Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müvekkilim bana döndü, Murmansk'tan belirli bir dedektif Alexander'a bir dedektiflik hizmeti talebiyle döndü, tel. 8-911-304-16-41, ona 50 bin ruble ödedi, ardından İskender bu numarayı kapattı.
Bu yoldaş hakkında bir şey bilen varsa söylesin, gerçekten ne kadar hizmet veriyor ya da atıyor, kimim ben kimim.
Arayacağım.
Original message
Помогите найти "детектива" из Мурманска
Ко мне обратился мой клиент, он обратился к некоему детективу Александру из Мурманска с просьбой о детективной услуге, его тел. 8-911-304-16-41, заплатил ему 50 тыс.р., после чего Александр отключил этот номер.
Подскажите, если кто что знает об этом товарище, насколько он реально оказывает услуги или кидала, которого я
буду искать.
Oleg, merhaba! Galleon Nord'dan Evgeny ile temasa geçtim, şimdi Karelya'da, ancak tabii ki bir dolandırıcıysa, ne tür bir dolandırıcı olduğunu bulmaya çalışacağına söz verdi. Beni ara, etkileşim kurman için sana numarasını vereyim.
Original message
Олег, привет! Я связался с Евгением из Галеон Норд, сейчас он в Карелии, но обещал постараться выяснить, что это за жулик, если, конечно жулик. Позвони мне, я дам тебе его номер для взаимодействия.