I think not everyone will support it, because do not want to light up. For example, in the city (80 thousand people) every "dog" knows me in person. And ... wherever I appear, people feel my presence. It used to be good when he served in the sovereign service, but now it is not always appropriate. It’s not me who has to perform certain steps !!! It may be possible to show off somewhere, but not in the car. With this license, some deb.l will be burned by another car to show how cool it is. Traffic police will once again slow down to make out what kind of "Xiva" on the glass. They already know me in my city, and where will I go next, an extra reason ...
This is purely my opinion.
This is purely my opinion.
Original message
Думаю, не все поддержат, т.к. не хотят засветиться. Меня вот например в городе (80 тыс.население) знает каждая"собака" в лицо. И,...где бы я не появился-люди ощущают мое присутствие. Это раньше было может быть хорошо, когда служил на государевой службе, а теперь не всегда уместно. Определенные шаги приходится выполнять уже не мне!!! Покрасоваться где то может быть и можно, но не в автомобиле. С этим удостоверением еще авто какой-нибудь деб.л сожгет, чтобы показать какой он крутой. ГИБДДшники будут лишний раз тормозить, чтобы разглядеть, что за "ксива" на стекле. Меня они и так знают в моем городе, а куда поеду далее-лишний повод...
Это сугубо мое мнение.
Это сугубо мое мнение.