Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım edebilirsen
böyle bir durum 2 Aralık 2013 büyükannem öldü, kendisi Sverdlovsk bölgesinden geliyor ve bunu en yakın akrabasına bildirmek için en yakın akrabalarını bulmam gerekiyor Knyazev Yuri Alexandrovich, askeri emekli Krasnodar'da yaşıyor, onu buldum sınıf arkadaşları, ama cevap vermiyor, arkadaşları aracılığıyla sınıf arkadaşları da sessizliği denedi
Original message
Если сможеш помоги
такая ситуация 2.12.2013 у меня умерла бабушка, она сама родом из Свердловской области и мне нужно найти ее ближайших родственников, чтоб сообщить об ээтом ближай ее родственник Князев Юрий Александрович воееный пенсионер живет в Краснодаре я нашел его в однокласниках, но он не отвечает, попробовал через его друзей в одноклассниках тоже тишина
Dmitry, beni ara veya kaç yaşında olduğunu yaz, en azından yaklaşık olarak şehirde veya bölgede yaşıyor. Sınıf arkadaşlarınızdan bir sayfanın bağlantısını verin.
Original message
Дмитрий, позвони мне или напиши, сколько ему лет хотя бы примерно, проживает он в самом городе или в крае. Дай ссылку на страницу в одноклассниках.
Teşekkürler çocuklar Alexander Putilin büyükbabamı buldu, onu zaten aradım, kayıtsız kalmadığınız için teşekkürler, lütfen, Belarus'ta her zaman (eğer yapabilirsem) yardım edeceğim.
Original message
Парни спасибо Александр Путилин уже нашел моего деда, я с ним уже созвонился, спасибо ребята, что не остались равнодушными обрашайтесь всегда помогу (если смогу ) по Беларуси.
Merhaba Mihail!
Sizi harika bir Jübile için ve "MOD Pentekostal Kulübüne" katıldığınız için tebrik ediyorum!
Doğum günün kutlu olsun!
SAĞLIK, MUTLULUK, İYİ ŞANSLAR!
KOCAMAN!
Original message
Привет, Михаил!
Поздравляю тебя с прекрасным Юбилеем и вступлением в "Клуб пятидесятников МОД"!
С Днём Рождения!
ЗДОРОВЬЯ, СЧАСТЬЯ, УДАЧИ!
ОБНИМАЮ!