких городов они.С уважением Вахтанг.
Добрый, Вахтанг!
Вы можете посмотреть с правой стороны, там, где должна быть Ваша фотография.
Список здесь: https://forum.detective-agency.info/ru/memberlist.php

ВАХТАНГ-ГРУЗИЯ

Private access level
Web sitesi
iapd.info
Spasio Andrei, daha önce sayfanın sonunda, forum katılımcılarının bir listesini farklı renklerde bir besleme göstergesiyle buldum.Bu listeyi şimdi nasıl bulabilirim? Ayrıca Bakü'den Mikhail ile iletişime geçmek istiyorum, yardımcı olur musunuz? Saygılarımla, Vakhtang.

Original message
Спасиьо Андрей,раньше в конце листа находил список участников форума в разных цветах с указанием корм.Как сейчас найти етот список? Еще,хочу связаться с Михаилом из Баку, может поможете? С уважением Вахтанг.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Вахтанг' Alıntı:
Spasio Andrei, daha önce sayfanın sonunda, forum katılımcılarının bir listesini farklı renklerde bir besleme göstergesiyle buldum.Bu listeyi şimdi nasıl bulabilirim? Ayrıca Bakü'den Mikhail ile iletişime geçmek istiyorum, yardımcı olur musunuz? Saygılarımla, Vakhtang.
Son zamanlarda, Mikhail ile iletişim kuramadım, nasıl iletişim kuracağız - size haber vereceğim.
Listeyi karma ile forum aynasında görebilirsiniz: https://forum.detectives-agency.info/

Original message
Вахтанг' Alıntı:
Спасиьо Андрей,раньше в конце листа находил список участников форума в разных цветах с указанием корм.Как сейчас найти етот список? Еще,хочу связаться с Михаилом из Баку, может поможете? С уважением Вахтанг.
С Михаил в последнее время не могу связаться, как свяжемся - дам знать.
Список с кармой можете посмотреть на зеркале форума: https://forum.detectives-agency.info/