İyi günler meslektaşlarım!
Geçenlerde Forum'a katıldım ve bu nedenle sizinle tanışmak için zamanım olmadı. Aşağıdaki hizmetleri sağlıyorum:
HUKUKİ: İflas ve borçlar, Kurumsal ilişkiler, varlıklar, mülkiyet, Davalar, uluslararası tahkim, Yatırımlar, enerji, Ekonomik ilişkiler, Kanun uygulayıcı ve düzenleyici makamlar, Tarım sorunları, Krediler ve mevduat, Vatandaş haklarının korunması;
DEDEKTİF: bağımsız özel soruşturmalar; araç numarasına göre sahibi hakkında bilgi bulmak, sigortalı olayların güvenilirliğini kontrol etmek; çocuklar üzerinde kontrol; kayıp insanları aramak; yabancı tatil yerlerinde tatil yapan kişilerin zımni eskortu; Rekabetci zeka; dadılar ve mürebbiyeler tarafından yükümlülüklerinin yerine getirilmesinin kalite kontrolü; evlilik dolandırıcılığının önlenmesi; mevcut çalışanları güvenilirlik açısından ve ayrıca işe alırken adayları kontrol etmek; bir bireyin karmaşık kontrolü; ceza davalarında yardım; gayrimenkulün "temizliğini" kontrol etmek; araçların muayenesi; ticari markanın kötüye kullanımının araştırılması; çalışanları izlemek; iş ortaklarını kontrol etmek; sivil ve ekonomik konularda yardım; hukuk ve ceza davalarında avukatlara yardım; kira sözleşmesi kapsamındaki yükümlülüklerin yerine getirilmesi üzerinde kontrol; yüksek öneme sahip gizli yazışmaların teslimi.
KOLLEKTÖR: yasal işlemler; icra işlemleri; cezai takibat; uyuşmazlıkların mahkeme öncesi çözümü; borç toplama prosedürü.
DANIŞMANLIK: yabancı işletmelerin faaliyetlerine danışmanlık desteği; başlangıç hizmeti; fikri mülkiyetin yönetimi ve yasal korunması; yatırım ve yatırım projeleri aramak; bölgesel güç yapılarında bireysel vatandaşların ve işletmelerin çıkarları için lobi yapmak; aşağıdaki konularda iş görüşmelerinin desteklenmesi: temsilciliklerin oluşturulması ve dağıtımı, iş ve gayrimenkul alım ve satımı, şubelerin açılması, üretim tesislerinin başlatılması, mal tedariki, Ukrayna'da yatırımların çekilmesi; artan gizlilik, iyi teorik ve pratik beceriler gerektiren diğer karmaşık yasal ve ticari görevler.
Her zaman karşılıklı yarar sağlayan işbirliğine hazırız.