Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Özel dedektif Saint Petersburg

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Beyler, iletişim dedektifleri bölümüne gidin. Ve orada neyi kapatacağımıza, kimden kapatacağımıza karar verelim. Hepimiz aynı durumdaysak, birlikte karar verelim ve bana tekme atmayalım.
Meslektaşlarıma saygılarımla, Andrey.

Original message
Мужчины, зайдите в раздел общение детективов. И давайте там решим, что закрывать, от кого закрывать. Если мы здесь всё таки собрались, давайте вместе решать, а не на меня пинать.
С уважением к коллегам, Андрей.

Один Человек

Yönetici
Private access level
Merhaba Volodya!
Meslektaşlarım arasında :cool: forumda gördüğüme sevindim.
Profesyonel ve nezih bir ekip olarak herkese ChDA "St. Petersburg"u tavsiye ediyorum!
İçtenlikle,
Alexey Buşakov
ChDA "Ukrayna av grubu"

Original message
Привет Володя!
Рад видеть среди коллег :cool: на форуме.
Всем рекомендую ЧДА "Санкт-Петербург" как профессиональную и порядочную команду!
С уважением,
Алексей Бушаков
ЧДА "Украинская группа поиска"
A

Anonymous

Alexey, Peter'dan kocaman bir merhaba! Bize ve kişisel olarak bana hitap eden nazik sözler için teşekkür ederim meslektaşım! Daha önce de söylediğim gibi, forumda "Ukrayna Arama Grubu" gibi ajansları görmekten memnun oldum, böyle profesyoneller daha fazla olurdu! Bu fırsatı size kişisel olarak Alexey'e kendi adıma ve ajansımız "Pusula" dan birkaç kelime söylemek istiyorum. bunu çok iyi anlıyor! Artık iş forum yöneticisine kalmış! Andrey, bu senin için! Benim önerim konuyu forumda gündeme getirmek, burada bulunan ajanslara ve özel dedektiflere tavsiyelerde bulunmak, bilgileri analiz edip birini çıkarmak, başkasını bırakmak! O zaman herkes son derece net ve anlaşılır olacak ki burada "hava" yok! Saygılarımla, Vladimir

Original message
Алексей огромный привет с Питера! Коллега спасибо за добрые слова в наш адрес и мене лично! Как я уже говорил мне приятно видить на форуме такие агенства,как " Украинская группа поиска" побольше бы таких профессионалов! Пользуясь случаем хочу сказать тебе лично Алексей несколько слов,от себя лично и от нашего агенства " Компас".Нам,Алексея порекомендовал Сергей ЧДА " Барс" Н.Новгород,отработали совместно с Алексеем ряд заказов,нареканий нет.А,по поводу дискусии на форуме,я думаю,да не только я,почитал отзывы коллег,тема острая и все это прекрасно понимают! Теперь дело за админом форума! Андрей,это к Вам! Мое предложение нужно на форуме поднять вопрос,по даче рекомендации на присутствующие здесь агенства и частных детективов,проанализировать инфу и кого то убрать,когото оставить! Тогда всем будет предельно ясно и понятно,что "воздуха" здесь нету! С уважением Владимир

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Merhaba Vladimir! Teşekkür ederim, yapacağım. Bölüme gidin: Dedektiflerin iletişimi, orada tartışılıyor.

Original message
Здравствуйте, Владимир! Спасибо, учту. Зайдите в раздел: Общение детективов, там это обсуждается.
A

Anonymous

Andrey, bağlantıyı dedektifler bölümüne bırak, ama oraya gidemem. Şimdiden teşekkürler Vladimir

Original message
Андрей скинь ссылку на раздел обьщение детективов,ч не могу туда зайти.Заранее благодарен Владимир

Детективное Агентство ОВ. Уфа.

Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.eagle-sight.ru
viewforum.php f = 18 İşte Volodya, bulamadıysanız))

Evet, bence her birimizin ajans listesine bakmamız gerekiyor - orada kimleri tanıdığımız, kime kefil olabileceğimiz, kiminle çalıştığımız - en azından bir çifti olan - "dürüst" olanlar için tavsiyeler bırakalım. dinlenme burada genel listede, "dürüst olmayan" bölüm olarak oluşturulmasına gerek olmadığını düşünüyorum - genel olacak ve bunun gibi "önerilir"))) Böylece, dalgalanma sorunu çözülecek - basitçe olmayacak kara liste olmak Buit listesi paylaşımlı ve ayrıcalıklı :cool:

Original message
viewforum.php?f=18 Вот Володь если не нашел ))

Да считаю что надо нам каждому просмотреть список агентств - оставить там рекомендации кого знаем, за кого могем поручиться, с кем работали - у кого хотя бы парочка будет - тех в "честные", остальные пусть будут тут в общем списке, думаю не надо создавать как раздел "нечестные" - пусь будет общий и "рекомендованные" типа того ))) Таким образом решится вопрос с нагонами - просто не будет черного списка. Буит список общий и привелигированный :cool:
A

Anonymous

İlyukha, sana tamamen katılıyorum! Bu en doğru karar olacak!

Original message
Илюха,совершенно с тобой согласен! Это будет самое правильное решение!

Детективное Агентство ОВ. Уфа.

Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
www.eagle-sight.ru
İyi ki karar vermişiz, şimdi başkaları yetişsin :))) Bu arada bir gece lambası

Original message
Рад что пришли к решению, теперь пусть другие подтянуться :))) Вот кстати ночник
Moderatör tarafında düzenlendi:

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Bölüm faydalı siteler yapabilir mi?

Original message
Может сделать раздел полезные сайты?