Ynt: Leumas Güvenlik Hizmetleri Dedektiflik Bürosu. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ.
Tebrik için herkese teşekkürler!
Julie' Alıntı:
Hemen söylemeliyim ki bu alanda oldukça yakın zamanda bulundum. Kendi ajansım yok. Leumas Güvenlik Hizmetleri için çalışıyorum.
Ve bence bunu saklamadım.

Güvenlik konusunda tecrübem var. Deneyim iyidir. Ama bir dedektif olarak, bu anlamda yeni öğreniyorum.
STEVE' Alıntı:
Bir dedektif güvenlik üzerinde çalışabilir, ancak güvenlikle ilgili olanlar her zaman dedektif olmayabilir.
Ah, iki güzel şeyi karıştırmazdım. Güvenlik çalışmaları hala çok geniş bir yelpazedir. Bir güvenlik uzmanı olarak çalışmak bana sadece resmin tamamını görme fırsatı vermedi, aynı zamanda pratik olarak ilk bakışta "bu resimde neyin yanlış olduğunu", bireylere, şirketlere, şirketlere nelerin zarar verebileceğini veya zarar verebileceğini görüyorum. Biz de röportajlar yapıyoruz. Örneğin, bir işe başvururken. Daha sonra kişinin sabıka kaydına bakıyoruz. Bu veya bu eylemin komisyonu için bir şüphelimiz varsa, görüşme aynıdır. Ayrıca gönüllü itiraflar da yazıyorlar. Çünkü bazı durumlarda polisi dahil etmemeye çalışıyoruz. Sana söylemek bana düşmez.
Матушкин Андрей.' Alıntı:
Dedektiflik lisansınız var mı?
Henüz kendi işletme lisansım yok, doğal olarak lisansı olan Leumas Security Services için çalışıyorum. Bana çalışma hakkı veren kayıt numaram var.
Ve evet, ben bir yerliyim. (Berbat geliyor

)