Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Dedektiflik bürosu, özel dedektif Los Angeles, California ABD.

Растаман

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, Республика Саха (Якутия) Саратовская облас
Web sitesi
Odis11.ru
Merhaba!

Original message
Приветствуем!

Виталий Жук

Private access level
Foruma hoş geldiniz!
Mutlu Yıllar ve mutlu noeller!

Original message
Приветствую на форуме!
С новым годом и рождеством!

Julie

Private access level
Ynt: Leumas Güvenlik Hizmetleri Dedektiflik Bürosu. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ.

Tebrik için herkese teşekkürler!
Julie' Alıntı:
Hemen söylemeliyim ki bu alanda oldukça yakın zamanda bulundum. Kendi ajansım yok. Leumas Güvenlik Hizmetleri için çalışıyorum.
Ve bence bunu saklamadım. :) Güvenlik konusunda tecrübem var. Deneyim iyidir. Ama bir dedektif olarak, bu anlamda yeni öğreniyorum.
STEVE' Alıntı:
Bir dedektif güvenlik üzerinde çalışabilir, ancak güvenlikle ilgili olanlar her zaman dedektif olmayabilir.
Ah, iki güzel şeyi karıştırmazdım. Güvenlik çalışmaları hala çok geniş bir yelpazedir. Bir güvenlik uzmanı olarak çalışmak bana sadece resmin tamamını görme fırsatı vermedi, aynı zamanda pratik olarak ilk bakışta "bu resimde neyin yanlış olduğunu", bireylere, şirketlere, şirketlere nelerin zarar verebileceğini veya zarar verebileceğini görüyorum. Biz de röportajlar yapıyoruz. Örneğin, bir işe başvururken. Daha sonra kişinin sabıka kaydına bakıyoruz. Bu veya bu eylemin komisyonu için bir şüphelimiz varsa, görüşme aynıdır. Ayrıca gönüllü itiraflar da yazıyorlar. Çünkü bazı durumlarda polisi dahil etmemeye çalışıyoruz. Sana söylemek bana düşmez.
Матушкин Андрей.' Alıntı:
Dedektiflik lisansınız var mı?
Henüz kendi işletme lisansım yok, doğal olarak lisansı olan Leumas Security Services için çalışıyorum. Bana çalışma hakkı veren kayıt numaram var.
Ve evet, ben bir yerliyim. (Berbat geliyor ;) )

Original message
Re: Детективное агентство Leumas служб безопасности. США.

Спасибо всем за приветствие!
Julie' Alıntı:
Сразу скажу, что на этом поприще совершенно недавно. Своего агенства у меня нет. Я работаю на агенство Leumas Security Services.
А я по моему и не скрывала. :) В безопасности у меня опыт. Опыт хороший. А вот как детектив, именно в том понимании, я только учусь.
STEVE' Alıntı:
Детектив может работать по безопасности а вот те кто занимаются безопасностью не всегда могут быть детективами.
Ох, я бы таки не смешивала две хорошие вещи. Работа по безопасности это все-таки очень широкий спектр. Работа как специалиста по безопасности дала мне возможность не просто видеть картинку целиком, но и практически с первого взгляда я вижу "что не правильно в этой картинке", то, что может нанести урон или причинить вред отдельным людям, компании, корпорации. Мы так же проводим интервью. Например при приеме на работу. Потом мы проверяем человека на судимости. Интервью так же, если у нас есть подозреваемый на совершение того или иного деяния. И они так же пишут добровольные признания. Потому что в отдельных случаях мы стараемся не привлекать полицию. Не мне вам рассказывать.
Матушкин Андрей.' Alıntı:
Лицензия на детективную деятельность есть?
Своей бизнес- лицензии у меня ПОКА нет, я работаю на Leumas Security Services, у которых естественно есть лицензия. У меня есть мой регистрационный номер, который дает право на работу.
И да, я выходец. (звучит ужасно ;) )

Симферополь

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, Крым. Симферополь. +38 099 627 71 18 9976
Web sitesi
detektiv.crimea.ua
Ynt: Leumas Güvenlik Hizmetleri Dedektiflik Bürosu. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ.

Julie' Alıntı:
Ve evet, ben bir yerliyim. (Berbat geliyor ;) )

Julie, iyi bir mizah anlayışın var ... Foruma hoşgeldin!

Original message

Julie' Alıntı:
И да, я выходец. (звучит ужасно ;) )

Julie, у Вас хорошее чувство юмора... Приветствуем на форуме!

Julie

Private access level
Peki, kendin yargıla. Oradan ayrıldıysam, o zaman bir "yerli"yim. Ve Amerika Birleşik Devletleri ile ilgili olarak, ben bir "yabancı" mıyım? Ve eğer Amerika Birleşik Devletleri'nden ayrılırsam, "haydut" olur muyum? Ve "patenleri düşürdüğümde" "jöleli" olacağım ??? ;) Hatırlattı, "Artık burada binici değilim. Artık burada binici değilim. Kısacası artık sana gitmeyeceğim." :)
Hala korkunç geliyor. ;)

Original message
Ну сам посуди. Если я оттуда уехала - то я "выходец". А по отношению я к США "заходец"? А если я уеду из США то буду "проходимец"? А когда я "коньки отброшу", то буду "холодец"??? ;) Напомнило- "Сюда я больше не ездец. Сюда я больше не ездун. Короче, я больше к вам не поеду. " :)
А все-равно звучит ужасно. ;)
Julia, gerçekten iyi bir mizah anlayışın var! :) Steve'e kızmayın, bazen serttir ama her zaman adildir. Bir kez daha sizi koğuşumuza davet ediyorum (hatta 6 numaralı koğuş bile denebilir). İlk önce bir "yerli" ve ancak o zaman bir "komedyen" olduğunuz için, fotoğrafa bakılırsa, hala "tutucu" dan uzaksınız, o zaman koğuş hakkında anlayacaksınız. : NS

Original message
Джулия, у Вас действительно хорошее чувство юмора! :) На Стива не обижайтесь, он иногда суров, но всегда справедлив. Ещё раз приветствую Вас в нашей палате (даже можно сказать: в палате № 6). Раз вы сначала "выходец", а уже потом "заходец", ну а судя по фото, до "холдец" Вам ещё далеко, то про палату Вы поймёте. :D

Julie

Private access level
Bir an önce duruma açıklık getirelim. Steve tarafından zerre kadar gücenmedim. ben kendim. Çoğu zaman insanlar beni sert bir insan olarak algılar. Ama sadece bazı şeyleri temizlemeye çalışıyorum. Bir insanla onun dilinde konuşmak. Yani tabiri caizse, ortak bir paydaya gelin. Genel olarak, beni gücendirmek çok zor, çünkü bir sürü soru sormaya başlıyorum, örneğin, kişi neden başka türlü değil de böyle koydu ya da hangi amacı takip etti, bu kelimenin altında ne vardı. Steve'de sorun yok. Üstelik kişisel olarak benim hakkımda olumsuz konuşmadı.

Original message
Давайте сразу проясним ситуацию. Я нисколько не обижена на Стива. Я сама такая. Часто люди меня воспринимают, как человека резкого. Но я просто пытаюсь прояснить ситуацию. Чтобы разговаривать с человеком на его языке. Так сказать, прийти к общему знаменателю. Меня вообще очень сложно обидеть, потому что я начинаю задавать кучу вопросов, например почему человек выразился именно так, а не иначе, либо какую цель он преследовал, что он имел под этим словом. Со Стивом никаких проблем нет. Тем более он не высказывался в отношении меня лично негативно.

Generalpi

Private access level
Full members of NP "MOD"
1920 E HALLANDALE BEACH BLVD SUITE 618 HALLANDALE
Web sitesi
www.generalpi.com
Beyler, Julia ile şahsen görüştüm ve birbirimizi anladık. Julia'nın buluşup iş hakkında konuşmasını önerdim. Yani her şey hala önde.

Original message
Господа я общался с Джулией лично и мы поняли друг друга. Я предложил Джулии встретиться и поговорить насчет работы. Так что все еще впереди.
Web sitesi
www.

Julie' Alıntı:
Hepsi geçmiş Noel ve yaklaşan yeni yılla birlikte.

Forumumuza hoş geldiniz Julia!
Onu Ortodoks Noeli ve Eski Yeni Yıl için tebrik ediyorum! ;)

Original message

Julie' Alıntı:
Всех с прошедшим Кристмасом и наступающим новым годом.

Приветствую Джулию на нашем Форуме!
Поздравляю её с Православным Рождеством и Старым Новым Годом! ;)